Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

Canım bence kanuni dolduruşa gelecek birisi değil avrupada bile muhteşem süleyman olarak geçiyor.Sancağa gönderilen mustafa kendi adına para bastırıyo bunuda süleyman duyunca tahtta gözü var beni öldürecek diye boğduruyor çünkü osmanlı kanı dökülemez kutsal bi kanmış ondn boğduruyor

Öyle canım, kan dökülmez. Dizinin ilerleyişi falan filan derken Hürremin Süleymanın üzerindeki etkisi üstünde duracaklardır tahminimce. Yani bu daha ağır basar boğdurulmasında, öyle gösterilir, malum, haremdeki rekabet

Sultan Süleyman: Şehzade Mustafa, aynı Mehmet Günsür olmuş hünkarım. Her ne kadar iyi bir şehzade olsa da küçükken seviyordum ben Mustafa'yı. Neyse olan olmuş, ne yapalım...

İbrahim Paşa: Paşam, Hürrem ile aynı havayı soluduğunuz nasıl da belli. Behram mevzusunda çok iyi bir bahane uydurdunuz hünkarımıza. Ben görevine iade edilip gittikten sonra ortadan kaldıracağınızı düşünüyordum ama erken davrandınız, iyi de oldu. Dili çok uzamıştı onun. Sinir adam. Hep söylüyorum ama, bir kez daha söylemeden geçemeyeceğim, asabiyet çok yakışıyor size yahu. Nigar'la cilveleşmeniz de pek bir güzeldi yahu. Neyse...Öhöm...Girmeyeyim o kadarına.

Mahidevran Sultan: Mahi, saraya geri döndün iyi hoş, fakat neden valide sultan havasındasın? 'Ben senden razıyım, Allah da senden razı olsun.' demeler falan. Valide sultanımız hünkarımız padişah olduğunda sarf etmişti bu cümleyi. Araklamacılık da diz boyu. Bizden kaçmaz. Hem, hadi arakladın, şehzade Mustafa daha adı üzerinde, ŞEHZADE. Padişah olmadı ki, ne bu haller? Sen gül Hürrem'e gül, son gülen iyi gülecek. Şimdi bir şey demiyorum sana. Ayrıca, senden valide sultan da olmaz be Mahi. Yarın bir gün gayrı resmi bir Hürrem çıkar karşına, yine morarana kadar ağlarsın sen.

Şehzade Mustafa: Kılıç kuşanmanızı tebrik ediyorum şehzadem. Hünkarımızın bir deyimiyle, hayırlara vesile olsun.

Hürroş: Hayatım, olanlardan dolayı sinirlerin bozuluyor anlayabiliyorum. Şehzade Mustafa her ne kadar veliaht olsa da, buna izin vermeyeceğini biliyorum canım. Temkinli ol. Bırak Mahi tadını çıkarsın şimdilik. Her şeyin sırası gelecek. Beklemek lazım. Yoksa, bugüne kadar iğne oyası işler gibi kurduğun planların hepsi suya düşecek. Aman diyeyim.

bence bi dahaki sezona kadar boğdurulmaz Mustafa çünkü güzel prim yapıyo kanal şimdi aralarındaki sürttüşmeden dolayı

Bu arada kızlar Halit Ergenç 41 , Mehmet Günsur ise tam 36 yaşında !!!!
36 yaşında olup 18 yaşında çocuğu oynamak herkese nasip olmaz heralde

ne kadar Osmanlı torunuysanız , bir o kadar da Mustafa Kemal Atatürk'ün Türkiye Cumhuriyeti'nin evladısınız
İnkar edilmemesi gereken tek şey Atalarımız değil , bugün bu saatte bu klavye başında özgürce fikir paylaşımlarında bulunuyorsak kimin sayesinde olduğunu da unutmamak gerek

hepimiz aynı bayrak altındaysak kimin kimin torunu olduğu fark etmez bence

Siteyi ben kurdum :)

iyi akil etmisim degil mi ? Benide hatirladiginiz icin tesekkur ederim.....

simdi herkese guzel sohbetler dilerim

Karakterim ve tavrımı birbirine karıştırmayınız, Karakterim: ''KİM OLDUĞUMLA'' ilgilidir !
Tavrım ise ; "SİZİN KİM OLDUĞUNUZLA" ... !

ozumseyin lutfen .....

aynen pis fatma hatun...

