Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
hiçte bile hürroşum çok güzeldi herzamanki gibi
sizin kuru mahiniz aynı şeytana benziyor çirkin vede itici

sonunda mihrimah ve mehmeti görebildik diğerleri nerdeydi

mustafa ne güzel diklendi validesine emretin efsunu getirsibler babasının oğlu işte

ömürcüm meleğim,hürroşumuza laf söylenince tutamıyorum kendimi hürroşumuz bitane

Buraya hürremi sevmeyenlerde gelir bi tanem tutsan iyi olur kendini Her hürremi sevmeyende mahici değil örnek ben Sevmem ben öyle hırslı ihtiraslı kadınları

hiçte bile hürroşum çok güzeldi herzamanki gibi
sizin kuru mahiniz aynı şeytana benziyor çirkin vede itici

Ahhh be leydimmm bari sen söyleme böyle hürremi sevmiyorum diyemi bunlar

bende hürremi sevmeyenleri mahici saniyorum

Ne hürremciyim nede mahici

Tek geçtiğim kadın daye hatundur benim için..

Devlet gibi kadın nerdeyse

Canım teşekkürler,gene güzel yorumlamışsın,biliyorsun yorumlarını çok beğeniyorumSanki son zamanlarda yorum yaparken kısa tutuyorsun,az yazıyorsun,eskiden detaylara daha çok iniyordun gibime geldisen nedersin??Bu arada ibrahim paşa, heykelinin kellesi gidince altına etmiştir dedim abooowww, bikeresinde yeniçerilerin ayaklanmasından başlarını sorumlu tutup nasıl kellesini uçurmuştu :18:koskoca cihan padişahı bu borumu canım,daha dur hatice sultanı aldattığını duysun,neler olur düşünemiyorum...valide sultanımızın çocuk gibi daye hatun gelince totosunu dönmesi ne çok güldüm,senki cihan padişahının anasısın demi ah ah hiç akıllanmayacak,yanlız mehmet günsur hakketen çok genç duruyor heleki kardeşi mustafa ile fotoğraflarında neredeyse 17 18yasında diyeceğim,bravo yani güzel bir makyaj...Mihrimaya bayıldım çok güzelsin bebeğim cin gibi maşallah,gözlerinden belli...mehmet te komik aybige ile evlenecekUmarım bidahaki bölümde fatma hatunun yanık yüzünü gösterirler,çok sinir olmuştum...

hürrem güzel kadın ama dün akşam daha bir güzeldi,saçlarına bayıldım hep böyle yapmalı...
mahidevran da gün geçtikçe kuruyor ve çirkinleşiyor
malkoçoğlu resmen tırstı ...mustafanın helali lafını duyduktan sonra mustafa da noranın ben seni paylaşmaya da razıyım lafını
duyunca kabul etti teklifi ...yapılan evliliği sadece siyasi olarak değerlendirdi aşık olduğu kadın nora olacak bir taşla iki kuş

gül ağa muhteşemdi her zamanki gibi

daye hatun da eski gücüne kavuştu helal olsun nasıl da haddini bildirdi nigara,resmen kaşınıyorlar hürrem bizi mahfetsin diye
bu olanları duyunca olanlar olacak,aynen kendini yakan cariyeleri yaktığı gibi ,

ibrahim paşanında suyu ısınıyor gerçek kellesi yakında gidecek...

daye hatunu bende severim

baska yerlerde hürremi sevmeyen mahiciler birbirine giriyor izlenim öyle kalmis bende

dayeyi bende seviyorum ama hürremin yaninda diye

Bu ne futbol takımımı tutuyoruz ikiye ayrılcaz çok komik ama ya Hürremi sevmiyorum sevmek zorunda değilim zaten

Daye hatun süperdir çok sert duruyor kalbi yumuşacık ama

evet ciddi durusu disiplinli olmasi öyle olmassa harem coktan ne hale gelmisti :)) gerci valide iyi karistirdi haremi ama neyse :)

Bu ne futbol takımımı tutuyoruz ikiye ayrılcaz çok komik ama ya Hürremi sevmiyorum sevmek zorunda değilim zaten

yok birde valideciler var ikiye degil üce bölündü,üce bölünen hangi takim var bilmiyorum

ama bende hürrosumu cok seviyorum

3 büyükler bunlar fenerbahçe galatasaray beşiktaş

İyi toparlıyor haremi ama o olmazsa karışır iyicene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…