Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Hürrem kendi oğlu kambur Cihangiri yeniçerilere öldürtüyordu hatırladığım kadarıyla.
Mustafayı öldürmeye karar veren kanuni yeniçerilerden korkuyordu çünkü. Hürrem de kendi oğlunu verdi onların ellerine.
Tarihe de cihangir Mustafa'nın ölümüne dayanamadı diye geçmiş.
Ayrıca Hürremin bir oğlu harem ağasından bir oğlu da yahudi kuyumcusundan. Dizi de göstermediler.

Şu mihrimah büyüsün ya hiç çekici değil şu haliyle. Büyüse de bitli rüstemle evlense
Mustafayı oyuna getirende Mihrimahın kocası.
Şuan hatırladıklarım bunlar...

Bunu yapmış olamazsın hüremrüya falan dedim ama yok anam yok sana akıllısın dedikçe alla allah yaaa

nora mıstığa aşık ne yapacak çok merak ettim valla iki ucu moklu deynek....

cihangirin durumu çıkacak ortalığa

anaaa hürrem kabul etmeyince mahiyeyemi verecek o kolyeyi

bu kadar adileştiremezler sanırımmm

Cihangir kendisi intihar ediyor..bazı yerlerde de zaten hasta olduğu ve kendısının daha da kotuleşip öldüğünü yazıyor..
kendi oğlunu fılan öldürmüyor hürrem..
onu yapan sülüman..

Son düzenleme:
cihangiri herkes dışlıyormuş. bi mustafa sahip çıkıyormuş çünküü kendisine rakip görmüyormuş

uyuz işte. aynı anasına çekmiş

dediğim giibi mahiye verecek o salakta gerine gerine dolaşacak...hürremden artanlaa

artıkcııı

Mahi cadısı kolyeyı gorunce salyalarını akıtcak sulumanda aman al senın olsun dıcek hurrem almadı bı kıymetı kalmadı..mahi gene hurremın eskılerıne kaldı hahaha

Hürremden arta kalan ları al bakalım mahi,bunlar senin iyi günlerin ben seni mustafa öldüğünde göreceğim

kolyenin üstünde olmayan mücevher yok amann reyiz kıskanma sende taç var, keselerle atın var devletlü kocan var

hurremın durumu şuan çok zor..düşünsenize her tahta çıkan kardeşlerini ve hatta onların erkek çocuklarını da öldürüyo..kendi oğulları nasıl bı tehlıkenın ıçınde..çok kotu ya ne iğrenç bi adet kardeşim yaa..insanlık dışı..yapıcak bısey yok o çağda öyleymiş işte.

yeni katılıyorum bu topic e ama , şehzade çok kendi kendine kaşındı zorla hürrem i kendine düşman etti, cihangir hürrem in en sevdiği şehzade dir aslında, çoçukların birii şundan biri bundan denmiş ama sanırım bilgiler romanlar aracılığı ile edinilmiş , kesin konuşmak yanlış bence ,hürrem sultan ın gerçekte bir çok aş evi , bağışı vardır, süleman a yazdığı mektuplar görülse ,nese ben diziyi seviyorum izlemesi keyifli , ve fatma nın hala nasıl sarayda barındırıldığını anlamıyorum , sultan yakmaya kalktı hatun ya

Benim uydurduğum yada gelip de romanlardan yazdığım bir şey yok.
Azıcık tarih ilgisi olan benim anlattıklarımı zaten bilir.
Ki çoğu kaynakta cihangirin abisinin ölümüne dayanamadığı "sanılmaktadır" der.
O zamanlar kardeş katli gibi ne ararsan vardı.
Kesin bir dille yargılamayalım lütfen.
Kanuni ile şu prenses bile aynı aynı dönemde yaşamadı bir kere!

ben efsun hatunu düşünüyorum,ne olacak şimdi:18:...mustafaya aşık oldu,hürremin dediğini yapmazsa hürrem onu yer herhaldehe u arada mahi arada halvete falan girse yandık yani azıcık konuşunca hünkarıyla nasıl hava atıyor..

Ay bu bebiş neden sürekli ağlıyorr nesi var aacaba:26::26:

tartışma yaratmak isteedim ama ben anlamadım , dizi yimi tarih imi yargılamaktasınız ? ayrıca kesin konuşmamak gerekli dediğim cümle farkedersiniz ki çoçuk ların birilerinin çoçuğu olduğudur , bunun da herhangi bir kesin kanıtı olduğunu sanmıyorum , ayrıca ben bir yargılama yapmadım , dizi için de tartışmaya girmek gibi niyetim yok ,iyi seyirler

hürrem kAdar ayni anda sevkat dolu olupta ayni zamanda bu kadar nefret/kin dolu
olabilen insanlar varmidir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…