ülen yeni fark ettim ebru gündeş reklamda oynadı ...kadın sonunda doğurduda elini ayağını çekmeden sesizce yaşıyor...
sürekli gündemde olanlar görsünn....sanatcıda evlilik yürütüyormuş
kız o boşanmadımı
Hürroş: Hürroş yaa, yüreğim dağlandı Cihangir'e... Benim çocuk ağlamasına tahammülüm yoktur pek, ama şehzademiz mahvetti beni... Büyük büyük geçmişler olsun...
İbrahim Paşa: Paşa hazretleri, düşmanlarınız sarmış her yanınızı... Şimdi de saldırıya uğradınız... Bu kez Hatice Sultan ve çocuklar da var ama, elbet saraya gider bu haber ve mutlaka yardım gönderilir diye temenni ediyorum. Bunca hengâmenin arasında söylemek istediğmi bir şey daha var; Nigar'ın, 'Hatice Sultan ne düşünür?' sorusundan sonra, 'yemişim Hatice'yi' diyen bakışlarınız karşısında kahkalarıma engel olamadım.
Hatice Sultan: Hatice, ne yaptın ettin, paşayı çıldırtmayı başardın yine. Azıcık huzur ver adama yahu. Bir kere de 'Günün nasıl geçti?' diye sor, 'Bir yorgunluk kahvesi yaptırayım da karşılıklı höpürdetelim.' de, bir kere de olumlu bir şey söyle !!! Paşa'nın kan beynine çıktı en sonunda, 'Boşar mısınız beni, kellemi mi istersiniz?' noktasına geldi. Adam canından vazgeçti be, ne olacaksa olsun diyor artık. Tövbe estağfurullah. Daha konuşurdum da uzatmayayım şimdi, malum bir hayli zor durumdasınız. İnşallah kurtulacaksınız ama.
Mahidevran Sultan: Mahi, bu akşam seni ilk kez tebrik ediyorum. Şehzaemiz rahatsızlandığında, hünkarımıza Hürrem zehirledi diye şarlamadın. Aferin. Bir kez daha başını belaya sokmadın. Yiğini öldürüp hakkını veririm ben. Tekrar tebrikler Mahi'ciğim.
Sümbül Ağa: Efsun'un hamileliğini şehzadeye söylemen iyi oldu. O günahsız bebeği yok edeceklerdi yoksa. Aslında sen pek bir merhametliymişsin be ağam.
harikasın cnm ağzına sağlık ..mahi cadısı zamanında yapsaydı dediğini belkim öle olmazdı şimdii
Bu Şeyh kim? bu ne tarikatı? Bileniniz var mı kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?