hürremden entrika nasıl çevrilir dersi alsaydı tutardı sülümanı elindekadının gücü sadece ağlamaya yetiyodu.mustafada annesini öle göre göre ki hiçte anlatmıyodu çocukken ağlama sebebini,patlattı en sonunda mustafayı.mahidevranda güzel kadın daha nasıl fizik olacadı kadında.hürrem çokmu güzel sankim şaşı bakıyo donuk gözleri
saraya zorla seni kapatalım tepkin ne olurdu acaba
Mahiyle halvetini görmek kısmet olmadıki hiççsülonun fiziği gayet iyi güzelde bir kadın sonuçta sevdiği adamı elinden aldı o cadıda mücadele etmeside gayet normal ama kötüye kötülükle karşılık verdi mahide
hatırlatcam ilerde bu msjı sana
üstün göremez diyo ama alıyo şehzadenn kellesini
kızmıyon abla de mi
ne alaka şimdi.şeytanlar gözde oluyo işte bunu anlamak zor değil
Niye alıyor kellesini hürremin gazına geliyorda ondanaçsaymış gözünü süloda körü körüne saplantılı bağlanmış kadına ondan Yok hayatım niye kızayım sana acımasızlığına kızıyorum hürremin ..
Hep diyorum ya ne hürremci nede mahiciyim diyeedayeciyim ben dayeci
ben o kadını peyker ken ne çok severdim ne çok beğenirdim ama çok zayıfladı yaa yüzü fln çöktü iyice çirkinleşti hürremi ilk halvete çağırdığında o gitmişti de öle görmüştük sonra gece iş ibitince yolladıydı sülo
Niye alıyor kellesini hürremin gazına geliyorda ondanaçsaymış gözünü süloda körü körüne saplantılı bağlanmış kadına ondan Yok hayatım niye kızayım sana acımasızlığına kızıyorum hürremin ..
Hep diyorum ya ne hürremci nede mahiciyim diyeedayeciyim ben dayeci
evet tek suçlu sülo
hakkat daye bi tane yaharbi hatun
iyi geceler kızlar
ş alaka yapılanları hakediyo tüm saray.milleti hapset sonra itaat bekle
yok öyle
Cidden zayıfladı zaten öncesinde daha iyiydio zaman sülo kabul etmemişti herhalde mahiyi öyle hatırlıyoummm sanki :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?