Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Muhteşem Yüzyıl ‘a son noktayı koydu

‘Muhteşem Yüzyıl dizisi’nin gerçeği yansıtmadığı’ eleştirilerine RTÜK cevap verdi.
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Prof. Dr. Davut Dursun, tarihi olayları anlatan dizilerin belgesel olmadığını belirterek, “İzleyicinin olayların bire bir aynısını beklemesi doğru değil” diye konuştu.
Bursa’da Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü’nün düzenlediği “Yeni Medya Düzeni Hak ve Sorumluluklar” sempozyumuna katılan Davut Dursun, Muhteşem Yüzyıl dizisindeki tarihi olayların gerçeği yansıtmadığı tartışmalarına değinerek ”Bu bir dizidir, belgesel değildir.

Muhteşem Yüzyıl RTÜK

Olayların yüzde yüz aynısının beklenmesi doğru değil. Neticede bir dizidir, bir kurgudur. Bir senaryo şeklinde yapılan çalışmanın gerçekleştirilmesidir. İzleyicilerimizin bu konuda yüzde yüz gerçeğin kendisini araması, doğru değil” dedi.

ya öyle de şimdi genel olarak baktığımız da mustafa koca çocukken cihangir yok ortada bari o taraflarından bire bir olsun,yoksa dizinin adı muhteşem yüzyıl olmaz ki yani... alla alla yaaaa :44:

mustafa bacagım kaa olmus buyumus ama hurosun bebeler buyumemıs hala yoklar ortada kesın mahı bu cocugu goturdu bı haftada hormonlu yıcekler ıle buyutu getrııd zavalı huros sanada yolıcam ben gdo lu lardan

Mustafa şuanda 18 yaşında fılan sanırım.Cihangır e de hurrem gebe kalır bu bolum.Zaten mustafa nın olmesıne daha 10 yıl var.Yanı mahı ve mustafınn gıdışınn ustunden en fazla 4 5 yıl geçti bence..gittiğinde 12 13 yaşındaysa mustafa smdı 19 fln.daha durun şimdi yaşlandırmazlar hemen kmseyı zaten 10 yılı aşkın bı sure var mustafann olmesı ıçınde.buarada mahı ılk defa farklı kaftan gıymış koptum mustafa da gelır gelmez hemen hooop halvete yollanmış maşalah ee babasınn oğlu bakalım hurremın cocuklarını kım oynamış gorucez bıde behram ve ıbo olayı mustafa gelmeden once bence..

kızlar hürrem 1506 doğumlu.yani sünnet düğünü olduğu sıralar zaten 24 yaşında.mustafa büyüdüğünde 4-5 yıl geçse en fazla 28-29 yaşında olacak.nasıl yaşlansınki.

adam zaten 46 yıl boyunca sarayda kaldığı süre toplamda 1.5-2 yılmış.adam hayatını seferlerde geçirmiş.dizide saraydan çıkmıyor

hee şöyle. tarihi öğrenmek istesek kitaplara bakarız zaten

teşekkür ediyorum şahsen ve bizzat,kendi adıma

not: hürrem reyiz sizi de etkiledi de mi

Her şey öyle bir karışmış ki çorba olmuş resmen:44:
Hürrem Sülüman Valide hiç yaşlanmamış
Mustafa büyük diğer kardeşler hani?
Behram ve İbo da aynı anlamadım valla.

Bence önce kaldığı yerden gösterecek Behram'ı falan sonra tarih ileri gidecek yani fragmanda gördüğümüz bugünün ve geleceğin karması olabilir.

Mustafa büyümüş büyümesine, iyide olmuş, yalnız mustafa büyürken, saray erkânını(sülüman, ibo, hürroş,valide, hatice, mahi, malkoçoğlu vs) buzamı koymuşlar çok merak ettim. Hala yıllar önceki gibiler tek beyaz düşmemiş
Benjamin Button misali yıllar geçiyo bunlar küçülüyo

Mehmet Günsür ün olduğu sahneleri izlemicem.
Adam çok itici bir tip.
Sevemedim bir türlü.
Oyunculuğunuda pek beğenmiyorum ben..
Zaten yeni jenerasyondan çok beğendiğim aktör yok.

ah o pargalının çıtırık halleri nerdee peehh bu aralar sülümanın karizmasına heyranım mustafa fragmanlarda tipiyle sesiyle beni pek sarmadı hayal kırıklıgı yaşıyorum

hürreme bıraktıgı haremi alsın görsün bakalım diyo validemde hürrem onların akıllarını alır ceplerine verir.. kimle dans ediosun hatunum

kızlar yaa mustafanın öpüştüğü kıızı ben sülonun ilk karısı gülfeme benzettim yaaa

sülo başlar yine. aşkım,karım,kadınım,miskim,amberim

off diyorum sadece offff bi efkar cigarası daa yakam hele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…