Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
bende beğenmedim..oyalayıcı bir bölüm olacak yineee

Son düzenleme:
Tuyo:Timse yollanan mesajlar sonucu senaryoda değişiklik yapan " Meral Okay " bu konu için şu yanıtı verdi :
"Uzun sürmiyecek sadece 2 bölüm Hürremin bir sözü ile kanuninin yapabileceklerini göreceksiniz , mehmet büyüyor dizide beyazıt ve selime de yer verilcek önümüzdeki bölümde ve 3 şehzadesinin de gücüyle Hürrem mahidevranı tarihte olduğu gibi ölüm korkusuna sürükliyecek . Mehmet'in iyi kılıç kullanmasına karşı Bali Bey yardımı ile selim ve beyazıt da iyi dallar öğrenecek . Selim iyi ok atarken , beyazıt da sezgileri yardımı ile gözleri kapalı düşmanı tespit edebilecek" yanıtını verdi . :)

bu tüyoya bayildim

hadi reyizz muma çevir hepsini

[video=youtube;AyrXvr4SB9E]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=AyrXvr4SB9E[/video]

oda ne süleyman gıcık mahiye kolyemi hediye etmiş????? burnu havada geziyor mahi ayy hürremde kıskanır şimdi kıyamammmmm

Nigara yazık ya aşkının kurbanı olmasa bari, bide pargalıya değermi nigoşum ya

Ya sırf reyting için Kanuniyi dengesiz, balık gibi boş boş bakan bir adam, Hürremi de saftrik kıskanç bir kadın yaptılar ya helal olsun! birkaç bölüm daha böyle giderse izlemeyeceğim bu diziyi artık...

Tarihin bu şekilde değiştirilmesi bir süre sonra insana dokunuyor. GEreksiz buluyorum bu kadarını. Tamam dekor, oyuncular, müzik, kıyafetler bile çok güzel ilgi çekiyor fakat senaryo iyice başkalaştı. Bu kanuni değil mi hürremin zekasından etkilenmiş olan? Hangi zekası? KAdın saray içerisinde bile takılmıyor dizide. Koskoca padişah önce nikah kıyıyor sonra nikah kıydığı kadını kendi bastırmaya çalışıyor. Ne saçma... İnsanı saf yerine koyuyorlar.

ilköğretim ders kitaplarını bile okusalar dizinin senaryosu ile ne kadar farklı olduğunu görecekler Tarihe uygun kurgu yapmaları gerekiyor...
Kimin bakış açısı? Kimin gerçeği ile yazılıyor bu senaryo gerçekten merak ediyorum... AMa bu izlediğimiz bizim muhteşem yüzyılımız bizim tarihimiz değil o belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…