Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
İbrahim Paşa: Paşam, bilirsiniz ki ben sizi çok severim. Ancak hünkarımıza çok hak veriyorum ben, kusuruma bakmayın. Sizin hanedan ile bağınız sadece damatlıktan ibaret. Ayrıca, siz zaten hünkarımız tarafından fazlasıyla ödüllendiriliyorsunuz, fazlasına göz dikmek niye paşam? Hatice bile gördü gerçeği, tüm bu yaptıklarınızın büyük bir hata olduğunu... Off... Beni bile sıkıntı bastı burada... Suyunuz ısınıyor, yakında kaynayıp buharlaşmaya başlayacak benden söylemesi. Nigar ile olan yasak aşkınız da ifşa oldu bir yandan. Ay afakanlar bastı beni... Azıcık kolonya süreyim şuradan...

Mahidevran Sultan: Mahi, Mustafa'ya sözünü dinletemiyorsun işte kabul et. Yine İbrahim Paşa'nın yanında aldın soluğu. Adam seni görünce, 'Yine ne oldu?' diyor gözleri. Az kaldı ama, bakalım valide sultanımızla paşamız hakkın rahmetine kavuştukları zaman ne yapacaksın...

Gül Ağa: Ağam, Matrakçı ile ilgili söylediğin şeylere çok güldüm. Pis keltoş.

Aybige Hatun: Aybige, aslında sana hak verdim Mustafa ile evlilik kararı almanda. Bali Bey'in pısırıklığı yüzünden yani. Ama bir yandan da, o ne yapsın? Sen ona emanetsin, en ufak şeyde onun kellesi gider. Mecburdu sana böyle davranmaya. Ama bana yine de bu evlilik olmayacakmış gibi geliyor. Bir şey engel olacak gibi hissediyorum. Dur sen.

Hürroş: Saçların ve tacın çok güzel canımcım. Asıl mevzuya geleyim, Aybige ile Mustafa konusunda hünkarımıza engel olabilirsin diye düşünüyordum ama, hünkarımız da bu kararı destekleyince pek bir şey diyemedin sanırım. Olmasın bu evlilik be... Mustafa'yı ikna etmek kolay zaten ama Bali Bey ne olacak orası meçhul... Bu arada, yüzünü yakan cariyeleri en ağır şekilde cezalandırman da güzel oldu. Birilerinin maşası olan ve olacaklara da ibret olsun.

Daye Hatun: Daye Hatun, kimseye bir şey söylemeyeceksin biliyorum ben. Nigar da gerekli açıklamayı yaptı zaten. Dediği gibi hem aşık, hem de karşısındaki koskoca paşa. Ne yapsaydı yani? O zaman cep telefonu vardı da paşaya mesaj mı atsaydı Daye Hatun burada, gidince ben sizi çaldırırım o zaman gelin diye? Doğru değil yaşadıkları ilişki. Herkes bunu biliyor zaten ama, yapacak bir şey de yok işte. Sen yine de sessizliğini koru bence.

insan ortaya çıkmasını da istemiyo hani dime ? :2:

nigar kalfa basılıyor daye hatun tokatı patlatıyor osmanlı tokatı bu olsa gerek bu bölüm karışdırıcı bir bölüm olucak ibrahimin heykeli dikilcemi acaba dikilmesiyle kesilmesi bir olur gibime geliyor

dün sabah içime doğmuş sanki o heykelin dikilmesiyle kesilmesi bir olur diye kılıçla acayip kesdi kelleyi süleyman ibrahimin korkulu yüzüde cabası haketti ama fazla oldu

yine herzaman ki gibi muhtesem bir bölümdü

ama mihrimahin göz rengi ama aklima takildi

Son düzenleyen: Moderatör:
hürrem bu nigar meselesini öğrenirse varya, paşa bitti bu sefer
hürrem paşayı parmağında oynatır valla
sülümanda cidden hürrem ne derse desin iltifatlar ediyo bende valide olsam bende kıskanırım
büyü yaptırmış oğluma derim yani o nasıl bi aşk ya
bizde hürremden öğrenebilsek bi kaç strateji
ama sülüman ibrahim paşaya hayatının dersini verdi, sonunda yani
resmen ibrahim paşa yönetiyo sarayı fln
bakalım hürrem napcak şu nigar meselesinde çok merak ediyorum :26:

aa neden,noldu kii? neden 14 mart:44: bende ölmez kalırsam gelcem

ablacım bende yarından sonra olmam heralde.hastayım,hastaneye gitcem yine serviste yer açılınca azcık misafir etceklermiş

Zeboşummm çok geçmiş olsun canım benim habersiz bırakma bizi olurmu bir an önce sağlıklı bir şekilde aramıza dön yine seni seviyoruz şekercim

Sümbülü tek geçerim ama

Mihrimahta aynı anası gibi duruşu konuşmaları ayna karşısında saç taraması bile annnesi sanki,anasına bak kızını al işte sevmedim mihrimahı

Evet sümbül çok tatlı

Evet bende sevmedim anasını da sevmem zaten Cadoloz

gül aga sizede bazen burhan altintopu hatirlatiryor mu??

Burhan Altıntop tek başına bir kişilikti çevresinde pek kimse yoktu,gül ağa öyle değil ama iyi yada fesat durumlarda etrafı sarılı yinede

Evet sümbül çok tatlı

Evet bende sevmedim anasını da sevmem zaten Cadoloz

Sümbül ekol yaaa zinharrrr hemde

Ana kız neler yapacak bakalımmmm göreceğizzz

Ejderha hürrem Yüzündeki yanık izlerinden midir nedir akşam çok çirkindi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…