Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
anammm aşk adamı süloya ne olduuuuuuuuu

artı bir evladının rahatsızlığında bu hale gelen adam nasıl olurda kıyar canına evlladının

Tamam senaryoda saçmalamalar, sırf reyting için tarihi değiştirmeler, karakterlere gereksiz roller yüklemeler var dizide kabul ediyorum ama oyuncular süper be kardeşim Adam oynuyor yani tebrik ederim

bebeciğe üzüldüm ya nasılda ağladı süleyman hürrem perişan oldular
ama bunlarda hürreme ders olmalı biraz başkasının evladıyla uğraşıyo kendine dönüyo belalar

kızlar bişi sorucam bu mustafanın taarihte karısı varmıymış çocuğu falan mesela:44:

ben çıkıyyorum kızlar yaa. zatee duygusal döneme girmişim cihangir ağladı içim cız etti

pöff

çok keyifliydi sizlerle izlemek. iyi geceler hepinize

Hürroş: Hürroş yaa, yüreğim dağlandı Cihangir'e... Benim çocuk ağlamasına tahammülüm yoktur pek, ama şehzademiz mahvetti beni... Büyük büyük geçmişler olsun...

İbrahim Paşa: Paşa hazretleri, düşmanlarınız sarmış her yanınızı... Şimdi de saldırıya uğradınız... Bu kez Hatice Sultan ve çocuklar da var ama, elbet saraya gider bu haber ve mutlaka yardım gönderilir diye temenni ediyorum. Bunca hengâmenin arasında söylemek istediğmi bir şey daha var; Nigar'ın, 'Hatice Sultan ne düşünür?' sorusundan sonra, 'yemişim Hatice'yi' diyen bakışlarınız karşısında kahkalarıma engel olamadım.

Hatice Sultan: Hatice, ne yaptın ettin, paşayı çıldırtmayı başardın yine. Azıcık huzur ver adama yahu. Bir kere de 'Günün nasıl geçti?' diye sor, 'Bir yorgunluk kahvesi yaptırayım da karşılıklı höpürdetelim.' de, bir kere de olumlu bir şey söyle !!! Paşa'nın kan beynine çıktı en sonunda, 'Boşar mısınız beni, kellemi mi istersiniz?' noktasına geldi. Adam canından vazgeçti be, ne olacaksa olsun diyor artık. Tövbe estağfurullah. Daha konuşurdum da uzatmayayım şimdi, malum bir hayli zor durumdasınız. İnşallah kurtulacaksınız ama.

Mahidevran Sultan: Mahi, bu akşam seni ilk kez tebrik ediyorum. Şehzaemiz rahatsızlandığında, hünkarımıza Hürrem zehirledi diye şarlamadın. Aferin. Bir kez daha başını belaya sokmadın. Yiğini öldürüp hakkını veririm ben. Tekrar tebrikler Mahi'ciğim.

Sümbül Ağa: Efsun'un hamileliğini şehzadeye söylemen iyi oldu. O günahsız bebeği yok edeceklerdi yoksa. Aslında sen pek bir merhametliymişsin be ağam.

bu haftaki bölümde güzeldi yine merak içinde bırakarak bitirdiler....heycan dorukta aybige ve balli beye soracak ve nişanı bozacak onlar mesut bahtiyor diziden gidecek diye umuyorumm....aşka saygısı var nede olsa diyeceğim...
mısıtıkda istemiyroum efsun hamiş derse cukk olur
mahide mortigenn olurr...........

az kaldı valide ölecek........süleyman çok üzülecekmiş annesi öldüğünde,mehmet öldüğünde ve hürrem öldüğünde çok üzülüp ağlamışş

süleyman herkesin canını aldı ama sevdiklerinin ölümünü gördüü yazıkkkkkkkkkk

efsunada içim cızz ediyor tebrik ederimmm güzel oynuyor

sonra şu dergah işini çok işlediler sıkıtı her dizide bişey çıkarıyolar.......bakalım pargalı ne edecekkk

harikasın cnm ağzına sağlık ..mahi cadısı zamanında yapsaydı dediğini belkim öle olmazdı şimdii

bu arda valide nerelerdeydi bu bölüm yaa:44::44:
göremedim pek yoksa odamı biryerlerde yığıldı kaldı:124::124:

ya şu kıl kuyruk aybigeyede sinir oluyorum heee
yapıştı bali beye bırakmıyo nerde o önceleri erkek gibi olan kız
o gitti şimdi salya sümük ağlayıp eriyen biri geldii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…