Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
cnmablam olurmu öyle şey
daye hatunu bende sevmeye başladım artık devlet gibi kadın

Daye bir tane yaa leydicim ayyy zeboşun kulakları çınlasın şimdi her gördüğümde aklıma sen gelyorsun diyordu

aynen buldun :))) ben fenerbahceliyim diger hürremciler neyci acaba topa tutulmimda

sana bir sir veriyim önceden dayeyi pek sevmezdim nezman hürremi korumaya gecti ozman sevmeye basladim :)))) cikarci oluyorum galiba

Cadı hürremi korumasa sevmeyecen yani demi aşk olsun arkadaşım ya hökümet gibi kadın sevilmezmi hiç

iti dövme korkut demişler
ibrama bayağı gider bu korku
güzel bir bölümdü

Bir tek bende mi oluyor bu bilmiyorum :2: Fragmanları izleyince özellikle de 2. fragmanı diziyi izlemiş gibi oluyorum. Bir de dizide performans düşüklüğü hissediyorum. Yani diziyi izlerken eskisi kadar zevk almıyorum Ama nedenlerim var tabi

Malkoçoğlu ne itici bir adamdır öyle ya Aybike gitsin artık kırıma ne gereksiz bir aşk hikayesidir bunların ki!
Bir yere bağlamak istiyorlar konuyu ama nasıl bağlayacaklarını hala bulamadılar gibi bazı konular sürekli havada kalıyor dizide.

Efsunun hamile olduğu ortaya çıksın artık çünkü Mustafa öldürüldüğünde 6 yaşında bir çocuğu varmış kesin efsun'dan olacak. Valide ölsün! şimdiye kadar çoktan ölmeliydi ama O hala dekolte show yapıyor dizide Mustafa ve mahidevran sancağa gitmeli. Şehzade Mehmet büyümeli! Bir canlılık gelmeli artık diziye

daha yeni seyredebildim illkez hürroşumu saatinde izleyemedim neysem bu haftaki bölüm
aybige ve mıstık arasında geçti....

şimdi anlamadığım mıstık 4-5 sene büyüdü bu aybigede o büyümeden az evvel geldi...hatuna hiç bişey olmadı aybigeyi eş ettiler...

neysem malkoçoğlunun boynu kıldan ince tamam ama aşıksa açık açık anlatsaydıya
bu sebeplerden deseydi yaa...iyilikmi bu yaa hep böyle yapıyolar artık dizilerde bende uyuz oluyorum işte....

sonra hürroşumu bu ara pasif görüyorum artı aşkın alevleride eksikti....
sülo hürroş aşkı azcık her hafta koymaları gerek....

hürroşum çok güzeldi saç baş cuk olmuş yeşillerde açmış ama hala aklım sarıda....

mihrima soluk benizli geldi bana....diğer mihrimah daha güzeldi...ama bununda yüzüne bakınca hürremi andırıyor sonra bu kızında gözleri koyu renk değil açık renk ama teninin renginden mı bilmem diğer dizide çünki öleydi...bakın

sonra mıstık norayı sevseydi,artı annesini tınlamasaydı en önemlisi taht sevdası olmasaydı aybige ile evliliği kabul görmezdi...
işte mıstıkdada taht hırsı var.....bunun için kardeşim dediği biri ile evlenmeyi düşünüyor ne o siyasi oyun için...babası benzerdi azcık yaww.......anasının oğlu...pargalının aklına uyuyor....pargalının azcık aklı olsa kendini öldürtmezdi...

neyse mahi sinsisi hergeçengün daha çok kuruyor ve validecilik oynuyor....
sonra valideyi son yaptığı olaydan sonra sevmez oldum...

nigara gelince evet nigar haklı herşeyi göze aldı,matrakcıyı kabul etti ama bu sefer pargalı çomak soktu nigar ne yapsın zaten aşktan ölüyordu az kalsın...körün istediği bir göz alla verdi iiki göz ....hayır diyemezdi....

sülüman çokkkkkk iyi yaptı pargalının önüne ilk seti çekti anlayanaaaaa ...

fatma kısmına gelinceeeeeeeee ohhhhhhhhhhh o yandı benim yağlar eridii......gerçekten bi ders gerekliydi aslında kellesi gitmeliydi ama neyseeeeeeeeee.............haftaya heycanla bekleyeceğizzzzzzzzzzz.

valla arkadaşım ben senin giibi hissetmiyorum olabilir sen hissedebilirsin...sonra dediklerin olacak ama daha sonraki bölümlerde bu nereden bakarsan birden olursa 1 ay atar dizide...validesultan 52 bölümde ölecek dediklerini duydum 2 haftası kalmış zaten haziran başı sanırım sezon finali olur......

