Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
bence çocukları kaç yaşında diziye sokacaklarına karar veremedikleri için göstermiyorlar.
çünkü bir yerlerde zaman kaydı gibi biraz.

bence çocukların dersleri yüzünden oynatmıyorlar..sınavlar geçsin görürüz çocukları çok yoğun çalışıyorlar çünkü..
yoksa böyle büyük bir hata yapmazlar benzeyen bir sürü çocuk oyuncu vardır bir kaç hafta ne zararları olur ki maddi yönden

arkadaşlar ben bu dizinin bağımlısıyım artıkın.bu gece ahanda bööle seyrettim ya gözümü kırpamadım.transa geçiyorum ya.sadece hatce ve ibraam baygınlıkları anında az kendime geliyorum.bağımlıyı bağımlı
damardan alcem artık

bu hafta sülo ile hürremimizin buluşması konuşmaları beni çok duygulandırdı ağladım bile

sülonun hürremi her hali ile sevmesi vs. tartışılmaz....

miillet eleştiriyoya yok kanuni sarayda ne kadar kalmışta bu kadar halvet düşkünü yapmışlar

ne alaka aşkı anlatıyor aşkııııı bu aşk gerçek bu yazkın kanıtları yazılı günümüze kadar gelmiş işte.......

daha dün dinledim tarihçilerden manisa sarayına şehzadeler sancağa gidermiş ve validelerde gidermiş

tek hürrem gitmemiş şehzadeleri ile gitmiş ama aşkı ile gitmiş sarayda yanında hiç ayrılmamış.....

süleyman ve hürrem aşkı gerçek intikam mintikam yok entrika var ........

neysemmmm pargalıya uyuz oldum korumak istemişşşş külahıma anlattttttttttttt

nası haşladı sülo onu artık anlasın pargalı hürremin gücünü...

valide kuyusunu kazıyor kızlar 1 ay sonra ölecek kendisi...

norayıda iyi işbirliği kurdu ....zaten nora geldiğinde gazetede okudum cariye nora eteğinde yeni entrikalarla saraya girecek ve hürremden güç alacak diye ...bu aksamki ilk sahnede şaşırmıştım....neyse doğruymuş

yanlız hürrem kime güvense elinden gitti tek gül ağa var ortada nigarda sever ama düşmana aşıkkkkkk

dayeciğme içim gitti nası korudu kolladı ......

şu gülşaha ne güzel konuştu hürremmmmmmmmm valla ohhhhhhh dedim bide tokat çakaydı....

kadın nikah yaptırdı yine tınlayan yok ...bunlara sülo bi çakacakkkkkkkkkkkk o zaman cihan tokadı ile sarsılacaklarrr

haftaya daha heycanlııııııııııı

ızlınce cok guldum gecen arkadasın bırı ıle yazısmısdık burda noraya tokat attı ıs bırlı kurdular demısdım bak kuzu dogru bılmısım ayy bu hafta hem cok guldum hem cok uzuldum gul ag ıle subule kavgalrı benı yedı bıtırdı hurem ıle sulonun askı tarıfsız zaten ah mahı ne guzleyakalndın canıma degsın suloda gordu yuzunu hele valıde uyuz ah gulsah o dayenın yerınd eo an ben olmak ısterdım senı o agır cekımde pataklamak ıbram uslu dur kelenın gıtmesıne az kaldı

cihan tokadı ha kız güldürdün beni

Son düzenleme:
mahidevrana öyle sinir oldumki herseyde arkamda sehzadem var diyor yada validenin etegine siginiyor korkak seyyy
üstüne üstelik yalanada baslamis mustafaya orda sülümanin okkali bi tokadini bekliyorum
hürrem ne yapmissa coook iyi yapmis fena hak etmisler

"benim bu gözlerim seni nasıl çirkin görür
bu mümkünmüdür
sen bilmezmisin ki ben sana baktıkça nefes alırım"

Hürroş: Canım büyük geçmiş olsun. Yanık izi kalır genelde ama seninki kalmaz inşallah. Nora'yı kovmanın altında bir şey yattığını hissetmiştim. Güzel oldu bu iş.

İbrahim Paşa: Paşam, iki haftadır görüşemiyoruz. Öncelikle hoşgeldiniz. Çok sıkılmıştım bu harem mevzularından. Siz de seferdeyiniz malum, bir şey yazmak istemedim. Hürrem'in mektubunu hünkarımıza iletmemenize biraz kızsam da sonrasını düşününce hak verdim size. Bu arada, bence artık validemizi korumaktan da vazgeçin. Güzel bir plan yaptınız, ama bir çuval inciri berbat etti gördünüz. Bütün bunlar bir yana da, Nigar'a 'bu gece bekle beni' derken ne güzel bakıyordunuz.

Mahidevran Sultan: Mahi, içindeki kir ve pas, suratına nasıl yansıyor bilemezsin. Hürrem haklı, Mustafa'nın başını yakacaksın. Bir de bir sürü yalan söylüyorsun şehzademize de. Babasına düşman ediyorsun. Nefretin de böylesi... Senin karşına da gayrı resmi bir Hürrem çıkıyor ama, haberin yok. Evet, Nora. Hürrem bir güzel eğitir onu. Sen de o suratın çürüyene kadar ağlarsın yine. Gerçi yok, ben seni asıl valide sultanımız vefat ettiği zaman göreceğim.

