Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
kızlar gerçekten zehirlenmiş mustafa yere düştü nora hemen haber verdi ağlara......bişey oldu diyee

Şeytan hürrem gerçekten zehirletmiş demek ki mustafayı

O dönem oyun bu kurallarla oynanıyormuş Hürreme özgü bir durum değil bu
Tavuk boğazlar gibi adam kesip biçiyorlar, çocuk katili-kardeş katili padişahlardan geçilmiyor.
Neden? Devlet dirliği düzeni içinmişmişşş. Hürrem de çocukları öldürülmesin diye yapmış bunları
gayet normal. Mahi de aynısını yapmıyor mu? Hem de açık açık...

şimdi öğrendiğim doğruluk payını bilemem sadece paylaşmak istedim

---mahidevran sultan arnavutlukta doğan bir katolikmiş ve sonradan müslüman olmuş........

zaten saraya yabancı kökenli kadınlar köle olarak getirilirmiş..bunu tvde osmanlı dönemini çok iyi bilen bir prof vardı tarihçi marmara üniv.de hocaydı sanırsam ismini bulunca yazarım o söylemişti...dolayısıyla mahidevranında müslüman olmadığı kanıtlanıyo sanırsam...

Son düzenleme:

Yoo tabıkı dızının etkısıyle yazmıyorum ınandığım düşüncemi yazdım..:) ınanmıyorum sahte olduklarına hıç biri kesin değil bu bilgilerin bana mantıklı gelende bu herkese farklı düşünce doğru gelir..bana gelende bu ne var bunda ? osmanlı zaten her ıhtımalde yıkılırdı peh 3456789 tane zayıflama sebebı var donup dolaşıp bır kadına bağlıyorlar başka sebep yokmuş gibi pis kaka hurrem bla bla blaaa

şu efsun ne salak ya ne olucak sanki şehzade ölürse kendinin kafası gidecek önce .hürrem bir şekilde yırıtcak ayy allahım ya .en akıllı kadın hürrem vala bu idizide .

eğer osmanlı tarihinde olanlarla ilerliyorsa bu dizi mıstafa zehirlenerek değil kanuni sultan süleyman tarafından boğdurularak öldürülecek.dizilerde bazen fragmanlarda anladığımız gibi çıkmayabiliyo.bence mustafa ölmeyecek bu bölümde

hem kendi evlatlari icin hüngür hüngür aliyor sonra baskasinin evladini zehrliyor ah hürrem ah
Galiba efsunun kelesi gidicek!!!

Son düzenleme:

Hürreme özgü bi durum olduğunu yazmadım zaten,

Ama hadi önceleri aşkı için yapıyo deniliyodu,

Nikahı kıydırdı,hünkar onun,genç yeni cariyelerle bile birlikte olmuyo eskisi gibi,alacağını aldı yani,

Peki neden hala devlet işlerine karışıyo,neden İbrahimin Mustafanın ölmesini istiyo,hünkara olan aşkını çalarlar diye mi,

Yoksa benden daha güçlü kimse olmasın haremi de devleti de hatta hünkarı da ben yöneteyim diye mi !!! yanlış mı yani şimdi bu?

Mustafa tahta geçecek de Hürremden güçlü olacak diye çırpınıyo,herkesin kendi emrinde olmasını istiyo,bu iktidar güç hırsı değildir de nedir?! hünkara olan aşk mı?

Eminim hünkar biraz yüz verse onu da kodummu oturtur yani devleti ben yöneticem diye...:)

Herneyse sonuçta bu bi dizi herkesin fikri başkadır,özgür bir ortamda fikir alışverişinde bulunuyoruz yani,herkes gözlemlediği şeyleri paylaşır,

Yok ben Hürremciyim sen Mahicisin falan diye kutuplara ayrılıp tartışmak çok saçma olur...herkes düşüncesinde özgürdür sonuçta...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…