bu diziden nefret ediyorum tarihimizi ayaklar altına alan amaçlı bir yapıt! at sırtında koşturmaktan uyumaya fırsatı kalmayan padişahlarımızı hareme tıkılmış gibi gösteren seviyesiz bir dizi... milletimiz ne çok seviyor böyle ayakta uyumayı çok yazık
bende sizi anlamıyorum buraya birkere biile gelmemişsiniz yorumları bile bilmiyorsunuz gelmişsimiz ,,ayakta uyuyorsunuz diyorsunuz.....
diyecek çok şey var ama çokkkkkkkkkkk tartışıldıııı konuşmayacağımmm
ayakta uyuduğumuzda yok çok şükürr
yorum yapabilmem için illa geçmiş yazılanları okuma gibi bir mecburiyetim yok ben kendi fikrimi söyler çıkarım ...
bu diziden nefret ediyorum tarihimizi ayaklar altına alan amaçlı bir yapıt! at sırtında koşturmaktan uyumaya fırsatı kalmayan padişahlarımızı hareme tıkılmış gibi gösteren seviyesiz bir dizi... milletimiz ne çok seviyor böyle ayakta uyumayı çok yazıkşu hürrem sıfatıyla rol alan asalak kadındanda ayrı bir nefret ediyorum söylemeden geçemedim...
hee hakaret ederim rahatlarım diyorsun........güle güle canımm
bende bir diziyi nasıl algıladığınızı merak ediyorum doğrusu
bir dizi ne belgesel ne de bir kitap
siz diziyi izleyip bizim tarihimizin böyle olduğuna inanıyorsanız o sizin sorununuz ...
beğenmiyo olabilirsiniz ama asalak diye hitap etmek hiç hoş değil malesef...
hee hakaret ederim rahatlarım diyorsun........güle güle canımm
o dizi kafadan üretilmiş bir senaryo değil apaçık tarihimizi anlattığını zanneden bir yapıt eğer tarihimiz hakkında yeterli bilgiye sahip olsaydınız ancak o zaman anlardınız ne demek istediğimi ...
daha fazla muhattap olmak istemiyorum sizinle.. yorum yapmayın bana
o dizi kafadan üretilmiş bir senaryo değil apaçık tarihimizi anlattığını zanneden bir yapıt eğer tarihimiz hakkında yeterli bilgiye sahip olsaydınız ancak o zaman anlardınız ne demek istediğimi ...
daha fazla muhattap olmak istemiyorum sizinle.. yorum yapmayın bana
hayırdır ? dizinin yapımcısıymış gibi ne bu laflarınız ? size ne istediğimi yazarım ya ! hakaretimide ederim sanane!!
tarihten esinlenilmiştir deyince ben tarihten ilham alındığını düşünüyorum ama birebir aynısı olmasını beklemiyorum
siz de beklentinizi tekrardan gözden geçirseniz iyi olur
beğenmiyorsanız izlemezsiniz olur biter bu kadar açık
yersiz eleştiri eleştiri değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?