Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

cihan padişahı o dönemde kanuni dayısı da amcası da olsa o dönmede padişahın elini öpmek zorunda,
evet hamam sahnesinde gerçek saçı noranın diğeri postiş uzun olduğuna göre ,haticede de ek saç var gerçekte saçları bu kadar uzun değil
zaten kendisi de söyle ekleme olduğunu bunlar mantık hatası değil bana göre .

mustafanın öldürülmesine artık şaşırmıyorum,öyle bir validesi olursa çocuk yalan dolanla babasına düşma olur ,hürrem tarafından da alt edilir ,
hata mahidevranda feci dolduruşa getiriyor ,şehzadesini ,
mahidevran cidden günden güne çirkinlişiyor hem fiziken hem ruhen,noranın da hocası sağlam hürrem velihattını yetişitiriyor

kanuninin aşkı muhteşemdi gene,pargalıyla nigarın fingirdemesi de ayrı alem ama yakındır malkoçoğlu matrakçıdan lafları alır,

gül ağa ve sümbüle bayılıyorum nasıl kıvırdı yahu sümbül

dayeye olanlarda çok üzücüydü kaç yıldan sonra rezil oldu kadın hürremin aldığı çifliğe yerleşsin ohhh kafasını dinlesin

sen bu adamdan hoşlanıyosun bir türlü toz konduramıyosun o sahne benimde hoşuma gitti bulup koyayım dedim

mıstafanın bu hallerini ben de pek sevmiyorum ama 30 küsür yaşındaki bi adamın 17 yaşında görünebilmesi de biraz yetenek işte. bir de bu halleri uzun sürmez kanımca. çünkü 38 yaşındayken öldürülecek. zamanla sakal falan bırakır adama benzer biraz.

Ay koptum dün Hürreme
Gülşah Birda Daye Hatuna saygisislik yaparsan asarim ayaklarindan tavana gelen gecen tükürür Suratina,
o Fare Suratini dümdüz ederim

Son düzenleme:
Ya Kanuni'nin aşkına o aşk dolu sözlerine bittim resmen ya. Valide'ye ve Mahi'ye kapak oldu hem ne bekliyorlardı öldüremediklerine göre daha da Süleyman'ın gözünde değerli olacağını, Valide'ye hesap sormayacağını mı sanıyordu. Hem haremden Valide sorumlu değil mi nasıl yönetemedi haremi kaldı ki bir de hiçbir deneyimi olmayan Gülşah'ı getiriyor hareme. Kişi değiştirmesini, kovdurmasını biliyor ama. Bence Hürrem haremden sorumlu olur artık. Gülşah gider yakındır hele Valide ölecek ya o zaman.

Mahidevranın elinde bir tek kozu şehzadesi var onu öne sürüp duruyor. Yahu be kadın sen şehzaden hatrına o saraydasın o olmasa çoktan sürülmüştün senelerdir halvet yüzü görmeyen, ezik, iki lafı bir araya getiremeyen, Valide yalakası ve oğlunu yalanlarla kışkırtan bir insansın. Eski ben değilim dedin ama yine af dilemek zorunda kladın Hürrem seni kaça katlar be zekasıyla, güzelliğiyle ve aşkıyla.

Pargalıya kızsamda gerçekten Hürrem'i korumak istediğini sanıyorum çünkü Süleyman ona emanet etti. Valide'ye doğru dedi bu inatlaşma aleyhinize olur azgeçin dedi uyardı çünkü Hürrem'in gücünün farkında. Ah o ne bakıştı Nigar'a. Aldatmayı onaylamıyorum ama Hatice padişah kardeşi Pargalıya hizmet etmez ama Nigar herşeyi yapıyor, ruhuna hitap ediyor, hoş tutuyor adamı ee adamın buna da ihtiyacı var..

