insan ortaya çıkmasını da istemiyo hani dime ? :2:
Daye Hatun: Daye Hatun, kimseye bir şey söylemeyeceksin biliyorum ben. Nigar da gerekli açıklamayı yaptı zaten. Dediği gibi hem aşık, hem de karşısındaki koskoca paşa. Ne yapsaydı yani? O zaman cep telefonu vardı da paşaya mesaj mı atsaydı Daye Hatun burada, gidince ben sizi çaldırırım o zaman gelin diye? Doğru değil yaşadıkları ilişki. Herkes bunu biliyor zaten ama, yapacak bir şey de yok işte. Sen yine de sessizliğini koru bence.
peki ablacım. hastanede iint.cafe var bakayım girebilirsem girerm
olmadı cepten girerm. bana şans dileyn
nigar kalfa basılıyor daye hatun tokatı patlatıyor osmanlı tokatı bu olsa gerekbu bölüm karışdırıcı bir bölüm olucak ibrahimin heykeli dikilcemi acaba dikilmesiyle kesilmesi bir olur gibime geliyor
aa neden,noldu kii? neden 14 mart:44: bende ölmez kalırsam gelcem
ablacım bende yarından sonra olmam heralde.hastayım,hastaneye gitcem yineserviste yer açılınca azcık misafir etceklermiş
Gül ağa döktürdü yine sümbüle ne diyordu nasuh için bizim gibi yarım yamalak oda
Yazık ama onada demi
Evet yazık
Çok güzel oynuyolar sümbül ağada gül ağada
Sümbülü tek geçerim ama
Mihrimahta aynı anası gibi duruşu konuşmaları ayna karşısında saç taraması bile annnesi sanki,anasına bak kızını al işte sevmedim mihrimahı
gül aga sizede bazen burhan altintopu hatirlatiryor mu??
gül aga sizede bazen burhan altintopu hatirlatiryor mu??
Evet sümbül çok tatlı
Evet bende sevmedim anasını da sevmem zatenCadoloz
Burhan Altıntop tek başına bir kişilikti çevresinde pek kimse yoktu,gül ağa öyle değil ama iyi yada fesat durumlarda etrafı sarılı yinede
Sümbül ekol yaaa zinharrrr hemde
Ana kız neler yapacak bakalımmmm göreceğizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?