yok arkadaş star fragman koymayı bilmiyor.ne bu şimdi ne anladık ne oldu ne bu saçmalıkbeni de saçmalattırdılar
:kııızzz izletmicek de ondanmı böyle yapıyo acabaa:)
benimki will smith i çok severdi. yakışıklıymış dedim diye filmlerini bile izlemiyoruz artık
evet bu biçimde öldürülüyor pargalı, bir ramazan gecesinde..yani şimdi değil..bu ne şimdi hiç rüya gibide durmuyor ama,pargalının rüyası da olabilir.
hem valide sultan ölmedi hemde ibrahim paşa bir ramazan akşamı iftardan sonra öldürülmüş,henüz ramazan olmadı dizide,pargalıyı salarsa hatice sultan daha kötü olur süleyman bunu düşünür mutlaka..bakalım çarşambayı bekliycez saçma bir fragman olmuş.
hayır pargalı ölemez, izin vermeyelim:113:
hürrem reyizin eline düşsün, hacce aldatıldığını öğrensin, ezip büzdüğü halk onu ezsin, nasuh efendinin ahıda çıksın
sonra belki ölebilirölüm öyle kolay geçmesin eline de mi kızlar ay farkettimde çok kinciyim
bana neyse artık:111:
artık tek fragman veriyolar şimdi kanalı izliyorum aynı fragman hem saçma veriyolar hemde 1 tane uyuz bişi yaaaaaaaaa
Ya bişi dicem kızlarBen burada çok şikayet ettim ya fragmanlarda tüm diziyi gösteriyorlar,heyecanı kalmıyor diye. Acaba bunlar benim buradaki yorumlarımı okuyup ona göre mi fragmanları kısalttılar
Aboowww ettiğim tüm şikayetleri geri alıyorum sayın kurgucular lütfen uzun fragman verin
HahaSüpersin cnm yok ne kincisi gerçek bu ilahi adalet yerini bulacak Ama bu rüya işlerini çok uzattılar sanki. Dizi tekrara gitmeye başladı. Sanırım olayları birbirine nasıl bağlayacaklarını bulamadılar.
Şöyle bir dezavantajı var dizinin "Sonu belli"hangi yıl ne olacak, kim doğmuş, kim ölmüş, kim nasıl ölmüş herşey biliniyor. Bu yüzden olayları kurgulamakta zorluk çekebiliyorlar.
Ama ne yapalım biz de izleyiciyiz. Heyecan istiyoruz alla alla
Ya bişi dicem kızlarBen burada çok şikayet ettim ya fragmanlarda tüm diziyi gösteriyorlar,heyecanı kalmıyor diye. Acaba bunlar benim buradaki yorumlarımı okuyup ona göre mi fragmanları kısalttılar
Aboowww ettiğim tüm şikayetleri geri alıyorum sayın kurgucular lütfen uzun fragman verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?