Daye Hatun: Daye Hatun, biliyorsun ki ben seni çok da sevmem. Ama dün akşamki muameleyi hiç haketmedin. Nigar doğru söylüyor. Üç günde çarşamba pazarına döner o harem. Hiiiç karışma, Gülşah düzeltsin. Ben olsam o çiftliğe giderdim ama. Ne uğraşacağım validesiyle sultanıyla falan. Karar senin tabii.

Bu arada dün ne kadar uğraştıysam bu konuyu bulamadım. Konu yok diyordu sayfada. Deli oldum.

Ask dolu bir bolumle karsimizdaydilar yine dun aksam.
Hurremin suleymana duydugu ask bastan beri gercek intikam vs yok bence.suleyman da cok seviyor deliler gibi.
Pargali evine geldigi ilk an haticeye nasil gitti farkettiniz mi son derece soguk ilgisizdi
tabi simdi nigar var bence pargali nigara kaptirdi kendini asik oldugunu dusunuyorum haticeye asiri alakasiz davraniyor cunku.
Pargalinin nigara olan bakislari cok hos gercekten ask dolu tutku dolu bakti nigara.
Noraya tokat atmasini anlamsiz bulmustum meger planmis hurremimin muthis planlari geliyor
mustafa bu rola yakismadi cok toy .Noraya asik oluyor inceden inceye.
Validenin saltanati sona erecek suleyman nasil koydu lafi gedigine ama validem yalniz kaliyorsunuz dedi.
Dayeye uzuldum cok gulsahin saclarini yolucam valla hurrem hakkindan gelcek ama dur sen.
Gulagaya bayiliyorum valla nasil dans ettiler kivira kivira sumbulle.

Mahide ne kadarda kotuymus en batan beri yapmadigi kalmadi hurremime.
Musti olsun de o da tekmeyi yicek az kaldi
suleyman iyi gene cocuk yapmis ondan cok da cirkin.
Buara en sonu nasil bitti kizlar bucuruk musti sehzadesi ne soyledi suleymana

Hürrem iyi taktik vermiş kıza.
Mustafa'nın aklını başından aldı.. :)

Ama Mehmet Günsür hala bu role oturamadı bana göre.
Çok eğreti duruyor..
Çok yapmacık bence.

Evet cok egrelti.
Eline on lira verip ekmek almaya gondeilebilecek cocuk edasi var yuzunde.
Buarada dizideki mantik hatalarindan biri kirim haninin suleymanin elini opmesi.kirim hani suleymanin dayisi oluyor.
Nasil elini opuyor sasirsim.
Birde hamamda noranin saclari kisa gozukuyor sanki oysaki filmd noranin saclari baya uzundur o donemde postis citcit olmayacagina gore buda bir mantik hatasidir sanirsam.

canım dayısıda olsa sülo cihan padişahı olduğu için öpebilir kıdemden olabilir gibi geldi bana

evet mustafa hala bana o role için uygun gelmiyor..........daha kıllı tüylü biri gerekti sankiiii

noranın saçlarına dikkat etmedim tam

ben mehmet günsürün konuşma tarzını yakıştıramadım.
tikican gibi. baboli alemlere akalım diyecek diye bekliyorum bir gün

birde şeyi görmek istiyordum hürremi yakan bütün hatunların Süleyman tarafından cezalandırılmasını.
elebaşları hariç geri kalanlar hala haremdeydi.
sen hünkarın nikahlı karısını yakmaya çalışacaksın hala haremde kalacaksın.
adamın totosundan kan alırlar kan. öyle kolaymıydı bu işler.

varmısın yokmusun daki gizem girecek deniyordu ama sanırım onun yerine nora mı girdi.

"benim bu gözlerim seni nasıl çirkin görür
bu mümkünmüdür
sen bilmezmisin ki ben sana baktıkça nefes alırım

bu söze bende bittim.

sülüman hep savaştaymış neden hep haremde gösterilmiş diyenleri pek anlayamıyorum.
adam bir sefere gitti iki bölümdür yahu saraya dönse ya diye bekledim

mahide oğlum oğlum diye ortalara düşmüş. hürreme hedef gösteriyor resmen.
sen durumadın karşısında validen duramadı pargalı duramadı hatta bazen sülüman bile duramadı mıstafamı duracak.

ben bu bölümde sülüman hürremi yanına alır diye düşünüyordum ama olmadı.
yakındır hürrem sülümanın odaya taşınır.
malum oda yol geçen hanı gibi haremdekiler gelir basar mahi gelir tokadı basmaya teşebbüs eder.

bu nigar hiç işi bilmiyor zaten.
adama hemen sizi özledim diyor.
yahu adamı koştursana biraz peşinden hatunum hatunum deyü.
zaten artık eskisi gibi değil durumlar adamın metresi oldun.

bu süleyman ne kadar aşık yaa

bu arada msj sayım düşmüş. nee kaa gevezelik yapmışım bu topikte 1.000 küsür msj yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…