Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
evet ben üşendim aramaya süpersin.. ama benziyo dimi:)))bunu oynatırlarsa paramı isterim sizde şahitsiniz:)))))
benziyormyş hakkatten güzel tespit
Bence Pargalı ibo :)) ZAten önce Hürremin oğlu ölecek Şehzade Memo, Sonra Şehzade Mustafa hepsinde PArgalının taht hırsı olduğunu düşünüyorum. Öyle işte :)))
yaaa önce mehmet mi ölecek bunu bilmiyordum o niye ölüyor ki???

Bu arada kızlar Halit Ergenç 41 , Mehmet Günsur ise tam 36 yaşında !!!!
36 yaşında olup 18 yaşında çocuğu oynamak herkese nasip olmaz heralde

mehmet günsür çoluk çocuk babası adam hiç mi yaşlanmaz yahu cidden 17 lik gibi duruyor :)
ayrıca kafasına taktığıda hiç yakışmıyor yav :/

Ben hiç beğenmedim Şehzadeyi yaa...Hiç bir çekiciliği yok..Çok sönük kaldı..Bali bey ile kıyas bile yapılamaz..Bir de işin komiği annesi ve halası rolündeki kişilerden 5-6 yaş büyük gerçekte :)))

benziyormyş hakkatten güzel tespit

yaaa önce mehmet mi ölecek bunu bilmiyordum o niye ölüyor ki???

Büyü yaptırıyorlar amansız bir hastalığa yakalanıyor ve ölüyor (( Mustafanın ölümünden tam 10 yıl önce... İşte Sonra Hürremi tutsunlar bakalım tutabilirlerse

Güzel bir bölümdü. çocuklar büyüyor ama kimse yaşlanmıyo..bu biraz mantıksız

bi de pargalı, şehsade mustafa,malkoçoğlu arada da biscolata reklamları oh gözümüz gönlümüz açılıyo valla

birde sülümanın ağır karizmatik olucam diye uzun ,derin bakışları gittikçe hödüklüğe kaymıyo değil...

Bir insan bir role nasıl bu kadar yakışmaz yahu! İğrenç olmuş Mehmet Günsur.
Hele yürüyüşü kıvırta kıvırta o ne öyle...
Kızların yanından geçerken biri bayıldı, mahi nasıl kasıldı anam anam dedim
Hürremde Maşallah yumurtlayıp duruyor.
Onun çocuklar nerede? Mustafayı gördük, hürroşun uşakları kim olacak? Çok merak ettim...

Şehzade Mehmet rolü için Keremcem ve İsmail hacıoğlu olabilir :) Hadi bunlar da olmadı İsmail YK oynayabilir :))) hahahaa

ŞEhzade Cİhangir ise hisli bir tipmiş, Mustafa boğduruldu diye hastalanıp ölmüş. Bu rol için de Timuçin Esen uygun olabilir Hani saçları falan yoluk yoluk ya böyle melankolik bir görüntü yaratabilirler

Şehzade Selim zaten kızılmış bu rol için de Özgür Çevik'i düşündüm saçlarını Hürrem kızılı yaptırmak şartı ile tabi

bencede ismail yk cuk oturdu

ay öldüm ya...hani saçları falan yoluk yoluk ya melankolik...allah ta sizi güldürsün emi...

Kızlar ben 2 bölümdür izleyemedim. Yahu bu nigarla pargalı ne ayak?
Nasuhla evlenmedi mi? Hatice ne oldu? nigara nasıl gidiyor hani istemiyodu onu?
hayretler içindeyim şuan nolur biri şunları anlatsın....

Ay Mustafa harvete cok Tatliydi
Ibrahim Pasa Nahsu Efendiye dediki Nigar benim hatunum bosicaksin onu ama kimse bilmicek
Nigara ev tutu gönül elendirmek icin oraya gidiyor
Hatice Sultan ikiz dogurdu

ya dizi güzel izliyorum ama çocuklar büyüdü sarayın kadınları hep aynı hiç yaşlanmıyorlar hele valide sultan yüzünde hiç kırışıklık yok bence artık yaşlanmaları lazım saçma oluyor

Büyü yaptırıyorlar amansız bir hastalığa yakalanıyor ve ölüyor (( Mustafanın ölümünden tam 10 yıl önce... İşte Sonra Hürremi tutsunlar bakalım tutabilirlerse
ayyy yazık ya,tek kötü hürrem değilmiş yani,evet kimse tutamaz zaten tutamıyolar

Kızlar ben 2 bölümdür izleyemedim. Yahu bu nigarla pargalı ne ayak?
Nasuhla evlenmedi mi? Hatice ne oldu? nigara nasıl gidiyor hani istemiyodu onu?
hayretler içindeyim şuan nolur biri şunları anlatsın....

nigarın gerdek gecesi,pargalı nasuhun önün kesit ve "sen evlilik oyunu oynayacaksın nigar benim hatunum dedi"birden adamın seks damarları kabardı,gerdek gecesi nigarla birlikte oldu,nasuhu meyhaneye gönderdi,sonra nigara ev aldı kapaması yaptı senelerdirde birlikteler,herkeş nigarla nasuıhu evli biliyor...
o gerdek gecesi de hatice doğum yaptı ikizleri oldu...aradan 4 sene geçti şehzade mustafa geldi işte..nigarla pargalı hala birlikteler...

canım stara geçtiğinde fragmanlarda mahidevran falan yüzleri buruşuktu,sanırım önümüzdeki haftalarda sene atlayacaklar yine..o zaman buruşurlar

şehzade mustafa saraydan gittiğinde kaç yaşındaydı saraya geldiğinde kaç yaşında ayrıca ayağnın tozuyla halvete girdi

hürrem ile dsülüman elele tutuşmadan hürrem gebe kalıp doğurdu

Nigara acıyordum ilk zamanlar şimdi ikiside çok iğrençleşti yaw ıykkk :120::120::120:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…