Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Hürroş: Son sahneyi izleyemedim, özür diledin mi bilmiyorum ama, dilemen gerekir, bunu söylemem lazım. Bu kez sen öfkene hakim olamayıp Mahi'nin üstüne yürüdün. Yalnız, gözlerindeki, 'ben şimdi özür de dilerim ama ileride bunu sana ve anana çok fena yedireceğim' bakışı vardı. Yedir zaten, ana oğul hakediyorlar.

Şehzade Mustafa: Şehzadem, Hürrem size bir şey yapmadı. Mahi'nin başına ne geldiyse kendi aptallıkları yüzünden geldi. Kadınla bu kadar uğraşmayacaktı. Siz o zamanlar epey küçüktünüz, bilmiyorsunuz hadiseleri tabii. Şimdi anlatması uzun sürer. Ama bu olayda ben size hak veriyorum o ayrı.

İbrahim Paşa: Paşa hazretleri, tekrar hoşgeldiniz demek istiyorum. Ben pek mutlu oldum yahu sizi tekrar sadrazam olarak görünce. Ayas Paşa'ya haddini gayet güzel bir şekilde bildirdiniz. Şu an zor durumdasınız, o yüzden çok uzatmayacağım, onun için heykel mevzusuna girmeyeceğim. Hem hünkarımız için, hem Hatice Sultan için gerçekten vazgeçilmezsiniz. Affınıza sığınarak, ileride bir daha böyle hatalara düşmeyin derim.

Hatice Sultan: Gözün aydın Hatice. Paşadaki değişimi farketmene şaşırmadım değil aslında ama iyi oldu. Bak nasıl bunaltmışsın adamı. Çocuklar bile kocaman oldu, ne zamandır halvetin h'si yok. Onu da geçtim, bir yakınlık olsun, bir öpüşme olsun, hiç yok. Kendine çeki düzen ver bence. Gerçi kıymetini anladın paşanın, hadi bakalım.

Ayas Paşa: Ayas Paşam, size azıcık meftun olmam, İbrahim Paşa'nın yokluğundan istifade etmenizi affettiğim anlamına gelmiyor. Kızdım. Çok kızdım. Oh olsun size ama, paşadan güzel bir balans ayarı geldi. Yalnız, gözlerinizdeki hıncı da görmedim değil. Dikkat edin, paşa oyar o gözleri.

Mahidevran Sultan: Mahi, Mustafa'yı küçüklüğünden beri dolduruyorsun. Senin saçma sapan hareketlerin yüzünden neredeyse babasına da düşman oluyordu. Sana çekmemiş Allah'tan. Akıllı bir şehzade. Ama, onun başına gelecek olanların en büyük sorumlusu sen olacaksın. İçinde öyle büyük bir kin var ki, daha iflah olmazsın sen. Allah onun padişah olmasını nasip etmeyecek sana. 'Ay ben veliaht şehzade anasıyım, ay bilmemneyim' diye debelen bakalım şimdilik. (Çok Nostradamus gördüm kendimi yahu )

Son düzenleme:

yok bacım mahi çok zayıf hürrem tam lokum kıvamında şimdi de yalan yanlış anlatıyo mustafayı dolduruyo kendi yicek çocuğun başını ha anasıdır savunur bişe diyemem ama adaletli olsun acık

dizi bittimi kizlar bittiyse ben kacip netden izliyem sizin gibi sinir olup döneyim

ben o kadını peyker ken ne çok severdim ne çok beğenirdim ama çok zayıfladı yaa yüzü fln çöktü iyice çirkinleşti hürremi ilk halvete çağırdığında o gitmişti de öle görmüştük sonra gece iş ibitince yolladıydı sülo

üstün göremez diyo ama alıyo şehzadenn kellesini

kızmıyon abla de mi

Niye alıyor kellesini hürremin gazına geliyorda ondan açsaymış gözünü süloda körü körüne saplantılı bağlanmış kadına ondan Yok hayatım niye kızayım sana acımasızlığına kızıyorum hürremin ..

Hep diyorum ya ne hürremci nede mahiciyim diyee dayeciyim ben dayeci

evet tek suçlu sülo

hakkat daye bi tane ya harbi hatun

Cidden zayıfladı zaten öncesinde daha iyiydi o zaman sülo kabul etmemişti herhalde mahiyi öyle hatırlıyoummm sanki :44:

daye hatun yam valide olacak kadın haa duruşu bile asil

ş alaka yapılanları hakediyo tüm saray.milleti hapset sonra itaat bekle

yok öyle

şuanki yaşama göre bizlere çok itici ve saçma geliyor.ama ozamanki düzen öleymiş.savşlarda kimsesiz yalnız kalan kızları getiriyorlarmış bi nevide himayaye alınıyor.padişahlık dönemi itaat etmekten başka şansları yok maalesef.bu zamanki çağla ozamanı bir tutmayalım

Cidden zayıfladı zaten öncesinde daha iyiydi o zaman sülo kabul etmemişti herhalde mahiyi öyle hatırlıyoummm sanki :44:

yok cnm hürremi çağırmıştı onu bekliyodu valide cadısı mahiyi yolladı o da yok diyemedi sonram yolladı ece ertesi gün hürremi çağırmıştı geri valideye de kızmıştı bnm işime kaışma die

Kanuni Sultan süleyman, O ki Hak Adalet timsali koskoca padişah! İster misiniz Hürrem Mustafadan özür diledikten sonra Mahidevranı çağırıp Hürremden özür diletsin!!!

Kanuni Hürremi haksız buldu çünkü Hürrem Padişahın gözüne soka soka onu doldurmak istedi, O sahnelerde sülümanın gözlerine zoom yaptı kameraman... Bu yüzden Sülo Hürremin bu üstünlüğünü biraz elinden almak istedi.

Mihirmah'ı canlandıran minik oyuncu çok başarılı

Sürekli tarihte anlatılan Hürrem ile dizide canlandırılan Hürrem arasında uçurum olduğunu yazıyorum ama Sanırım hürrem validenin ölümünden sonra siyasetle alakadar olmaya başlayacak. Şimdilik saray içerisinde var olabilme çabası veriyor. Tabi dizininin uzun süreli olması için ağırdan alıyorlar olayları. Onlar da haklılar ne deyim

Şehzade Mehmet şimdiden halvet istiyor Çocuklar aynı annelerine benzedi valla

Pargalının ölmesine son 4 yıl. 1536 da nalları dikcek maktul ibrahim paşa Şuan dizide 1532 yılındalar sanırım.

Efsunun öldürüleceğini düşünmüyorum. O daha hamile kalacak

Durgun birkaç haftadan sonra bu bölüm güzeldi. Bir sonraki bölüm daha da güzel olacak gibi merakla bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…