Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
aşkın tarifi verildi bu gece..

hürremin yanık yüzünü nasıl da öptü sülüman

mahi yine yapacağını yaptı.... mustinin başı yanacak işte bu kadın yüzünden .... mustinin halvetide haftaya kaldı tüh.. şu haremi hürreme devredermi önümüzdeki bölüm kızlar ne dersiniz..??

Bu hafta güzel bir bölümdü,heyecanlı ve gerilimliEn çok Gülşene sinir oldum,kendini ne zannetti öyle,gülşahcığım böyle davranmaya devam edersen en çok bir hafta daha kalırsın,bence ki haftaya sana yol verecekler çok üzülcem ozaman mahinin yakalanması nasıldıçok güldüm,koskoca sultanımıza rezil oldu ve özür dilemek zorunda kalıdı...Mustafa akıllı çocuk ama nedesen anası ona inancak o yüzden ona birşey diyemem..Valide gittikce kendini kaybeydiyor,yaşlılık hali galiba gittikçe dikleşiyor bu kadın Nora nın davranışlara çok şaşırmıştım şehzade delisi diye ,sonradan anladımhürem ne akıllı hatun yahu ben onun yerine olsam bir senede verem olurdum sonrada:26:Neyse iyiki ben ozamanda yaşamamışım oh bee..

evet hiç göstermediler şimdi büyükelrin sorunları varya ondan zaar
sümbül nede güzel kıvırıyormuş megerse
ohh yandan yandan.
hürremin sülümana olanları anlattığı yerde ben bile duygulandım yahu.
noranın halvetide yalan olacak herhalde.
ayy evet ya bayıldım sümbüle kızlardan güzel yaptı gül ağa beceremiyo onun kadar

kahrolsun mahidevran yaşasın hürrem haftaya hepsinin hakkından gelir canilerin haketmişler ne yapmışsa hürrem onlara cadolozlarrrrhürrem bitane

mahi yine yapacağını yaptı.... mustinin başı yanacak işte bu kadın yüzünden .... mustinin halvetide haftaya kaldı tüh.. şu haremi hürreme devredermi önümüzdeki bölüm kızlar ne dersiniz..??

hürreme devredebilir çünkü annesine kızdı haremi ya güzel yönetin yada dedi kaldı?ayy inş devreder.

bence ya devrolur ya da kapatılır ileriki bölümlerde ama validenin bi saltanatı kalmadı artık bu bi gerçek mustafa da halvete giremez herhalde o moralle

neyse kızlar ben yatıyorum bu gece rahat uyurum artık geçen hafta o pörtlek cariyenin yüzünden uyuyamamıştım hiç hayırlı geceler görüşmek üzere yeni maceralarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…