Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
off fragmanı izledim an gözlerim doldu yavvv çokk moralim bozuldu yazık valla keşke osmanlıya hiç kan bulaşmasaydı

haccenin totosu açıkta kalmış bence

ibram ölmesin şimdi. hürrem reyiz süründürsün önce

sonra da zevkle izleriz öldüğünü

İbrahimin bu şekilde değil, Hürremin Süleymana telkinleriyle öldürüldüğü söyleniyor. Ama bu dizide hiç Hürremin etkisini göremiyoruz.

Mesela Hürrem Süleymana devletle ilgili bir konu açsa hemen "sen bu işe karışma" lafıyla karşılaşıyor. Oysa biz Hürremin Süleymanın üzerindeki etkisini görmek istiyoruz, devlet işlerindeki etkisini görmek istiyoruz.

İbrahim bu şekilde ölürse olmaz. Daha Hürremin hiç entrikasını göremedik, sanki akıllı bir kadın değilmiş gibi hala etkisini göstermiyorlar.

bence hürrem bişeyler diyecek bu bölümde pargalının sonuda gelecek hürrem eğer el atmazsa bu işede o zaman inandırıcılığı kalmazki bildiğimiz kadarıyla kellenin alınmasında hürremin payı büyük ama suan sessiz birden bire ne oluyor böle:44::44: rüya ise şaşırmam

Zebuşum balım kendıne dıkkat et

ibrahim kendini padişah sanıyo zaten hurremın telkın yapmasına gerek yokmuşki suleyman cok akıllı buna gormıcek kadar aptal değil..kendını suleymanla bır tutuyo tabıkı gıtcek kelle o donemde oylemış

fragman ruyalardan ıbaret kesınlkle..cunku once valıde sultan ölüyoor sonra pargalı

* pargalı öldürülse kellesinin haticenin kucağına mı verirler
*önce valide ölüyor bi kere
*bence pargalı mühürü verecek hünkara ben görevimden istifa ediyorum heykelin kellesini değil benim kellemi alın falan gibi sözler zırvalıycak ben gidiyorum yapacak
*blüf bunlar blüff

Bu kesin rüyadır bu olay bu kadar erken olmuyor zaten sezon başında olan genel fragmanda görmüştük yaşı ilerliyordu pargalının sakalları uzundu ve padişah yerine emitler yazdırıyordu oymuş gibi. Daha neler olacak,neler yapacak hemen olmaz öyle tabi Hürrem'de etkili olacak daha bir etkisini görmedik olsun da zaten Pargalı ona az mı şey yaptı hem Hürrem boşa yapmıyor ki bu kozu ona Pargalı veriyor yaptıklarıyla Hürrem'de yalan şeyler söylemiyor. Hem Nigar ile olayı da duyulacak çember daralıyor padişahın kulağına gitmeden sürecekler ya da öldürecekler gibi geliyor Nigar'ı. Hem daha Valide ölecek yaa..

Muhteşem Yüzyıl'ın senaristi Meral Okay, NTV'de Mehmet Barlas'ın konuğu oldu. Okay, dizinin en önemli karakterlerinden Pargalı İbrahim Paşa'nın geniş biçimde tartışıldığı programda ikinci sezonun çok iddialı olacağını söyledi.

PARGALI İDDİASI BENİ DE ÇOK ŞAŞIRTTI

Okay, dizide Süleyman'ın kızkardeşi ile evli olan Pargalı İbrahim'in asıl eşinin Hatice Sultan olmadığı yönündeki iddiaları soran Barlas'a ilginç bir yanıt verdi. "Ben de çok şaşırdım, hiç bilmiyordum" diyen Okay, öyküye çalışırken böyle bir bilgiye sahip olmadığını kaydetti. "Ben belgeleri kaynakları toplayıp çalıştığımda herkes gibi Pargalı'nın Hatice Sultan'la evli olduğunu biliyordum. Herkes öyle biliyor zaten..." diyen Okay, senaryonun harem ayağının kurgu olduğunu tekrarladı.

İKİNCİ SEZONDA KAN GÖVDEYİ GÖTÜRECEK!

Okay dizinin senaryosunun tarihi gerçeklerle uyuşmadığı yönündeki eleştirelere "Bundan tarih öğrenilmez, bu diziden tarih yaşanır" diyerek yanıtladı. Diğer yandan gelecek sezon dizide kanlı bir hikaye olacağını söyleyen Okay "bakalım o zaman ne diyecekler" dedi:

"Ancak önümüzdeki sezon hikayede benim kurgum yok. Kardeşler taht için kavgaya girecek, çok kanlı savaşlar yaşanacak... Ona ne diyecekler merak ediyorum, bunlar benim kurgum değil çünkü

rüya bencede ama nigar kalfa ağlayıp ibrahim paşa öldü diyolar diyo buda haticenin rüyası ise nigar kalfaya ne oluyor odamı rüya görüyo yok artık fragmanda bi garip insanı karışdırmayı iyi biliyolar

bence ibrahim paşanın rüyası bu...

Son düzenleme:
ne yani şimdi bu bölümde pargalı ölüyo mu... ben daha var sanıyodum... fragmandakiler ölcekmiş gibi ...allah allaaaaa..e hani hürrem dolduracakdı sülümanı... sadece büst yaptırdıını haber verdi..

bıkmadılar dedim geçen gün:/
bu kaçıncı... bir değil iki değil sürekli ibrahim paşaya ceset süsü verilmiş rüyalar :/
işte yine bir rüya...

yok kızlar pargalı valideden sonra ölüyo 1534 de valide 1536 da pargalı ölüyo ki henüz 1532 yılındalar yani ölmez muhtemelen rüya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…