Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
kızlar bi entrika var sanırım mustık sonradan kabul etti evliliği dimii????

2. fragman daha bomba olacak eminim ben..bu idare eder...ohh hürrem şu pırasa saçlıyı paraladı yaa değmeyin keyfimee

ohhh şu yağlı kafanın kellesi gidecek yaaa çok sevindim

aybigeyle hürremde plan yaptılar çok merak ettm şinci mıstıkta bu planın içinde olabilir mi

kızlar bişi diyecem takip de edemedim burayı yazan oldu mu bilmiyorum :) bu mustafa edirneye gittiğinde aybike hatun da saraydı. döndüğünde mustafa büyümüştü aybike hatun aynıydı şimdi mustafa kendinden kaç yaş büyük biriyle evleniyor oluyor :)))

offffffffff çarşamba gelsin artık..........................

matrakcıyada çok üzüldüm yazıkkkkkkkkk

Son düzenleyen: Moderatör:

bu benimde dikkatimi çekti dizi olabilir ama bu da hatanın daniskası

çocuklar neeerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee gören varmııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

Fragmani izledim simdi stardan.
Hurrem yuzunu yakan cadalozu bogdurtacak.
Musti evlenmeyi kabul ediyor ya noraya iftira atip sogutuyorlar ya baska bir sey var
norayi saraydan postaliyor mahi ama gidiyormu bilmem.
Aybige baliyle kacma plani yapiyor
Mahi hurreme mustafanin yukselisine engel olamayacaksin diyor oda daha dur sen gibi birsey diyor sanirim orasini
cocugun sesinden tam anlayamadim

kızlarrrrrrrr valide sultan bızım okula geldı söyleşiye kadınlar gunu şeysi için kadına valıdem dedm haha hepınzn yerıne süledim muhteşem yuzyıl forevırrr takıpçisiyizzzz ınanılmaz guzel kadın anacım yaşı yok fılız akın fılan da gelmıştı ama ben valideyi görnce coştum keşke hep beraber sete fılan gıtsek fatma hatunu gulşahı kıstırsak fln

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…