Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Gizem gelmiyor kızlar. O iş iptal oldu demiş. Gelen tepkiler üzerine kanal vazgeçti demekki çünkü burada yazılanlar kanala da yazılmıştır diye düşünüyorum. Serenay'ın da Mihrimah olacağını hiç sanmıyorum. Bir daha ki hafta Mihrimah ve şehzadeler büyüyecek mi..

Herkes Mihrimah ve Mustafa'yı düşünüyorda Selim ve Mehmet'i düşünen yok.
Ya Beyazıd ?
Onlar kim olucak.
Mehmet büyümeden Mihrimah büyümücek heralde..
Daha Mihrimah'ın vakti var.

Ve Hazal Kaya ofsayt!
O kız eski güzelliğini kaybetti.
Benim eklediğim kız hepsinden daha uygun Mihrimah için.
2.3 sayfa öncede eklemiştim resimlerini.

Şeyma Korkmaz

bu akşam heyecanlı bi bölüm bizi bekliyor kesin hazır rejimide bozdum alıcam patlamış mısırımı fındıgımı fıstıgımı kolamı tv nin karsısına kurulucam

o çorba zehirli deildirde hürrem tot korkusundan içemez
valide bildigin sofra baskısı kurmuş kadına aahaha

:44::44::44::44:

Kızın saçlarınada güzel bir cila ile tam Mihrimah!
Şöyle Tarçın bakır ya da altın sarısı felan. :)

aynen öyle canım okdar yakışır ki bu kız ama dizide oynuyor işte yaa bulsalar bile o var,çok merak ediyorum çocukları kim oynıcak..serenay ınş oynamaz çatlıcaz bız bu konuda en sonunda şubatın ikinci haftası mehmet gunsur şehzade mustafa roluyle dızıye gırıcek dıye bılıyorum.Şimdi bu akşam mahi gitcek oğluyla.Manisaya vali yapcak sülo mustafa yı.Öbür haftada büyümüş olarak geri döncek heralde eee ama hurremın gebe kalması lazım artık kesınlıkle bu akşam.cihangir doğmalı mustafa büyümeden :26: sarı selimi kıvanç oynasın yaaaa bide fragmanda hürremi yemeğe çağrıyo valide cadısı kesın zehır koydu yemeğe.Hürremin gebe olduğu öyle ortaya çıkcak bence mıdesı fılan bulanıp yemez belkı
muhteşem geceye saatlerrr kaldı

Osmanlı padişahı Yavuz Sultan Selim'in Ayşe Hafsa Sultan ile evliliğinden olan kızıdır. Kanuni Sultan Süleyman'ın kız kardeşidir. Hatice hanım sultan 1496'da doğdu. 1582'de İstanbul'da vefat etmiştir.

Hatice Sultan ilk evliliğini İskender Paşa ile yapmıştır.

Hatice Sultan daha sonra Makbul Pargalı İbrahim Paşa ile 2. evliliğini 1524'te yapmıştır.

Vefatında Sultanselim camiinde şehzadeler türbesine defnolundu.

Tarih kitaplarında Hatice Sultan ile ilgili detaylı bilgi bulunmamaktadır. Muhteşem yüzyıl dizisinde ise Hatice Sultan'ın hayatı kurgulanarak anlatılmaktadır

2003 de gülben ergenin başrolde oynadığı hürrem suktan oyuncuları şehzadeler

Yasemin Kozanoğlu Gülfem
Ercü Turan şehzade Mustafa
Ayten Soykök Hatice sultan
Yeliz Doğramacılar şah sultan
Hatice Aslan mahidevran
Sezgi Mengi şehzade Mehmet
Özlem Çınar mihrimah
Atalay Uluışık şehzade selim
Mehmet Çerezcioğlu mimar Sinan

Engin Hepileri cihangir

hemen kızı yıkayıp masayı hazırlayıp yemekği yiyip tv karşısına geçmem lazıııııımmmmmmmmm....

Son 10 dk özetlerine bile bayılıyorum

misafirim var ama onlarda hürremci çayımıızı koyduk dizimizi izleyeceğiz yorumlara katılamayacağım... ama sonra geleceğimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…