Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
bu mihrimah küçükken gözleri boncuk gibi değilmiydi büyüdü rengi değişti genç kız olunca da yine maviye mi dönecek acaba :44:

Çirkef çirkef bağırmış yine

Son sahnede chuky gibi bakmış

bacularımmm

nasıl kalbimiz bir ,nasssılll..

kaffasına ne komuş hürrem, hiç yakışmamış..
zifaf gecesi çarşafı gibin..

Mihrimah ufakken söylemişti ''ben bali beye gelin olcam'' diye kıskandı zaar aslında yaşı uygun olaydı olurdu süleyman dan atak beklıyorum halvet beklıyorum

megim ekledğin resim ile eskilere gittim müslüman olmuştu orda hürrem bacım

mihrimahın bakışları ne öyle tam chuky bu çocuk ,anasının kızı ne de olsa büyüyünce onu kim oynayacak ,mimar sinan nasıl aşık olacak
kızın bakışlarından sonra iyice meraklandım,
mustafa gene çemkirecek ,yanlış zamanda gelip hem annesini haklı görüyor,mahidevranda dolduruşa getiriyor,ölümü bence annesinin yüzünden oldu.

şu haremde isyan çıkaran ve hürremi yakan salağın halen sarayda dolaşmasını hayret ve dehşetle izlemekteyim!!!!

şu haremde isyan çıkaran ve hürremi yakan salağın halen sarayda dolaşmasını hayret ve dehşetle izlemekteyim!!!!

Aynen tatlım. Bazen saçmalıyorlar

Diziyi izlerken tarih derslerinde aktarılanlar yalan mıydı yani diye düşünüyorumHürrem artık özüne dönsün. Değil lehistan kralıyla diplomatk yazışmalar yapmayı sarayda takan yok kadını

Daha önce Hürrem sultan diye bir dizi çekilmişti. Gülben Ergen Hürrem Sultan rolündeydi. Orada bile daha gerçekçi işlenmişti hürrem karakteri. Muhteşem yüzyıl ise tarihi yanlışlarla dolu. Meryem Uzerli olmasa göz ucuyla bile bakmam he

uzatıyorlar diziyi sezonu böyle bitirecekler hürrem yeni sezonda coşacak sanırım ...bakalım

hadi başlasın artık özledim hürroşu......................ya hürroş bir sarı elbise giymişti o zaman çok beğendim onu hatırlıyormusunuz?süleymanın ilgisini yeniden çekmek için nitekimde çekmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…