Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Mahi nin hünkarın hastalığına gerçekte sevinmesine şaşırmadım,velihat şehzadesi başa geçse yapacaklarının göstergesivalide hastalandığında bile bana ne olur diye düşünmüştü hatırlarsanızMahi yi seven destekleyenler bu bölümde onun asıl amacının ne olduğunu görürler artık..Biz biliyoruz ama izlemek keyifli olacak

mahi şeytanı süleymanı sevmedi ki hiç onun derdi belliydi,bu bölümde dahada çok açıya çıkacak şeytan mahinin gerçek yüzü

yok yok Hürremin totosu açıkta kalmış,korktuğu her şey oluyor fragmanda
mıstık tahta çıkıp mahidevran harem başına geçiyor...mahinin rüyası olsaydı Hürrem böyle görünmezdi...hastalık işte naparsın...

bende haticeden ümitliydim hiç değilse iki çocuğu için bir cesurluk yapaydı da at arabasının başına geçip arabayı sürdürseydi...hiç bir adam yanaşamazdı öyle olsaydı arabaya aptal hatçe işte atıvermiş kendini bıçağın önüne...çok acı bir durumdalar :2:

Son düzenleme:
mahi şeytanı süleymanı sevmedi ki hiç onun derdi belliydi,bu bölümde dahada çok açıya çıkacak şeytan mahinin gerçek yüzü

hürremde can korkusundan bayiliyor yoksa süleymana olan askindan degil. simdi haftayi heyecanla bekleyelim bakalim kanuni ölcek mi Madem senarist ilham aliyormus tarihten kanuni ölseydi ne olurdu diye bi senaryo yazsin , herhafta rüyalarla isi kotarcagina.

bu arada halit ergenc sahane oynuyor . bir de daha az zinhar denilse ya , herkes bi zinhardir tutturmus gidiyor.

ayyy evet yaa herkes "zinhar" birde "sen kimsin be adam" "sen kimsin be kadın" diyor

yılan mahi işte siz reyizin canını acıtın şimdilik, sevinin cihangir bebeye....oh diyin,anasının günahını çekiyor diyin bi de insafsızca

sonunuzu izlemek çok keyifli olacak

Son düzenleme:
Ayyyyyyyy mahiiii sümsüğünün laflara gelin hele heleeee haremi yönetcekmiş,hünkar ölsün onun devri başlıcakmış.Hünkarlar kovalasın seni pis fırsatçıııı sen daha oğluna sözünü geçiremiyosun hanımmmmm haremde kim seni takar iskelet kılıklıııı hürroşum üzülme annem süleyman senden sonra ölüyo seni bile gömcek boşuna harap etme kendini guzum

sana katılıyorum canım,hangi konuda biliyormusun,halit ergenç in şahane oynaması konusunda

Len mahi ne oldu senin aşkına..cehennem ol sen..iktidar budalası seni..koyun can derdinde kasap et derdinde derler ya işte bu laf o zamanlar çıktı zaar

hürremim canım hünkarını hasta yatağında görünce nasıl şok oldu da üzüntüden bayıldı öyle..ölmeyecek hünkarımız sen içini ferah tut gülümmm
..

hürrem olsaydı belkide hatice anca oturup ağlar :) validesi bitek sümküre sümküre nasıl ağlanırı öğretmiş..ha bide "devlet benim ibraam" demeyi...

yılan mahi işte siz reyizin canını acıtın şimdilik, sevinin cihangir bebeye....oh diyin,anasının günahını çekiyor diyin bi de insafsızca

sonunuzu izlemek çok keyifli olacak

Mustafa ya gebereceksin, hep o annen mahi yüzünden başına gelecekler diyordunuz nooldiii????
Nasıl mahi yüzünden mustafanın ölmesi acınası bir durumsa aynı hürremin cadılıkları yüzünden cihangirin acı çektiğinin söylenmesi de bir o kadar can yakıcı....
Mustafa nın hürreme diklenmesine gelince, yetişme tarzları öyle geleceğin hükümdarları olarak gururlu ve sert yetişiyorlar...
kadın geçmiş karşısına, koskoca şehzadeye kafa tutuyor, tehdit savuruyor, tabikii çocuk da kendi restlerini gösterecek....

Zibinim beni ösledin miii???????

heee diyoduk hala diyoruz mahi kendi gücü için,hürremi yok etmek için mıstafayı kullanıyor

zaatee o dönemde evlat-kardeş katli vacipmiş. hürroş sebep olmasada belki yine öldürülecekti

her çocuk hasta doğabilirr. sebebi öyle ya da böyle...asıl can yakan ne biliyor musn? anası yaptı evladı çeksin derkeen

o günahsıza ohh çekenler.sadece hürreme değil yani

ülkemizde doğuştan ve sonradan engelli olan milyonlarca kişi var. çoğunun ailesi o sahnede yine ve yeniden kendini sçlamadı mı sanılıyor?

ya da aklı yeten bedensel engelliler ailesini suçlamadı mı?

yani o sahneler çekilip verilirdi.büyücü gelip dile getirmemeliydi

birazcık duyarlı olabilirlerdi. çocuk hasta, e anan yaptı çek... tepkimiz buna....

özledm laaa, sende beni özlemişsin belli

zebocan ;mahi mustafayı kullanmıyor..oğluyla ittifak yapıyo sadeceeeeeeeee
oğlu şehzade... kadın kös kös otursun mu? tabi değerlendirecek... sanki siz olsanız yapmıcaktınız..

zebocan ;mahi mustafayı kullanmıyor..oğluyla ittifak yapıyo sadeceeeeeeeee
oğlu şehzade... kadın kös kös otursun mu? tabi değerlendirecek... sanki siz olsanız yapmıcaktınız..

su ittifaki bi kendi basina yapamadi gitti hep birileriyle yapiyor kendine güvenci yok mahinin korkak mahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…