- 20 Mart 2008
- 142.027
- 214.089
- 1.423
- 60
cnmablam olurmu öyle şey
daye hatunu bende sevmeye başladım artık devlet gibi kadın
aynen buldun :))) ben fenerbahceliyim diger hürremciler neyci acaba topa tutulmimda
sana bir sir veriyim önceden dayeyi pek sevmezdim nezman hürremi korumaya gecti ozman sevmeye basladim :)))) cikarci oluyorum galiba
Cadı hürremi korumasa sevmeyecen yani demiaşk olsun arkadaşım ya hökümet gibi kadın sevilmezmi hiç
Bir tek bende mi oluyor bu bilmiyorum :2: Fragmanları izleyince özellikle de 2. fragmanı diziyi izlemiş gibi oluyorum. Bir de dizide performans düşüklüğü hissediyorum. Yani diziyi izlerken eskisi kadar zevk almıyorumAma nedenlerim var tabi
Malkoçoğlu ne itici bir adamdır öyle ya Aybike gitsin artık kırıma ne gereksiz bir aşk hikayesidir bunların ki!
Bir yere bağlamak istiyorlar konuyu ama nasıl bağlayacaklarını hala bulamadılar gibi bazı konular sürekli havada kalıyor dizide.
Efsunun hamile olduğu ortaya çıksın artık çünkü Mustafa öldürüldüğünde 6 yaşında bir çocuğu varmış kesin efsun'dan olacak. Valide ölsün! şimdiye kadar çoktan ölmeliydi ama O hala dekolte show yapıyor dizideMustafa ve mahidevran sancağa gitmeli. Şehzade Mehmet büyümeli! Bir canlılık gelmeli artık diziye
Canım teşekkürler,gene güzel yorumlamışsın,biliyorsun yorumlarını çok beğeniyorumSanki son zamanlarda yorum yaparken kısa tutuyorsun,az yazıyorsun,eskiden detaylara daha çok iniyordun gibime geldi sen nedersin??Bu arada ibrahim paşa, heykelinin kellesi gidince altına etmiştir dedim abooowww, bikeresinde yeniçerilerin ayaklanmasından başlarını sorumlu tutup nasıl kellesini uçurmuştu :18:koskoca cihan padişahı bu borumu canım,daha dur hatice sultanı aldattığını duysun,neler olur düşünemiyorum...valide sultanımızın çocuk gibi daye hatun gelince totosunu dönmesi ne çok güldüm,senki cihan padişahının anasısın demi ah ah hiç akıllanmayacak,yanlız mehmet günsur hakketen çok genç duruyor heleki kardeşi mustafa ile fotoğraflarında neredeyse 17 18yasında diyeceğim,bravo yani güzel bir makyaj...Mihrimaya bayıldım çok güzelsin bebeğim cin gibi maşallah,gözlerinden belli...mehmet te komik aybige ile evlenecek Umarım bidahaki bölümde fatma hatunun yanık yüzünü gösterirler,çok sinir olmuştum...
Rica ederim canım.Evet son birkaç haftadır bir hayli kısa yazıyorum, ama önceden daha heyecanlıydı sanki dizimiz. İsabella vardı mesela ona sinir oluyordum, Hatice de beni pek kızdıramıyor artık. Önceden saçma sapan hareketleri vardı, gerçi şimdilerde de var ama rüzgar tersine dönüyor artık onun için. Daye Hatun desen Hürrem tarafında yerini aldı. O heykel sahnesi muazzamdı evet. Zaten İbrahim'in önceden yaptığı konuşmaları hatırlayınca taşları yerine oturtuyor Süleyman. Ayas Paşa da görünmüyor, ilan-ı aşk edemiyorum ne zamandır. Valideye yine saygım sonsuz ama yaşlılığına veriyorum artık. Mehmet Günsür'ü ben de hiç yakıştıramıyorum nedense Mustafa rolüne. Ama izliyoruz dizi hatrına ne yapalım...
zuzum harikasınAman şu isabellayı hatırlatma ooo neydi öyle anlamsızdı bence akibetide belli değil yakında hortlayıp gelmese barii Sen gene yaz bayılıyorum valla yorumlarına
aynen buldun :))) ben fenerbahceliyim diger hürremciler neyci acaba topa tutulmimda
sana bir sir veriyim önceden dayeyi pek sevmezdim nezman hürremi korumaya gecti ozman sevmeye basladim :)))) cikarci oluyorum galiba
bebeğim,leydim
zebuşum meleğim çok geçmiş olsun Allah şifalar versin dualarım seninle meleğim
ablam,kralçemmmZeboşummm çok geçmiş olsun canım benimhabersiz bırakma bizi olurmu bir an önce sağlıklı bir şekilde aramıza dön yine seni seviyoruz şekercim
ablişkom gerçekten sen geliyosun aklımaDaye bir tane yaa leydicimayyy zeboşun kulakları çınlasın şimdi her gördüğümde aklıma sen gelyorsun diyordu
Cadı hürremi korumasa sevmeyecen yani demiaşk olsun arkadaşım ya hökümet gibi kadın sevilmezmi hiç
safimum saağol balımYaşasın Hürrem Sülüman AşkıNe aşk beeeee
Eki Görüntüle 363501 Eki Görüntüle 363502 Eki Görüntüle 363503 Eki Görüntüle 363504 bırde evlendırılmeye çalışıldı..bunuda unutmamak gerek.hurrem çok taş kadın yave çok güçlü zebuşum çok geçmiş olsun tatlım en yakın zamanda aramzda gormek ıstıyorum senı çabuk ıyleş bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?