Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Geçen yıl izlemiyordum arada zap yaparken rastladığımda karışık gelmişti çok.:) ilgimi çekmemişti.:)
Bu yılda Kuzey-güney derken yine izlemedim ama burayıda arada okuyordum..
haydi 1.bölümden izleyeyim merakımı gidereyim dedim..
Ne sürükleyici bir iş olmuş..:) yayınlanmış tüm bölümlerini indirdim her gece 3-4 bölüm izliyorum 35.bölümü izledim dün gece, mahfoldum uykusuzluktan ..yakalasam sizleride rahatlasam..
Çok heyecanlı..Sürekli aksiyon,romantizm..:)
Kuzey-Güneyde var çarşamba günleri işim çok zor..

İzle izle bu daha güzel biz Kuzey Güney'i bıraktık izlemiyoruz
Kuzey Güneyi izle şimdilik bizi yakalayana kadar sonra bizi yakalınca Muhteşem'i izle tvden Kuzey'i de netten falan izle bencee

başka diziye bakmak hürreme ihanet gibi geliyor bana,kellem uçar mazallah

Şu adamı hiç sevmiyorum ya..
Mehmet Günsür'den başkasını bulamamışlar mı?
Acaba Hürrem'in çocukları nasıl oldular?

Cihangir dogmadan Mustafa nasil buyuduki?
Hurremin en kucuk sehzade Cihangir Mustafa abisine cok duskun oldugu ile biliniyor.
Kambur ve hasta oldugu icin abisi onun uzerine cok titriyomus,
bu sebepten dolayi Mustafa olduruldukten sonra Cihangirde uzuntusunden ölmus diye okumustum..

Şu adamı hiç sevmiyorum ya..
Mehmet Günsür'den başkasını bulamamışlar mı?
Acaba Hürrem'in çocukları nasıl oldular?

uuu çok şaşırdım şimdi..ben hayranıyım,ama kirli sakal olması lazım...çok seksi buluyorum,bu kadın milleti ne değişik ya,erkekler aynı kadına hasta olurken kadınların bakış açısı çok geniş oluyor...biz ne tuhaf yaratıklarız :)))))
aşk tesadüfleri sever filminde bir kez daha hayran kaldım adama....:26:

Ne gelicek ki?
Valla ben tiksinç buluyorum.
Ne karizma var ne yakışıklılık ne sempatiklik ne şirinlik.
Adam her yönden 0 .
Pargalı bile daha karzmatik yahu.

Aynen ben de zerre kadar sevmiyorum. Pargalı ile karşılaştırma gereği bile duymuyorum ben onu. :)

yalnız değilim :13:

bi de tıslayarak konuşuyor.kulaklarımı tırmalıyor sesi

pargalı içinse neler yazıyoduk bi ara bu topikte baksırlı pargalı,kaslı pargalı

öyle işte

senaristler uutmuş labilir cihangiri yada sülüman bu kadar şehzade yeter demiştir

‎46 bölüm özeti: muhteşem yüzyılda fırtınalar kopmaya devam ediyor.valide sultan ipleri eline alıyor.hürrem kendini korumaya çalışıyor.Sultan Süleyman ise sefer hazırlıklarına başlıyor.Tüm bunlar olurken,Mahidevran ve Şehzade Mustafa saraya dönüyor.Topkapı sarayında yeni bir dönem başlıyorBehram paşa sultan süleymana eski görevine iade edilmek istediğini söyler.İbrahim,Behram Paşanın elindeki k...ozun farkındadır.Çaresiz isteğine boyun eğer.Sultan Süleyman İbrahimin bu tavrından şüphelidir.İbrahimden bir an evel durumu çözmesini ister.İbrahim çekinmeden Behram paşanın karşısına çıkıp tüm kozlarını paylaşr.Haremde ise sular git gide ısınıyor.Valide sultan ve hürrem arasındaki çekişme haremdeki cariyelere yansır.Hürreme karşı tepkiler yükselir.Hürrem sultan itibarını kaybetmemek için hızla harekete geçer.Sultan Süleyman Avrupadaki rakibi Şarlken'in Osmanlı topraklarını tacizlerinden rahatsız olur.Şarlkenin yeni bir derse ihtiyacı olduğuna karar verir.Yeni bir sefer için hazırlıklar başlatır.Edirneye bir çocuk olarak giden Şehzade Mustafa,güçlü ve yakışıklı bir erkek olarak hareme döner.Bu dönüş büyük bir coşkuyla karşılanır.Mahidevran hiç beklemeden şehzadesi için kuracağı haremin hazırlıklarına başlar.diğer tarafta ise Şehzade Mustafa yeniçeri ocağına ilk adımını atar....

Alıntıdır

yaa nası rüzgarı bu şekilde ters estiriyolar ne olduda validenin elinde ipler...mahi en az 2 hafta olmaması gerekirdi...mustafa büyüdüğüne göre zaman geçmiş ama pargalı ve behran arasındaki çekişme nası devam eder...du bakalım ne çıkacak merak içindeyim

Her şey öyle bir karışmış ki çorba olmuş resmen:44:
Hürrem Sülüman Valide hiç yaşlanmamış
Mustafa büyük diğer kardeşler hani?
Behram ve İbo da aynı anlamadım valla.

ikinci fragmanı izledim.......hala karman çorman geliyor bana........

nası ipler hürremdeyken valideye geçti???nası hürroşumuz köşeye sıkıştı???hani cihangir???hani diğer çocuklar ...ayyyy biraz sinir bozucu buldum bu haftaki bölümü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…