- Boş bir bölümdü... Yaşlandırma makyajı şart artık diziye çünkü gittikçe gerçekliğini yitirmeye başladı.
- Show tv'deyken dizinin fragmanları çok, dizi aralarındaki reklamlar az oluyordu. Star tv'ye geçtiğinden beri dizinin fragmanları az, dizi aralarında giren reklamlar çok olmaya başladı...
- Bunca yıl tarih derslerinde nefret ettiğim Hürrem'e dizi sayesinde hayran oldum. Var bu işte bir çelişki ama henüz kavramış değilim
- Aybike hatun daha ne kadar dizide kalacak çok merak ediyorum. Günümüz konuşma tarzıyla sanki zaman makinesiyle 2012'den 1500'lere ışınlanmış gibi duruyor. Gayet itici ve komik.
- Haremdeki cariyeler mustafa'nın taa bebekliğinden beri değişmediler. Anası yaşındaki hatunlarla halvete sokacaklar garibimiAyrıca bugün gözde olarak seçtiği hatun burnundan dolayı öpüşemedi
- Şehzade Mustafa boğdurulduğunda 7 yaşında bir oğlu varmış, acep kimden olacak:) Haberlere göre varmısın yokmusun yarışmasındaki gizem akın mustafanın en gözde cariyesi olacakmış...
- Şehzade Mehmet, (Hürremin büyük oğlu) kendini yetiştiricek ve tahta en yakın aday olarak görülecek. fakat bunu istemeyen bi takım canilerMehmetçiği boğduracak. bunun üzerine kin dolan HÜrrem, Şehzade Mustafa'nın boğdurulması için elinden geleni ardına koymayacak :) (eee haklı tabi kadıncağız )
- Şehzade cihangir bunun üzerine bunalıma girecek ve hastalanıp ölecek.
- Şehzade Mehmet'in ölümünden sonra, Tahtta gözü olan ve aslında Şehzadelerin en baş düşmanı olan pargalı Şehzade Mustafaya düşman olacak.
-Pargalı boğdurulduktan sonra çocukları da öldürülecek. Nİgar hatundan olan çocuklar dahil.
- Bu bölümden sonra, Harem ön planda olacak kanımca. Hürrem'e karşı düşmanlık artacak. Şehzade Mustafa annesinin seçtiği cariyelerden değil de, Hürrem'in araya karıştırdığı cariyerlerden birini seçecek bence :) ve ondan çocuğu olacak. Şehzade Mehmet büyümüş halde karşımıza çıkacak. Valide sultan ölecek ki aslında ölmesi gerekiyordu şimdiye kadar ama sanırım uzatmaları oynuyor... Bunlar benim tahminlerim tabi :))
- Muhteşem ve bir o kadar da acılarla dolu bir yüzyıl. EEE ne demişti spiderman'ın dedesi ; BÜyük güç, Büyük sorumluluk getirirmiş efendim :)))
Dİzi hakkında tarihte olanlar ve benim tahminlerim bu kadar. İyi geceler kızlar....
Kılınç töreninde Hürremin bakışları ne fesatlık doluydu öyyleeeee..
kıskançlıktan çatadanak çatlıycakktı gene, mahi ilk ne yapsa
hürrem hasedini belli ediyo bakışlarıyla
mazbut mahsun hasekim Mahi ,gururla oğluşunuizledi ,
darısı tümfesatlık çeken anaların başına...
mustafanın halveti için seçilen kız da hiç güzel değildi beee,
dişlek miydi ne biraz..
haremağasının, ya şundadır ya bunda diye seçtiği kız bu kaaa olur..
kum falcısı kadın, nasılda bildi ejdarhayıııııı
ahhh hürrem,fallarda bile çıkıyor kötülüğün..
hümeyranın gerek makyajı ,gerek oyunculuğu 10+ nümero idi, valla helal..
yav.. 500 sene önce french kissvarmıydı? sorucam sorucam unutuyorum..
bu gidişle şehzade mehmetide erol günaydın oynar hazırlıklı olun:))
hahaha :) tolga karel olabilir amaitici ama şimcik bi düşünürsek başka kim olabilir ki? -_-
arkadaşım falda çıkan ejderha hürrem değil...
mustafa... babasına karşı çıkıptahtı ele geçirmeye çalışacak.. tarihe göre olması gereken bu...
arkadaşım falda çıkan ejderha hürrem değil...
mustafa... babasına karşı çıkıptahtı ele geçirmeye çalışacak.. tarihe göre olması gereken bu...
kesinlikle hürrem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?