yanlız bu herif saçlı sakallı karizmatikdi yaa böle ne yaaaa yolunmuş tavuk gibi eşim bilem beğenmedi
kart kaçmasın diye yolmuşlardır ,bir kaç bölüme sakallanmaya başlar kerata :)

kızlar mılletın gorunuşune bakmayaın ya 3 kez kar yağdırdılar şurda kaç sene geçti ki zaten..
daha durun mustafa bı valı fılan olsun yaşlanırlar ozaman
bende öyle düşünüyorum mustafa daha küçük ilerleyen bölümlerde yaşlanmaya başlarlar

kızlar farkında mısınız.2 sezondur ilk defa bu gece,bu topkte hürroş-mahi tartışması olmuyor

töbe bismillah.hiç alışık değilim garip geldi:44:bana rahat batıyo heral
baksana hürrem mahi tartışmasını da aştılar osmanlı-Atatürk tartışmasına girdiler sanki yeri burası gibi...

Ben de geldim
Bu ne ama yaaa?
Mustafa büyümüş herkes gencecik.
Bari cariyeleri biraz yaşlandırsaydılar:26:
ya cariyeler aynı cariyeler mi ,bana değişik geldi sanki başka başka kızlar gördüm ben :26:

Valide sultan olamadan da ölecek ya, bu kısmı hep içimi yakmıştır olayın
aynen ya sen o kadar uğraş didin valide olamadan öl :2:

ayyyyyyyyy pargalıya bakk beee nigara masaj yaptırıyorrr hatceye buyuramıyorrrrrr götürdü nigarııııııııı
sorma bacım ya kolundan tuttuğu gibi aldı kucağına herüff...hhıııırrrrrr çok seksüüü

mu arada mıstık nasıldı zavallı ilk defa milli olacak,bilen birini verselerdi barim ikiside yavru ceylan gibi titreştiler kuzucuklar hahayyttt

hürremin uşaklarını göremedik pek dert oldu bana,
dizinin son sahnelerinde valide sultanımız lacivert bir elbise giymişti bayıldım ona küpelerinede..

bu falcı kadın ejderha derken hürremden mi bahsetti,yoksa bizimkiler bir akdenizde piri reisten barborostan bahsediyorlardı yoksa akdenizde olan savaşı kaybediyoruz da ondan mı bahsetti.hürreme çok kötü kötü baktı çünküm????bilen varmı kızlar..

bide(ay bitmedi yahu) hürrem mustafa için neden sancağa gitmeli diyor ki biraz cahilim o konuda sancağa gidince ne olacak???:26:

Kılınç töreninde Hürremin bakışları ne fesatlık doluydu öyyleeeee..
kıskançlıktan çatadanak çatlıycakktı gene, mahi ilk ne yapsa
hürrem hasedini belli ediyo bakışlarıyla
mazbut mahsun hasekim Mahi ,gururla oğluşunu izledi ,
darısı tüm fesatlık çeken anaların başına...

mustafanın halveti için seçilen kız da hiç güzel değildi beee,
dişlek miydi ne biraz..
haremağasının, ya şundadır ya bunda diye seçtiği kız bu kaaa olur..

kum falcısı kadın, nasılda bildi ejdarhayıııııı
ahhh hürrem,fallarda bile çıkıyor kötülüğün..
hümeyranın gerek makyajı ,gerek oyunculuğu 10+ nümero idi, valla helal..

KADINA YÖNELİK ŞİDDET SUÇTUR !

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Kamu Spotu

Bu nedir kardesim bir tek Sehzade Mustafa buyumus geri kalan herkes tas masallah botox falan da yoktu ama ....... Sehzade Mustafanin kiyafet ve saclar berbat Hint filmlerinde ki aktorlere benzemis sakal olsaymis eh biraz olabilir di Harem kavgasi anlasilmadi zaten 0 masraf sarayda ekmel elden su golden geciniyorlar birde para mi veriyorlarmis SSK+Akbil varmi? yoksa tum Harem Bagkur lu mu?Hurreme gicigim amaaaa vallahi Ibrahim sen yilanmissin Nigar tipsiziyle vicik vicik yamuk agizli Nigar Hatce nin kulagina gitsin gorucem seni fiyasko bir bolumdu ZINHARRR.... Aybige geldi ayni kurk kac yil gecti ayni kurk .....kum falina girmeyeyim en son yetenek sizsinizde vardi Osmanli dan mi gelmis simdi gunumuze veeeee Cihan padisahi Suluman oglunu kiskanmaya basladi bile ah Mustafam hayir gelmez o kelleden gidicisin neyse ki halvete girdin en azindan olmeden vuslata erdin:))))))ohhh doktum icimi vallahi bu arada KESKE Mustafayi Kenan Imirzalioglu falan oynasaymis yeminle haremde kan cikardi o adam icin bu Mustafa biraz silik bir tip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…