Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
fragman cikti sonunda ama hicte heyecanli degil

[video=youtube;VZKzCJVGwic]http://www.youtube.com/watch?v=VZKzCJVGwic[/video]

yok arkadaş star fragman koymayı bilmiyor.ne bu şimdi ne anladık ne oldu ne bu saçmalıkbeni de saçmalattırdılar

geçen hafta haccenin bu haftada ibramın totosu açıkta kalmış

zebuş dedi dersiniz

of anladık pargalının suyu ısındı suluman onu oldurcek ama sımdı değil bız zaten bılıyoruz kandırmaya calısmayın ayol azcık hurrem suluman halvetı ıstıyoruz bızz zebusum katılıyorum acık kalıyo bı tarafları bunlarn

Bu işte bir iş var kesin Süleymanın tavırlarında bir bit yeniği var o hakkını helal et cümlesinde gizli bir şey var..

bu ne şimdi hiç rüya gibide durmuyor ama,pargalının rüyası da olabilir.
hem valide sultan ölmedi hemde ibrahim paşa bir ramazan akşamı iftardan sonra öldürülmüş,henüz ramazan olmadı dizide,pargalıyı salarsa hatice sultan daha kötü olur süleyman bunu düşünür mutlaka..bakalım çarşambayı bekliycez saçma bir fragman olmuş.

: kııızzz izletmicek de ondanmı böyle yapıyo acabaa:)
benimki will smith i çok severdi. yakışıklıymış dedim diye filmlerini bile izlemiyoruz artık

Bende Mustafa için yakışıklı falan diyom
Bişeyler homurdanıyo içinden ama izliyoruz yinede

hani pargalı sülümanın hayatını kurtarmıştı da o zaman sülüman dile benden ne dilersen demişti... o zaman pargalı canımı almayın yeter hünkarım dedi ya... bence ondan helallik istiyo sülüman öldürcek galiba.... ama oyuna getirip istiyo ... olmazki öyle..neyse bencede saçma fragman katılıyorum kızlar size..tabi benimki de tahmin...

evet bu biçimde öldürülüyor pargalı, bir ramazan gecesinde..yani şimdi değil..
ya rüya, kabus neyse işte..ya da yanıtlmacalı fragman oyunu..

hayır pargalı ölemez, izin vermeyelim:113:

hürrem reyizin eline düşsün, hacce aldatıldığını öğrensin, ezip büzdüğü halk onu ezsin, nasuh efendinin ahıda çıksın

sonra belki ölebilir ölüm öyle kolay geçmesin eline de mi kızlar ay farkettimde çok kinciyim

bana neyse artık:111:

Son düzenleme:

Haha Süpersin cnm yok ne kincisi gerçek bu ilahi adalet yerini bulacak Ama bu rüya işlerini çok uzattılar sanki. Dizi tekrara gitmeye başladı. Sanırım olayları birbirine nasıl bağlayacaklarını bulamadılar.

Şöyle bir dezavantajı var dizinin "Sonu belli" hangi yıl ne olacak, kim doğmuş, kim ölmüş, kim nasıl ölmüş herşey biliniyor. Bu yüzden olayları kurgulamakta zorluk çekebiliyorlar.

Ama ne yapalım biz de izleyiciyiz. Heyecan istiyoruz alla alla

artık tek fragman veriyolar şimdi kanalı izliyorum aynı fragman hem saçma veriyolar hemde 1 tane uyuz bişi yaaaaaaaaa

artık tek fragman veriyolar şimdi kanalı izliyorum aynı fragman hem saçma veriyolar hemde 1 tane uyuz bişi yaaaaaaaaa

Ya bişi dicem kızlar Ben burada çok şikayet ettim ya fragmanlarda tüm diziyi gösteriyorlar,heyecanı kalmıyor diye. Acaba bunlar benim buradaki yorumlarımı okuyup ona göre mi fragmanları kısalttılar

Aboowww ettiğim tüm şikayetleri geri alıyorum sayın kurgucular lütfen uzun fragman verin

hahaha ben bu yazı yazarken aklıma siz geldiniz ama adınızı hatırlayamadığımdan yazmadım evet siz dediniz fragmanlar gittiii

zatee iş,güç yok anca yiyi,içip yatıyolar azcık entrika istiyoruz. intikam,kan o ilahi adaleti zevkle izliycez

çok doğru dedin canım sonu belli ama bizde izleyiciyiz. kötülük istiyoruz... bi de halvet

muhteşem yy yapımcıları kkyı okuyo zaten canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…