Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Rüstem paşa olmasın :44::44:

Bugün Osmanlı tarihini araştıran bir ablam o şeyh Rüstem paşa dedi merakla bekliyorum doğrumu diye :18::18:

efendi hazretlerinin ellerini gösteriyorlar..eller genç eli, ama sessss,kart bi ses..

Efsun; 'aşık oldum şehzadeye,öldüremem,bu görevden azlimi istiyorum sultanım'
Hürrem; 'Allah kahretmesin seni'

Cihangir' e ne üzüldüm ne üzüldüm..

bebiş ağladı, ben ağladım
ne zordur..allah anne babaları ,evlatlarının bu durumlarıyla karşılaştırmasın yarabbim

Mihrimahla aralarında 20 yaş varmış öyle dedi :44:

mihrimah şu anda 10 yaşında olsa..rüsto da 30 dur..evet eller 30 yaşına uygun..
ama sesi neden öyle davudi bi ses yapmışlar anlamadım..
ÇAğrı filmini seyreder gibi hissediyorum kendimi

mihrimah şu anda 10 yaşında olsa..rüsto da 30 dur..evet eller 30 yaşına uygun..
ama sesi neden öyle davudi bi ses yapmışlar anlamadım..
ÇAğrı filmini seyreder gibi hissediyorum kendimi

Belki yüzü göründüğünde sesi de incelir

Şimdi gizemli karakter :44:

Kızlar Rüstem paşa değil O, bir tarikatın Şeyhi! Rüstem Paşa bırakın tarikat lideri olmayı aslen arnavut olup daha sonra devşirilmiş... Yani bir devşirme...
Ben bi araştırayım şu adam kim Hangi tarikat cidden merak ettim:44:

şehzedelerin hastalığı heleki cigangir yaktı beni efsunun midesi bulanınca aha gebe dedim çıktı 9 ay nasıl saklıycaklar paşa hala nigarın peşinde nigar nasıl gebe kalamadı acep

Cihangir mahvetti beni boğazım düğümlendi o anda, küçücük bebecik ne acılar çektiği belliydi,süleyman hünkarda olsa kölede olsaydı babaydı orada..

Jr hürreme bak sen sıkılmış saraydada kırıma gitmek istiyormuş,anası kılıklı seniiii sen bahçeye çık çocuğum biraz hava al gel seni aşar aşk meşk konuları şimdiden ..

kosakoca padişah bile evladının acısında çaresiz kaldı cihangire yapılan o tedavi beni benden aldı hele o tahta sesleri,
anne olmadığığım için belki tam anlayamam ama Allah bunu hiçbir anne ve babaya yaşatmasın,
hürrem yüzünden çocuk bu halde diyenlere de her sakat çocuk anne,babasının günahını mı çeker yazık yahu böyle düşünmeye gerek yok
diyorum,
mihrimah sen öldürcen beni kırıma gidecekmiş,hürremi de solladı bu kız o bakışları yok mu chuky resmen

ibrahim paşa iyice ipleri saldı kopsun inceldiği yerden demişti ki tam gene sultanının gönlünü aldı mecburen
ibrahim egolarına yenildi aslında sevmek değil onun derdi aşağılık duygusunu bastırmak kendince,
hatice ona bir boy büyük geldi "sultan" dı ve hep ona sultanıp diyip hürmet edecekdi,
ama nigar öyle mikendi gibi köle ve ona rahatça "hatun "diyip egolarını tatmin ediyor ,
hatice de mıy mıy cidden ama sultan!

efsuunun da bulantısı başlayınca ahanda şehzadenin şehzadesi geliyor dedim yanılmadık ,
neyse kimsenin duymaması iyi oldu,
aybige giderken mustafa zil çalıp oynayacaktı nerdeyse,mahidevran da mustafa çok üzülüyor demez mi

hürrem niye böyle yaptıki.zehirlense ölse demiyeceklermi kim zehirledi diye ortaya çıkar efsunun yaptığı dolayısıyla da hürremin yaptığı.efsunun aşkına hürremin tepkisi süperdi bayıldım.hatice de beni öldürecek kocasını memur sanıyor heralde.akşam oldumu evde olacak illaki.aybikeyle malkoçoğlu baydı zaten.niye bu aybike bi yere giderken illa yanına malkoçoğlunu veriyorlar onu anlamadım.bahçeye bile çıksa o gezdiriyor ne alakaysa.pargalı hasodabaşıyken hiç bu işlere bakmıyordu sanki.

Dünkü bölüm hakkında anca yorumlarımı yazabiliyorum,hürremin zehirleme işlemini, değildir demiştim ama gerçekten zehirlemiş ,üstüne üstlük bir şişe daha zehir veriyor,delirdimi bu ya gerçek olamaz,şuan için beyazıtın durumunda evladının acısını yaşarken,efsunun onun maşası olduğu belli iken akıllı dedikleri hürrem nasıl bir aptallık yaptı anlamış değilim..Efsunu seviyorum ben, kız aşık oldu mustafaya,oda olunmayacak gibi değil hanibirde hamile,inşallah hürrem duymaz..İbrahim paşa artık ecelini hazırlıyor,bu adam sultan olsa neler yaparmış düşünemiyorum bile,matrakçının yerine olsam küserim bikere,rezil etti herkezin içinde kellenin gitme sahnesi içimi ürperttibune hırs,haticenin haşlaması iyi oldu,az da olsun aklı başına geldi..ııııhh sinir şeyValide mustafa hastalanınca sabahı baş ucundaydı,beyazıtın hastalığında da hiç hürreme geçmiş olsuna gelmedigözümden kaçmış değil..Gerçekte hürrem akıllı hırslı bir kadın ama dizide hala ezilen aptal bir kadın gibi gösteriyorlarşehzade Mehmet te çok hoşuma gidiyor,akıllı yakışıklı bir çocuk,havuç selimin gözlerindeki yaramazlık ifadesi çok tatlı,beyazıta çok üzüldüm de çocuğu nasıl ağlattılar öyle dizide olsa inandırıcı olsun diye bukadarda çocuk ağlatılmazSonunda evlat acısıyla hünkarın bayılmasına,hah işte inme indi artık dedim,yaprak dökümündeki ali rıza bey gibi her fırsatta kalbi teklemesindeyakışmıyor koskoca hünkara...Haftaya bali bey ve aybigenin gemi getirildiğinde ne olcak onu merak ediyorum,,Mahinin sözüne itimat etmedi ibrahim,hünkarı nasıl kandırdıbilemedim...

aybigeden sorumlu devlet bakanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…