Evet cok egrelti.
Eline on lira verip ekmek almaya gondeilebilecek cocuk edasi var yuzunde.
Buarada dizideki mantik hatalarindan biri kirim haninin suleymanin elini opmesi.kirim hani suleymanin dayisi oluyor.
Nasil elini opuyor sasirsim.
Birde hamamda noranin saclari kisa gozukuyor sanki oysaki filmd noranin saclari baya uzundur o donemde postis citcit olmayacagina gore buda bir mantik hatasidir sanirsam.
İbrahim Paşa: Paşam, iki haftadır görüşemiyoruz. Öncelikle hoşgeldiniz. Çok sıkılmıştım bu harem mevzularından. Siz de seferdeyiniz malum, bir şey yazmak istemedim. Hürrem'in mektubunu hünkarımıza iletmemenize biraz kızsam da sonrasını düşününce hak verdim size. Bu arada, bence artık validemizi korumaktan da vazgeçin. Güzel bir plan yaptınız, ama bir çuval inciri berbat etti gördünüz. Bütün bunlar bir yana da, Nigar'a 'bu gece bekle beni' derken ne güzel bakıyordunuz.
sen bu adamdan hoşlanıyosun bir türlü toz konduramıyosuno sahne benimde hoşuma gitti bulup koyayım dedim
Eki Görüntüle 353172
Eki Görüntüle 353173
Eki Görüntüle 353175
Eki Görüntüle 353176
Ay koptum dün Hürreme
Gülşah Birda Daye Hatuna saygisislik yaparsan asarim ayaklarindan tavana gelen gecen tükürür Suratina,
o Fare Suratini dümdüz ederim
norayla hürrem işbirliği yapıyomuş ha, beklediğim olmaya başladı hürrem nihayet kötü biri olacak
daye başörtüsünü çıkardı...o ne güzellik öyle ya, dvlet gibi hatun
bi de dikkat ettiniz mi? ibramhacceye daha soğuk davranıyor. nigarla nassı cilveleşiyotabi hacceye söz geçiremiyo
sultanda olsan yaranamıyosun bu erkeklere
sülüman yine bu bölümde beni mest etti... hürreme aşkıyla,valideyi azarlamasıyla benden yaldızlı pekiyi aldıpadişahım çook yaşa:92:
hürrem hakkaten şu gülşahı assa da içimiz soğusa
cihan padişahı o dönemde kanuni dayısı da amcası da olsa o dönmede padişahın elini öpmek zorunda,
evet hamam sahnesinde gerçek saçı noranın diğeri postiş uzun olduğuna göre ,haticede de ek saç var gerçekte saçları bu kadar uzun değil
zaten kendisi de söyle ekleme olduğunu bunlar mantık hatası değil bana göre .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?