Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

ohhhh beeee ağzına sağlıkkkk

eee sülo cilveyi reyizde gördü yüzüğü ona verdi

mıstafayı öldürtmese kendi kuzuları ölecek ama

eee sülo cilveyi reyizde gördü yüzüğü ona verdi

mıstafayı öldürtmese kendi kuzuları ölecek ama

Hayyyy reyizide batsın emiii çıkarı için cilve yaptı bütün hainlklerini

Hakmı bu yaniiii bırak kim olacaksa sultan olsunn yani

Sülo ne diyorrr kimse şehzademden başkası kendini üstün göremez diyorrrr

Kendini bişi sanıyorr budaaaa

acaba böyle yaparak süleymana nefretmi duymasını sağlıyolar ileriye temelmi bu ben en son şaşalı halveti nikah gecesi olduğunu hatırlıyorum....

ayrıca mahi ve çetesi hürrem köleyken heran dile getiriyolardı köleliğini hürrem söyleyincemi kötü oldu????

kaynana cadısı ve mahi hürremi yaktırırken onlar melekti...dimi???
artı mahide gülfemin üstüne gelmiş gülfem kısırmıydı çocuğu ölünce birdaha çocuğu olmayacakmıydııı

sülayman haktan hukuktan bahsetmesin bu neyaaa adeleti,merhameti kıblesiymiş pehhhhhhhhhhhhhh

kıblen tersmi döndü süloooooooooooo

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çokkkkkkkkkkk fenaa gıcık oldummmmmmmmmmmm

onlardaa elin kızlarnı getirip saraya kapatmasalardı

altın tepside padişaha sunmasalardı

hürremin gözlerinden ateşler çıktı şimşekler çaktı grur yerle bir.ohhhhhhh olsun bütün yağlarım eridi onu öle eğik gördümya sonunda kırdılar kibirini sefam olsunnn hem gel düzen boz ayır milleti sonada kimseyle paylaşama nerde var böle kanun.nedemişler fazla grur.... te vurur hürreme eyi vurdu bi süre atlatamaz bunu

onlardaa elin kızlarnı getirip saraya kapatmasalardı

altın tepside padişaha sunmasalardı

iyide getirdiler die tepelerine çıkmalarımı lazım.yani birine değer vermeyelimmi korkalımmı aman sonunda zararı dokunur die.kötü davranılsa dahamı iyi olurdu.bence yanlış düşünce

iyi de şekerim mahi de acık kadın olsaydı da tutsaydı hünkarı elinde fizik desen fizik yok surat desen çöktü iyice tilki gibi oldu fesat cadı çiyan

Suratı duvara tosladı resmen hürreminn ohhhhhhhh canıma değsinnnnn hak ettin sende kibrit çaksan patlarsın artık

şuan itibariyle,dizinin bittiğini düşünerek yorumumnu yazayım bariii....Şu fatma hatun dan sıkıldım artık,oo çok kızdığınız hürrem canını almadı,kendine ne yaptı ise o da ona aynısını yaptırdı,ama sevgili mahiniz efsunu öldürecek neredeyse,oğlunu mutlu eden daha doğru olduğunu bilmediği halde görüyorumki bu dizide herkez birbirine sen kimsin de..... deyip duruyorlar(ibrahim paşa,hatice,mahi,valide,hürrem..)başka birşey diyen yok o ondan üstün öteki şundanMustafanın hürreme haykırması na çok kızdım,özellikle o bağırırken valide ve mahinin yüzlerindeki sevinme,kin ve nefreti görmek tüm hürrem sevenleri kızdırmıştır eminim..Başından beri kendi tavırları yüzünden kendi oğlunun hayatıyla oynamış sevgili mahi...Mahi ben seni mustafa ölünce göreceğim,çok itici geliyorsun bebeğim ay pardon sultanımsanki bu dizi hürremi kızını kötülemeyemi çalışıyor anlamadım valla hürrem pasif sözünü dinletemeyen,mihrimada küçük cadı bir kız çocuğu gibi gösteriyorlarhalbuki yanıltıyorlar anası kötü kızıda öyle diye...nigarın akibetini merak ediyorum açıkcası...sanırım başkada birşey yok aklıma gelirse eklerim artık...

üstün göremez diyo ama alıyo şehzadenn kellesini

kızmıyon abla de mi

iyi de şekerim mahi de acık kadın olsaydı da tutsaydı hünkarı elinde fizik desen fizik yok surat desen çöktü iyice tilki gibi oldu fesat cadı çiyan

hürremden entrika nasıl çevrilir dersi alsaydı tutardı sülümanı elinde kadının gücü sadece ağlamaya yetiyodu.mustafada annesini öle göre göre ki hiçte anlatmıyodu çocukken ağlama sebebini,patlattı en sonunda mustafayı.mahidevranda güzel kadın daha nasıl fizik olacadı kadında.hürrem çokmu güzel sankim şaşı bakıyo donuk gözleri

Mahiyle halvetini görmek kısmet olmadıki hiçç sülonun fiziği gayet iyi güzelde bir kadın sonuçta sevdiği adamı elinden aldı o cadıda mücadele etmeside gayet normal ama kötüye kötülükle karşılık verdi mahide

Felaket gıccııkkkkkkk oldummmmm.. Süleyman a bi haller oldu , hayır hürremi eziyosun hadi hürremin şehzadeleri boru mu ? onlarda ezilmiş oldu hani nerde süleymanın adaletii pehhhhh şu dünki çocuk mıstafaya bakk ya bacak kadar nasıl çemkiriyo tamm anasına çekmiş..onun gibi boş konuşuyoo neyse bunun ıntıkamını çok feci alır hurrem ınanıyorum meral okay bunu da hurremın gücünü göstermek ıçın yapmıştır..bi an önce toparlasınlar kardeşim hürrem güçlü ezilen kadın değil hadi kızlar bu sinirle kaçtım ben goruşuruz

hatırlatcam ilerde bu msjı sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…