Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
hürrem ne akıllı kadın yaaa atı mahinin önüne bir parça kemik yalanıp duracak o başka şeyler yapacakkkkkk

küçükken renkli deilmiydi gözleri mihrimahın bu kız öyle deil gibi

ayrıca çok itici yeminle çaki filmindeki bebeye benziyor

metmet sübyancık daha yaa kız düşkünü daha bu yaşta bu böyleyse selim haremde kız kovalar bi kaç seneye

mustafa anası gıbı gıcık.hurremımın zekasına guvenıyorum mahı cadısının kurduğu tuzağa mahi gene kendi düşcek.hurremın oğullarını yerım ya selımı yanı turuncu kafayı zaten daha onceden tanıyorum reklamda oynuyodu beyazıdda güccücük cihangir de hasta ve hurrem yıne cok guzel suleymana da gıcığımmmm

şehzade mustafa çok güzel oynuyorhernekadar hürreme çıkışmasını tasvip etmesem de!..Efsun akıllı hatun kurtardı canını,şimdilik:18:eee nede olsa baba oğul aynı bunlar akıllı hatunlara abayı yakıyorlargülşah ve fatma hatun sizi hiç sevmiyorum çıkın artıkın diziden,göz zevkimizi bozmayın

ama hayatım hürroşumuz güzel sempatik melek gibi duruyor kızıda ona benzemeli tamam huydan ok.. anasını geçer
ama tipten itici acil büyüsünde değişsin

tek değilmişim beğenmiyorm bu kızı bende. azcık şirin olaydı ya da madem bu kız oynuyor masum olaydı

aaaaaa dimi cihangir hasta o çıkacak daha ortayaaaaaa sülo çok üzülecekmiş...

bide hürrem dediya benim şehzadelerimi ayırıyorsun herkes gibi diyee

daha çok vicdan yapacakkkkkkkkk

yav şu fatma kazık çaktı sanki saraya

bi de cihangiri ilerde kim oynayacak merak ediyorm

o zamanlar ateş pek yakmıyormuş heralde yüzleri eskisindende güzel oluyo yananları zaten

asmalı konakta da böyleydi ya zaten. seymeni kaymak gibi yapmışlardı (tenini yani yoksam özcan denizi hiçç beğenmem )

formülü bize de verseler sivilce izlerinden kurtulsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…