Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
ayy yerım ya tbı ılk defa gordu okadaaar kocamannn napsın kızçem :119:

ya sorma zavalı cocun bılıncınemı yerlesdı ne sımdıkde meme sarkısı soyluor yetmıor bıde zaten meme kompleksı vardı neden sneın var benım yok memelık ıstıorum dıordu babasıan babasını beklıor sımdık gelsın ıyıce komplekse gırıcez

[video=youtube;fiWN22-GAbU]http://www.youtube.com/watch?v=fiWN22-GAbU[/video]

heyecan dorukta..

neden benım yok ayy yerım ya buyuyunce olcek benimde 5 yasındaki yiğenim babasına dediki babacıım lüfenn sakallarını kesme..bak hürremin kocasına çok yakışıklı onun gibi büyük sakalın olsun ben öyle seviyorum biz şok olduk alem bunlar ya

buarada kızlar;Tüyo:Hürrem ve Valide arasında beklenen yüzleşme gerçekleşiyor. Sultan Süleyman seferden dönüyor. Onun dönüşü haremin yeniden karışmasına yetiyor.Haremde sular durulmuyor. Çıkan isyan Hürrem'de ağır bir yaraya neden olur. Hürrem yaşananların hesabını sormaya kararlıdır. Valide Sultan'ın karşısına çıkmaktan çekinmez. Sultan Süleyman'a olup biten her şeyi aktardığını söyler. Valide Sultan oğlunun bu iddialara inanmayacağından emindir. Ancak Hürrem mektubu, Sultan Süleyman'ın çok yakınında duran birisine yazdırmıştır. Valide Sultan bunu öğrenince soğukkanlılığını korumakta zorlanır.Mustafa ve Nora arasında büyük bir aşk başlar. Mustafa Nora'yı halvete çağırır. Hürrem bunu duyunca çılgına döner. Bakalım Nora Mahidevran'nın mı yoksa Hürrem'in mi yanında olacak ? Süleyman ve Valide Sultan arasında büyük bir dargınlık olur. Süleyman Valide Sultan'a bağırınca küser Valide Sultan ile soğuk rüzgarlar esmeye başlar.
alıntı

ben de ona sinir oldum bi de elini kalbine koydu ya ay ne utanç verici burdan dewam edecekmişiz yine

Ya gerçekten diyorum; Allah'ın yarattığını eleştirmek bize düşmez ama Mahidevran yani Nur Fettahoğlu Aşk'ı Memnu dizisinde daha güzeldi.
Burada bana acaip itici geliyor, şeytan gibi gözüküyor gözüme.
Hürrem'in yanmış yüzü bile Mahidevran'ın boyalı suratından daha güzel duruyordu...

aynen ya kıskançlığından kurudu kaldı

mahidevran ve yandaşından nefret ediyorum .Tövbe yarabbim insanlar neden katil oluyor şimdi daha iyi anlıyorum:)

Kavuştuk mu sonunda

süper bir bölümdü..
sülüman hürrem aşkı muhteşemdi..

sümbül nede güzel kıvırıyormuş megerse
ohh yandan yandan.
hürremin sülümana olanları anlattığı yerde ben bile duygulandım yahu.
noranın halvetide yalan olacak herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…