- 20 Mart 2008
- 142.013
- 214.076
- 1.423
- 60
Ejderha hürremYüzündeki yanık izlerinden midir nedir akşam çok çirkindi
Cadı o cadı akşam nasılda locasına çıkmış bakınıyordu öylepek mutluydu kendileri
hiçte bile hürroşum çok güzeldi herzamanki gibi
sizin kuru mahiniz aynı şeytana benziyor çirkin vede itici
Hürremi sevmeyenlere mahici gözüyle niye bakıyosunuz ki ne alaka :26:
ömürcüm meleğim,hürroşumuza laf söylenince tutamıyorum kendimi hürroşumuz bitane
Hürremi sevmeyenlere mahici gözüyle niye bakıyosunuz ki ne alaka :26:
hiçte bile hürroşum çok güzeldi herzamanki gibi
sizin kuru mahiniz aynı şeytana benziyor çirkin vede itici
bende hürremi sevmeyenleri mahici saniyorum
İbrahim Paşa: Paşam, bilirsiniz ki ben sizi çok severim. Ancak hünkarımıza çok hak veriyorum ben, kusuruma bakmayın. Sizin hanedan ile bağınız sadece damatlıktan ibaret. Ayrıca, siz zaten hünkarımız tarafından fazlasıyla ödüllendiriliyorsunuz, fazlasına göz dikmek niye paşam? Hatice bile gördü gerçeği, tüm bu yaptıklarınızın büyük bir hata olduğunu... Off... Beni bile sıkıntı bastı burada... Suyunuz ısınıyor, yakında kaynayıp buharlaşmaya başlayacak benden söylemesi. Nigar ile olan yasak aşkınız da ifşa oldu bir yandan. Ay afakanlar bastı beni... Azıcık kolonya süreyim şuradan...
Mahidevran Sultan: Mahi, Mustafa'ya sözünü dinletemiyorsun işte kabul et. Yine İbrahim Paşa'nın yanında aldın soluğu. Adam seni görünce, 'Yine ne oldu?' diyor gözleri. Az kaldı ama, bakalım valide sultanımızla paşamız hakkın rahmetine kavuştukları zaman ne yapacaksın...
Gül Ağa: Ağam, Matrakçı ile ilgili söylediğin şeylere çok güldüm. Pis keltoş.
Aybige Hatun: Aybige, aslında sana hak verdim Mustafa ile evlilik kararı almanda. Bali Bey'in pısırıklığı yüzünden yani. Ama bir yandan da, o ne yapsın? Sen ona emanetsin, en ufak şeyde onun kellesi gider. Mecburdu sana böyle davranmaya. Ama bana yine de bu evlilik olmayacakmış gibi geliyor. Bir şey engel olacak gibi hissediyorum. Dur sen.
Hürroş: Saçların ve tacın çok güzel canımcım. Asıl mevzuya geleyim, Aybige ile Mustafa konusunda hünkarımıza engel olabilirsin diye düşünüyordum ama, hünkarımız da bu kararı destekleyince pek bir şey diyemedin sanırım. Olmasın bu evlilik be... Mustafa'yı ikna etmek kolay zaten ama Bali Bey ne olacak orası meçhul... Bu arada, yüzünü yakan cariyeleri en ağır şekilde cezalandırman da güzel oldu. Birilerinin maşası olan ve olacaklara da ibret olsun.
Daye Hatun: Daye Hatun, kimseye bir şey söylemeyeceksin biliyorum ben. Nigar da gerekli açıklamayı yaptı zaten. Dediği gibi hem aşık, hem de karşısındaki koskoca paşa. Ne yapsaydı yani? O zaman cep telefonu vardı da paşaya mesaj mı atsaydı Daye Hatun burada, gidince ben sizi çaldırırım o zaman gelin diye? Doğru değil yaşadıkları ilişki. Herkes bunu biliyor zaten ama, yapacak bir şey de yok işte. Sen yine de sessizliğini koru bence.
bende hürremi sevmeyenleri mahici saniyorum
Ne hürremciyim nede mahici
Tek geçtiğim kadın daye hatundur benim için..
Devlet gibi kadın nerdeyse
Banane mahidenEn büyük daye hatun ve valide sultan
daye hatunu bende severim
baska yerlerde hürremi sevmeyen mahiciler birbirine giriyor izlenim öyle kalmis bende
dayeyi bende seviyorum ama hürremin yaninda diye
daye hatunu bende severim
baska yerlerde hürremi sevmeyen mahiciler birbirine giriyor izlenim öyle kalmis bende
dayeyi bende seviyorum ama hürremin yaninda diye
Daye hatun süperdirçok sert duruyor kalbi yumuşacık ama
Bu ne futbol takımımı tutuyoruz ikiye ayrılcaz çok komik ama yaHürremi sevmiyorum sevmek zorunda değilim zaten
evet ciddi durusu disiplinli olmasi öyle olmassa harem coktan ne hale gelmisti :)) gerci valide iyi karistirdi haremi ama neyse :)
yok birde valideciler var ikiye degil üce bölündü,üce bölünen hangi takim var bilmiyorum
ama bende hürrosumu cok seviyorum
evet ciddi durusu disiplinli olmasi öyle olmassa harem coktan ne hale gelmisti :)) gerci valide iyi karistirdi haremi ama neyse :)
yok birde valideciler var ikiye degil üce bölündü,üce bölünen hangi takim var bilmiyorum
ama bende hürrosumu cok seviyorum
Ahhh be leydimmm bari sen söyleme böylehürremi sevmiyorum diyemi bunlar
Ne hürremciyim nede mahici
Tek geçtiğim kadın daye hatundur benim için..
Devlet gibi kadın nerdeyse
3 büyükler bunlar fenerbahçe galatasaray beşiktaş
İyi toparlıyor haremi ama o olmazsa karışır iyicene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?