Çocuklar nerede ya artık baya sıkmaya başladı. Pargalı seferden geldi çocuklar yok ortada. Padişah geldi Hürrem'in çocuklar yok. Bu ara dönemi böyle geçirecekler sanırım sonra genç kız, genç adam olmuş olacaklar ama bu da çok saçma olacak.

Hürrem'im çok akıllısın ya nasıl da rol yaptınız hem de Gülağa ile beraber. Zaten anlaşıldı niyetiniz ama kuş beyinli Mahi ile Gülşah anlamadılar yuttular zokayı. Bütün Süleyman'a yaptıklarını şimdi Noraya uygulatıyorsun. Yüzün yanıkta olsa valla yine de güzelsin hem hünkar yanında. Yakında harem senindir. Mahi laf edemez artık ayrıca Valide'de kılına zarar veremez ama korkulur yani akıllanmıyorlar bu kaçıncı. Şu malkoçoğlu ile Aybige 'de başlasa artıık aşka meşke yahu nereye kadar sürecek böyle ama yakındır. Matrakçıya çok üzülüyorum harbi harcadılar adamı az daha kaçırıyordu ağzından ama öğrenecek Bali bey gerçekleri. Matrakçı daha çok girerdi saraya artık girmiyor istemiyor tamam da Süleyman neden sormuyor ki onu. Nigar sarayda ama Matrakçı nerede soran yok. Haftaya daha güzel bölüm bizi bekliyor bir de şu uzun sıkıcı reklamlar olmasa..

norayla hürrem işbirliği yapıyomuş ha, beklediğim olmaya başladı hürrem nihayet kötü biri olacak

daye başörtüsünü çıkardı...o ne güzellik öyle ya, dvlet gibi hatun

bi de dikkat ettiniz mi? ibramhacceye daha soğuk davranıyor. nigarla nassı cilveleşiyo tabi hacceye söz geçiremiyo

sultanda olsan yaranamıyosun bu erkeklere

sülüman yine bu bölümde beni mest etti... hürreme aşkıyla,valideyi azarlamasıyla benden yaldızlı pekiyi aldı padişahım çook yaşa:92:

hürrem hakkaten şu gülşahı assa da içimiz soğusa

yorumlarina bayildim

Mahidevran asilzadesinin gerçek yüzü çıktı işte ortaya

Mantik hatasi cunku dizide saclari uzun hamam sahnesinde kisa.
Dizi disindaki saclari baglamaz beni canim.
Noranin harem icinde saclari uzunken hamamda kisaysa mantik hatasinin alasidir
olsun canim o da gulun dikeni olsun artik

Nette dolasan en buyuk tepkilerde mustafaya ait.
Dizide mustafa buyudu ama anasi babasi valide haremdeki cariyeler hep ayniyazilmis.
Aslinda cok dogru mustafa daha ufacikken haremdek cariyeler gene bunlardi bir ikisi geldi sadece onlarda otekilerle ayni siraya girdi sehzadeyle halvet icin.
O cariyelerin toptan degismesi gerekirdi o vakit.
Mustafa okuma yazma ogrenirken o cariyeler 16 18 felan yaslarindaysalar mustiyle aralarinda baki 10 yas var.
Mustafa kendinden 10 yas buyuk cariyeler arasindan halvet icin secme yapiyor.
Nora omaaydi yazik cocuk ablasi yasindakilerle halvet edcekti kiyamam

Hürrem'e rekor teklif
Türkan Şoray'ın performansıyla hafızalara kazınan Fosforlu Cevriyem filminin dizisi çekilecek.

Güncelleme:23 Şubat 2012 18:19

Yapımcıların Cevriye karakteri için Meryem Uzerli'ye teklif götürdüğü belirtildi. Yapım şirketi yetkililerinin, teklifi kabul etmesi için oyuncuya bölüm başına 80 bin TL gibi bir rakam teklif etmeyi planladıkları öğrenildi. Rol için daha önce Nurgül Yeşilçay ve Ayça lnci'nin isimleri geçmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…