daha genç birini bulmalılardı bence annesinden bile yaşlı yawww
Evet canım, Hürremimiz Süleyman'ı dolduruyor kendi oğlu tahta geçsin diye. süleyman da kanıp kendi oğlunu boğdurma emri veriyor. bir kadının neler yapabileceğini bir kez daha göryoruz, hemcinsimden korkuyorum
bari valide sultanın saçı beyazlasaydı iyi kötü zaman geçmiş denirdi:)))
hiç sorma güya yaşlandıracaklardı mahiyi sadece yüzünü soldurmuşlar gibi geldi bana
Abooo Mehmet mi dedim benMustafa bacım Mustafa
Canım bence kanuni dolduruşa gelecek birisi değil avrupada bile muhteşem süleyman olarak geçiyor.Sancağa gönderilen mustafa kendi adına para bastırıyo bunuda süleyman duyunca tahtta gözü var beni öldürecek diye boğduruyor çünkü osmanlı kanı dökülemez kutsal bi kanmış ondn boğduruyor
Öyle canım, kan dökülmez. Dizinin ilerleyişi falan filan derken Hürremin Süleymanın üzerindeki etkisi üstünde duracaklardır tahminimce. Yani bu daha ağır basar boğdurulmasında, öyle gösterilir, malum, haremdeki rekabet
ne kadar Osmanlı torunuysanız , bir o kadar da Mustafa Kemal Atatürk'ün Türkiye Cumhuriyeti'nin evladısınız
İnkar edilmemesi gereken tek şey Atalarımız değil , bugün bu saatte bu klavye başında özgürce fikir paylaşımlarında bulunuyorsak kimin sayesinde olduğunu da unutmamak gerek
aynen pis fatma hatun...ya bu haremdeki yağlı uzun saçlı cıngar çıkartan o yağlı saçlarından kepçe kulakları çıkan mal kim ya?nerden geldi o?ben haremde olcam kellem pahasına bile döverdim onu.çok itici.nerden buldular bu iticiyi.
kart kaçmasın diye yolmuşlardır ,bir kaç bölüme sakallanmaya başlar kerata :)yanlız bu herif saçlı sakallı karizmatikdi yaa böle ne yaaaa yolunmuş tavuk gibi eşim bilem beğenmedi
bende öyle düşünüyorum mustafa daha küçük ilerleyen bölümlerde yaşlanmaya başlarlarkızlar mılletın gorunuşune bakmayaın ya 3 kez kar yağdırdılar şurda kaç sene geçti ki zaten..
daha durun mustafa bı valı fılan olsun yaşlanırlar ozaman
baksana hürrem mahi tartışmasını da aştılar osmanlı-Atatürk tartışmasına girdiler sanki yeri burası gibi...kızlar farkında mısınız.2 sezondur ilk defa bu gece,bu topkte hürroş-mahi tartışması olmuyor
töbe bismillah.hiç alışık değilim garip geldi:44:bana rahat batıyo heral
ya cariyeler aynı cariyeler mi ,bana değişik geldi sanki başka başka kızlar gördüm ben :26:Ben de geldim
Bu ne ama yaaa?
Mustafa büyümüş herkes gencecik.
Bari cariyeleri biraz yaşlandırsaydılar:26:
aynen ya sen o kadar uğraş didin valide olamadan öl :2:Valide sultan olamadan da ölecek ya, bu kısmı hep içimi yakmıştır olayın
sorma bacım ya kolundan tuttuğu gibi aldı kucağına herüff...hhıııırrrrrr çok seksüüüayyyyyyyyy pargalıya bakk beee nigara masaj yaptırıyorrr hatceye buyuramıyorrrrrr götürdü nigarııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?