Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

Gacııııı sorsaydın yaaa zehiri niyeee koydun diyeeeee bide şaplatsaydın ensesineeee noranınnn

Mazlum derken mahi sultan ile valideyi mi kasdediyorsun herhaldehiç güleceğim yoktu

Yoo ben genel anlamda dedim,sultanlar paşalar sefa sürüyo olan ayak takımına oluyo,yani mutlaka bir iyi bir kötü olacak ki arada

bir çatışma olsun ki senaryo ilerlesin bu savaş üzerine...

xxx yeni fragman çıkmışşş mıstık hafif atlatmışki anası etrika peşinde cihangir sahnesi yine bitirecek biizii

Son düzenleyen: Moderatör:
cihangir sahnesinde süleyman bile baygınlık geçiriyor yaaa. çok dolu bir bölüm olacak gibi.

çok güzel bir bölüm gibi gözüküyor,
bekliyorum heycanla :) cihangire birsey olmaz cünkü daha büyuyecek ve cooooooook seyler gececek basindan,
buarada bende size katilabilirmiyim bacilar?
Belçikadan ebru

[video=youtube;2G4a2oyOdPk]http://www.youtube.com/watch?v=2G4a2oyOdPk&feature=relmfu[/video]

off dayanılmaz bir bölüm,ben normalde bu tür sahneleri olan bölümleri izlemiyorum,izleyemiyorum panik atak var kötü oluyorum ama izlemeden duramam yaaaaa öööfffff

pek gerçeğe uygun bulmuyorum ama görselliği ve tarihi olması açısından hoş. bazen son kısımlarına bakıyorum ben tv izlemeyi sevmem ondan kaynaklı. canım sıkılıyor tv izlerken 2 saate ilerliyor gibi geliyor bana. şu sultanın ilk karısı da çok itici geliyor bana her yönde tip huy . annesi de çok itici geliyor. o kadın yaşlı diye değil gençliğini de beğenmiyorum

Son düzenleme:
gecmis tarihte beyazit bogularak oldurtuluyor kanuni tarafindan diye biliyorum...kucukken ölmuyor galiba...
ama dizide bilemicem

Böyle olmuşlar ki resimleri var arkadaş kendimi çizdi bunu yoksa

bu yeni resimmm tatlımmm haber veriyim dedim yeni bölümden mıstafa arkada yatıyo zehirlenmiş, sülümanla bırbırlerını teselli ediyolar yoksa böyle bi görüntü yoğğğ yani zihnimde kalırdı hayali ancaa

Fotoğraflara bakılırsa pek sarılmalı bir bölüm olacak Herkes bulduğuna sarılmış Mahiciks yine duygu süprüntüsü yaparak Süloya yanaşıyor ama Sülocuk gayet ciddi. Oğlu hasta olan ve kalbi kırık olan bir kadını teselli etme amacıyla teselli ediyor. Cihangir 1553 Te ölecek! Mustafanın ölümüne çok üzülmüş güya Fragmanları izleyince çok heyecanlanmadım. SOnuçta Mustafanın zehirlenip ölmeyeceği, cihangirin iyileşeceği belli. Yine oyalayıcı bir bölüm olacak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…