Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
İbrahim valideden yana değil. Yardımcısı en güvendiği Hürremden korkuyo. Köşke gittiğinde sıkıştırmıştı biraz Hürrem Oğluda annesinin reddine rağmen nikah kıydı.
Ve ve vee artık hürr. Nasıl korkmasın.
Rekabet uygulamıcakmış kim kaldı sanki Hürremle kıyaslayabiliceği ?? Kimi kıskanıcakta kime karşı rakebet uygulicak. Valla Hürrem bunu söyler dedim amaa

Hürrem Öldüğünde Kanuni Sultan Süleyman Divanda Anlatıyor ;
''Öyle Bir Kadındı ki gözleri kalbine dudakları aklına işliyordu insanın.. Bir bakışına dünyaları değişmezdim, Bana her Süleyman dediğinde kendi kendime cennete gelip giderdim..O benim sadece hatunum değildi divanım, aşkım, çiçeğim, kalbim, sultanımdı. Ben onun için valideme karşı geldim, Gülbahar'ı gönderdim (Ellerini açar Dua Etmeye Başlar) Ey yüce rabbim aldıysan meleğimi yanımdan elbet bir bildiğin vardır sen mekanını cennet eğle Ya Rabbim..Onun benim için yaptığı günahları affeyle...''

Eki Görüntüle 339919 Eki Görüntüle 339918 Eki Görüntüle 339917 Eki Görüntüle 339920

ayyy çok güzelllllllllllllllllllll

aşkkkk ey aşkkkkk .................

off ya aşka bak

Başak Parlak'ın saçlara sarı boya hoop Mihrimah Sultan . Çok da güzel olur valla.

Fragman çıktıııııııııııııııı xxxxxxxxxxxxx mustafa gelmışşşş hoşgelmişşşşşşşş bide hümeyra katılmış diziye büyücü rolundeeeee

kızlar anlamadığım bişi var mustafa büyümüşş tmm da behran paşa hikayesi hala devam ediyor...acaba sene geçirdilerde buradamı göstermediler........offfffff anlamadım hiçbişiiiii

Ya Mustafa büyümüş iyi hoş da ne Sülayman yaşlanmıl ne de Hürrem hle valideyi hiç hesaba katmıyorum yani!

[video=youtube;TkTosIPogYs]http://www.youtube.com/watch?v=TkTosIPogYs[/video]

mustafa bıyıklansın lütfen tamam genç falan ama bıyıkları terlemiş olsun en azından yahuuu

şu yaşlanma meselasi de süleymanın sakallar epey gürleşmiş çoğalmış....bakalım..dizinin başında valide sultanla hürremin konuşması ve behram paşa olacak..sonra seneler geçecek mustapa gelçek....aaaauuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…