Rica ederim canım. Evet son birkaç haftadır bir hayli kısa yazıyorum, ama önceden daha heyecanlıydı sanki dizimiz. İsabella vardı mesela ona sinir oluyordum, Hatice de beni pek kızdıramıyor artık. Önceden saçma sapan hareketleri vardı, gerçi şimdilerde de var ama rüzgar tersine dönüyor artık onun için. Daye Hatun desen Hürrem tarafında yerini aldı. O heykel sahnesi muazzamdı evet. Zaten İbrahim'in önceden yaptığı konuşmaları hatırlayınca taşları yerine oturtuyor Süleyman. Ayas Paşa da görünmüyor, ilan-ı aşk edemiyorum ne zamandır. Valideye yine saygım sonsuz ama yaşlılığına veriyorum artık. Mehmet Günsür'ü ben de hiç yakıştıramıyorum nedense Mustafa rolüne. Ama izliyoruz dizi hatrına ne yapalım...

İbrahimin suyu kaynamaya başladı yavaştan. Sülümen taşları yerine oturtuyor. Zaten ibo kendini bir şey sanmıyor mu boğasım geliyor. Fena mors oldu bu bölümde Ne zaman boğdurtacak sülümen iboyu bilen var mı?
Malkoçoğlu aşkına sahip çıkamadı yazık.
Hürrem zaten mikemmel
Ayas paşa nerelerde ya yağuşuklum kayboldu

zuzum harikasın Aman şu isabellayı hatırlatma ooo neydi öyle anlamsızdı bence akibetide belli değil yakında hortlayıp gelmese barii Sen gene yaz bayılıyorum valla yorumlarına

zuzum harikasın Aman şu isabellayı hatırlatma ooo neydi öyle anlamsızdı bence akibetide belli değil yakında hortlayıp gelmese barii Sen gene yaz bayılıyorum valla yorumlarına

Aman aman Allah korusun. :18: Ayy sağol canımcım. Yazarım ben her hafta ne demek, asıl ben teşekkür ederim.

Yaşasın Hürrem Sülüman Aşkı Ne aşk beeeee
bırde evlendırılmeye çalışıldı..bunuda unutmamak gerek.hurrem çok taş kadın ya ve çok güçlü zebuşum çok geçmiş olsun tatlım en yakın zamanda aramzda gormek ıstıyorum senı çabuk ıyleş bebeğim

aynen buldun :))) ben fenerbahceliyim diger hürremciler neyci acaba topa tutulmimda

sana bir sir veriyim önceden dayeyi pek sevmezdim nezman hürremi korumaya gecti ozman sevmeye basladim :)))) cikarci oluyorum galiba

bende sana katılıyorum arkadaşım :) daye ne zaman hürremden yana geçti o zamandan beri banada çok güzel görünmeye başladı.. öncesinde nefret ediyodum

zebuşum meleğim çok geçmiş olsun Allah şifalar versin dualarım seninle meleğim
bebeğim,leydimçok sağol eve geldm izinli olarak:2: pts yine gitcemm orası benm ikinci evim
Zeboşummm çok geçmiş olsun canım benim habersiz bırakma bizi olurmu bir an önce sağlıklı bir şekilde aramıza dön yine seni seviyoruz şekercim
ablam,kralçemmmçok sağol inşallahablam daha yeni başladıık sonucu yazarm
ablişkom gerçekten sen geliyosun aklıma hele nigara nassı patlattı şak diye hep diyoruum ank ablam çıktı vallasüper

hürrem reyizden sonra favorim daye
safimum saağol balım inşallah bebeyim

reyizimiz bi tane yaa bebek gibi

heyttttttt budur işte:118:

nora yani efsun hatun, mıstığa aşık oldu bence aha da yazıyorum dedi dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…