Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Malkoçoğlum benim kızlar ayyyyyyyy mahi eziğine bakın haha iyi oldu valideyle bırbırlerıne gırsınler gıcık valıde kesın bu bolum hurremı korucakkkk
pıs ispiyoncu gulşah ve nora sümsükler

mahi kaşınıyorsun...!

vay nora vay...efsun hatun sende az değilmişsin..bunları gördüğün bir kabus olarak nitelendirmek isterim..yoksa yandın ki ne yandın..

ya bu gülşah ne zaman ölecek

valideee sozon sonu meftaaaa

Muhteşem Yüzyıl'da canlandırdığı 'Gül Ağa' karakteri ile büyük beğeni toplayan Engin Günaydın, dizi ile yaptığı anlaşmanın 8 bölüm sonra biteceğini ve bu sürenin sonunda kadrodan ayrılacağını açıklamıştı. Şimdi de dizinin Valide Sultan’ı Nebahat Çehre, sezon finalinde diziden ayrılacağını duyurdu.

>> ENGİN GÜNAYDIN: AYRILIYORUM - Tıklayınız

“Valide Sultan sezon sonunda ölüyor. Aslına bakarsanız tarihsel örgüye göre uzun bile yaşadı. Çocuklar doğdu, büyüdü, o hâlâ hayatta. Zaten daha önce ölmesi gerekirdi” diyen Çehre, bu finalin ardından bir süre dinlenmek istediğini de sözlerine ekledi:

“Yedi senedir durmaksızın çalışıyorum. O nedenle yeni proje tekliflerini geri çevirmeye başladım. Üç dört ay tatil yapacağım.”

Bu arada Çehre ile birlikte Malkoçoğlu karakterini canlandıran Burak Özçivit de diziye veda etmeye hazırlanıyor.

Malkoçoğlu için bu akşam ekrana gelecek bölümde idam kararı çıkacak. Ancak kararın uygulanıp uygulanmayacağı bir sonraki bölümde kesinlik kazanacak

malkocoglunun ölmicegine dair tüyo geldi ama cikmasina üzüldüm gül agada gidiyor tadi tuzu pek kalmicak

kizlarrr nora olecek mi? diziden cikiyor mu?

ölsün ispiyoncu nora ciksin diziden gitmeden hürrosumun basini yakipta gitti

e hani malkoçoglu affediliyo du ? nasil diziden çikar ???
hmmm galiba affedilcek, evlenmeye kirima gittiklerinde daha dönmicekler herhalde, bu sayede diziden cikcak... offf niye cikiyo ya.... seviyodum onu ben guzel oynuyodu !

Cihangir, nasıl tatlı bir kuzudur ya....
Gerçek anne babası çığlık atanın o olmadığını bilse de ne biçim üzülmüştür.

Daha dakka bir gol bir başladı zehirlemeye adamı...

Yihuuuuuuuuuuuuuuuu süleymannnnn goçum benimmm padişahım çok yaşa hürremim benim nasılda yerleşti yerine herkes yerini bilsin sümsük mahi eski yalaka günlerine geri döner nasılda kala kaldı hahaha ayy keyif oldummmmmmmmmm

İfrit oluyorum şu kadına yaaa....
Zerre hak etmiyor hiçbir şeyi....
Hırsından sebep olacak sırf kendi oğlu geçsin tahta diye kıydıracak mustafaya yazık...

Son düzenleme:
mahicim sen hürremin sakalını kestin ara sıra ama unutma kesilen sakal daha kuvvetli çıkar :)

hürremse senin kolunu hemde 2 kolunu kesti ki onların yeri doldurulmaz :)

bütün tarih kitaplarında ne kadar yanlış bir strateji yaptığın yazıyor ya sadece dizide değil ki kurgu diyelim :/

Kadın oğlu 15 yaşındayken gidiyor sancağa oğlu öldürülünce de yok sayılıyor ser sefil bırakılıyor...
Ne stratejisi yaa....
İlk başlarda dayanamayım hürreme nefretinden hataları olmuş ancak bunu saraydan ve padişahtan uzaklaştırılarak çekmiş...

balibey ölmez ölemez nedense ben inanmıyorum öldüreleceğine :26: :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…