Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
genel bi yorum yapayım.pargalı ne yaptı ben anlamadım.gereksiz hareketlerdi.kendi kendine triplere girdi.onu geçtim de matrakçıya ne oluyosa üzülüyor falan ya.o da saf valla.yakında fatmayı da ona yamarlar.fatma da bu arada sarayın celladı oldu.saçlarına dayanamıyorum ya.yüzü yandı da o pırasa saçları nasıl yanmadı anlamadım.aybikeyle malkoçoğlu sıktılar artık.nigar iboyla kavuştu.haticenin derdi bitti derken adamlar geldi yine delirdi balkonda.mustafa hürreme bağırırken mahinin suratı iğrençti..süleymanın mustafayı azarlıyacağını da düşünmemiştim zaten ama hürremi de ezdi ya.neyse güzel şeyler olur daha iyi geceler hepinize

Çok sinir bozucu bir bölümdü.Herkes hürremin üzerine yürüsün sorun yok ama hürrem sesini yükseltse sorun oluyor.
Hürremin saltanatı başlasın artık çok sıktı bu bölümler

padisah padisah degil sanki brezilya dizilerindeki alehendro bilmem ne , etrafindakilerde öyle , öpüsmeler koklasmalar girla , kadinlar zaten sanki fransiz sarayindan firlamislar.
sehzadenin nisanlisi ne kadar modern o cagda böyle kadinlarda varmis vay be ...

bende dün gece sinir küpü olanlardanım .....

kelimelerimi bile toparlayamadım.... O ne ya mahi, gülfemin üstüne gelmedimi Gülfem değersiz Mahi değerli olmadımı ozaman ben yılanım dedi mi ? demedi... Yerine gelen yılaaannn oldu... Hürreme etmediği kalmadı yüzünü yaktırdıkları kız bile yanlarında koskaca cihan hükümdarında karısını yakan kadından bi haber bi akıbetini öğren ama dimi...bütün bunlar olmuşken etmedikleri kalmadı sarayda da bi karını koruyamadın ... şimdi mıstafa kalkmış annesini koruyor kadını odadan kovuyor mazallah padişaha bişey olsa kadını taşlatıp öldürürler herhal...üstüne bide af diletiyon bakkkk bakkk diyemedinmi sen benim oğlumsun ama oda benim karım böyle olaylar istemiyorum birbirinize saygınızı koruyacaksınız ...peki mıstık dahada Hürreme karşı üstünlük sağlayıp kadını ezmezmi gerçi hürrem bunun altında kalmaz ama....ben olsam padişaha kesin küserdim isterse yüzüme hiç bakmasın şimdi Hürrem küsmezde ...

bu arada Hürrem hiç lafının zamanını bilmiyo yaaa bide çok zeki diyolar ne zaman laf soktum sansa üstüne bi laf yiyip oturuyo.... kadının bağracağı tuttu ondada yakalandı çok bahtsız be ya...

Hahahahaha akşam içimin yağları eridi ohhhhhhh sefam olsunnnnnnnezik hürrem

O mustafa çok şeye karışıyo bişey yaptığıda yok ki odasında kızlarla meşk içinde beyfendi hiç devlet işleriyle alaka yok bide anasını koruyo

herkes hürreme yapıyor yapacağını hürrem yapınca herkes ayağa kalkıyor mahi neler yaptı söyledi şimdi mağduru oynuyor yılan kadın

mihrimah sultana bak balli beye aşık olmuş aybigeye görümcelik yapıyor gözüm üstinde

herkes hürreme yapıyor yapacağını hürrem yapınca herkes ayağa kalkıyor mahi neler yaptı söyledi şimdi mağduru oynuyor yılan kadın

kesinlikle doğru söz..
orda tek br yılan var; o da mahi..
hem yılan,hem pisliklerini kapatan taraftarları var..

orasi öyle ama mustafanin cocuklugum senin yüzünden annemin gözyaslarini izlemekle gecti demesine üzüldüm ben

demek ki mahi,
ana olarak,çocuğunun psikolojini düşünmeden ağlamış sızlanmış sürekli..
kendi entrikalarına da tanık olsaymış ya mustafa anasının.. o zaman adil olabilirdi belki..
süleyman gibi mesela..

diziyi 10:30 dan sonrasını izleyemedim bu akşam netten izleyeceğim..
nasuhun iboyla konuşmasına bile uyuz oluyorum,hem nasuh efendi necidir kimdir yahu bi orda bir burda adam heryerde

mehmedin halvet istemesine koptum,anası kılıklı işte çocukları kendine benzemiş selim ve cihangir nasıl olcek bakem

dayeyide anlamıyorum,bi kere uyardın nigarı daha ne sıkıştırıp duruyosun ki...pargalıyla buluşma sahnelerini izleyemedim..

şu yüssüklü adam hala belli değilmi kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…