Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
kadın ilk kez bağrındı mahiye ondada yakalandı mustiye !

güzelmiş...pargalı affediliyor onu anladık...
sülüman yine pargalı ve hürremle ilgili tehlike yok validem sakin olun kontrol bende diyo.
hürremi bağırırken yakalasa nolcak mıstafa...o çoktan efsunun tılsımına kapıldı bilem
ama o efsunda hürremi satacak bak dediydi dersiniz kızda aşık oldu mıstıfaya :2:

mihrimah ta anası gibi ,üzerine vazife olmayan ne iş varsa orada..
Mustafa nepçim kükredi öyle beeee..yürü be koçum..

mıstık bacak kadar boyunla sultana çemkiriyosun hiç yakıştıramadım aslında senın tek suçun bu kavgaları hep yalnış yerde yakalaman, hep ananı ezılıyo olarak goruyosun halbusu tam bi cani ezilir mi hiç hürrem süleyman halveti aşkı görmek istiyorum
'' Cihanda ay yüzlü güzeller varsa da Gönlüm onları istemez! Ben aşığım bi güzele, padişah deseler ne çıkar? Kim ne derse desin bu aşkı Kirletemezler !'' Kanuni Sultan Süleyman

safişçiiim...anasını kollıycak tabiii, gidip te hürremi mi kollıycak

hahaha ben bu yazı yazarken aklıma siz geldiniz ama adınızı hatırlayamadığımdan yazmadım evet siz dediniz fragmanlar gittiii

bak cnm gördün mü, Şikayetimi geri aldım dedim, hemen hopp 2. fragmanı verdiler yayına

Offf Offf ben iyice paranoyaya bağladım he

Bu bölüm heyecanlı gibi... Mustafa koskoca padişahın nikahlı karısına ne diyebilir ki, aptal mahidevran çocuğunun başını yicek kışkırtarak böyle haberi yok. İşte bazı kadınlar böyle adamları işliyorlar sonra adamın başını yiyorlar

sinir oldum mustafaya dinlemeden etmeden hüküm veriyor alsin anasini basina calsin

hürrem napiyorsa iyi ediyor daha beter et sunlari hürros

yorumlara beğen utonu koymaları iyi olmuş,hoşuna gidio insanın beaa mersü bökü:13:

yaa fragmanı izleyince uyuz oldum tarihdeki dengeleri değiştiren kadın HÜRREM e Mıstık bi yerden bağrır sinsi anasını görmez.........

valide süloya sen yarattın der........sülo ben ne verdiysem alırım der....

bu ne beeee yeterrrrr hürremin kötülüklerini göremeden taht kavgasına geçecekler........

artı mihrima bu kadar fitne fücur birimiymişde böle lanse edildi geçen bölümdede suçsuz cariyeyi suçladı

artı bali ile aybige durumda doğru dedi....ayıp diyor doğru çocuk sonuçta abisi ile evleneceğini biliyor mali ile kırıştırıyor.........

[video=youtube;ziLyF8goxPo]http://www.youtube.com/watch?v=ziLyF8goxPo&feature=g-all-u&context=G2c0e63fFAAAAAAAABAA[/video]

Hürrem cadısı böğürüyor gene

Satacak tabiiii efsunnn parnak basıyom bende kötülüğü kimden öğreniyor hocası burnunun dibinde zaten

mihrimah ta anası gibi ,üzerine vazife olmayan ne iş varsa orada..
Mustafa nepçim kükredi öyle beeee..yürü be koçum..

JR hürrem o aynı anası gibi sinsi içten pazarlıklı

Mustiiiiii kükredi vallllla hadi koçummm aslanımmm canına oku şunun

anası yetmedı kızı yetısıyor arkadan

Anasına bak kızını al demişlerrrrr

Anasını da alsın gitsin şu şehzade Mıstıfa be

Çirkef çirkef bağırmış yine

Mihrimah ne kadar çirkin ya .. fesat bakışları hele kii.. daha güzelini bulamamışlarmı

her ne kadar diziyi zaman bulupta tam seyredemesem de gördüğüm kadarıyla bu nora gora mı pek bi gıcık hiç güzel de değil kart simalı kimin maşası olduğunu anlasalar da kellesini alıverseler şunun beni pek sıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…