Şehzade Mehmet bence berk oktay olsunHani çirkin ördek misali.. Küçükken çikin olanlar büyünce yakışıklı olurlarmış ya ondan :)))
benziyormyş hakkatten güzel tespitevet ben üşendim aramaya süpersin.. ama benziyo dimi:)))bunu oynatırlarsa paramı isterim sizde şahitsiniz:)))))
yaaa önce mehmet mi ölecek bunu bilmiyordum o niye ölüyor ki???Bence Pargalı ibo :)) ZAten önce Hürremin oğlu ölecek Şehzade Memo, Sonra Şehzade Mustafa hepsinde PArgalının taht hırsı olduğunu düşünüyorum. Öyle işte :)))
Bu arada kızlar Halit Ergenç 41 , Mehmet Günsur ise tam 36 yaşında !!!!
36 yaşında olup 18 yaşında çocuğu oynamak herkese nasip olmaz heralde
mehmet günsür çoluk çocuk babası adam hiç mi yaşlanmaz yahu cidden 17 lik gibi duruyor :)
ayrıca kafasına taktığıda hiç yakışmıyor yav :/
benziyormyş hakkatten güzel tespit
yaaa önce mehmet mi ölecek bunu bilmiyordum o niye ölüyor ki???
Şehzade Mehmet rolü için Keremcem ve İsmail hacıoğlu olabilir :) Hadi bunlar da olmadı İsmail YK oynayabilir :))) hahahaa
ŞEhzade Cİhangir ise hisli bir tipmiş, Mustafa boğduruldu diye hastalanıp ölmüş. Bu rol için de Timuçin Esen uygun olabilirHani saçları falan yoluk yoluk ya böyle melankolik bir görüntü yaratabilirler
Şehzade Selim zaten kızılmış bu rol için de Özgür Çevik'i düşündüm saçlarını Hürrem kızılı yaptırmak şartı ile tabi
Şehzade Mehmet rolü için Keremcem ve İsmail hacıoğlu olabilir :) Hadi bunlar da olmadı İsmail YK oynayabilir :))) hahahaa
ŞEhzade Cİhangir ise hisli bir tipmiş, Mustafa boğduruldu diye hastalanıp ölmüş. Bu rol için de Timuçin Esen uygun olabilirHani saçları falan yoluk yoluk ya böyle melankolik bir görüntü yaratabilirler
Şehzade Selim zaten kızılmış bu rol için de Özgür Çevik'i düşündüm saçlarını Hürrem kızılı yaptırmak şartı ile tabi
ayyy yazık ya,tek kötü hürrem değilmiş yani,evet kimse tutamaz zaten tutamıyolarBüyü yaptırıyorlar amansız bir hastalığa yakalanıyor ve ölüyor(( Mustafanın ölümünden tam 10 yıl önce... İşte Sonra Hürremi tutsunlar bakalım tutabilirlerse
Kızlar ben 2 bölümdür izleyemedim. Yahu bu nigarla pargalı ne ayak?
Nasuhla evlenmedi mi? Hatice ne oldu? nigara nasıl gidiyor hani istemiyodu onu?
hayretler içindeyim şuan nolur biri şunları anlatsın....
ya dizi güzel izliyorum ama çocuklar büyüdü sarayın kadınları hep aynı hiç yaşlanmıyorlar hele valide sultan yüzünde hiç kırışıklık yok bence artık yaşlanmaları lazım saçma oluyor
nigarın gerdek gecesi,pargalı nasuhun önün kesit ve "sen evlilik oyunu oynayacaksın nigar benim hatunum dedi"birden adamın seks damarları kabardı,gerdek gecesi nigarla birlikte oldu,nasuhu meyhaneye gönderdi,sonra nigara ev aldı kapaması yaptı senelerdirde birlikteler,herkeş nigarla nasuıhu evli biliyor...
o gerdek gecesi de hatice doğum yaptı ikizleri oldu...aradan 4 sene geçti şehzade mustafa geldi işte..nigarla pargalı hala birlikteler...
kızlar dün izleyemedim şimdi izlemek istiyorum internetten ama bulamadım siz internette nerden izliyorsunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?