Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

bende sizi anlamıyorum buraya birkere biile gelmemişsiniz yorumları bile bilmiyorsunuz gelmişsimiz ,,ayakta uyuyorsunuz diyorsunuz.....

diyecek çok şey var ama çokkkkkkkkkkk tartışıldıııı konuşmayacağımmm

ayakta uyuduğumuzda yok çok şükürr

yorum yapabilmem için illa geçmiş yazılanları okuma gibi bir mecburiyetim yok ben kendi fikrimi söyler çıkarım ...

bende bir diziyi nasıl algıladığınızı merak ediyorum doğrusu
bir dizi ne belgesel ne de bir kitap
siz diziyi izleyip bizim tarihimizin böyle olduğuna inanıyorsanız o sizin sorununuz ...
beğenmiyo olabilirsiniz ama asalak diye hitap etmek hiç hoş değil malesef...

Ay süper yaaaa bu fragmana bayıldım malkoçloğluna yazık oldu ama haketti ohh yaa Mustafa seni yerim yavrum benim bakışlara bak yaa sana da yazık oldu neyse bu konudan bahsetmek istemiyorum sinirleniyorum hadi bakalım gelsin çarşambaaa süleymanında herşeyi anlaması normal zekiymiş adam zaten yaaa anlamasaydı yuh derdim neyse gelsin de gelsin çarşamba gelsin

o dizi kafadan üretilmiş bir senaryo değil apaçık tarihimizi anlattığını zanneden bir yapıt eğer tarihimiz hakkında yeterli bilgiye sahip olsaydınız ancak o zaman anlardınız ne demek istediğimi ...
daha fazla muhattap olmak istemiyorum sizinle.. yorum yapmayın bana

mustafa mahidevran'ın lafıyla hareket eder miydi yaaa...şaşırdım doğrusu...daha geçen hafta zıtlaşmışlardı...sülümanın konuşulanları duyması iyi oldu :) mahidevran'ın gerçek yüzünü görür inşallah :) çabucak çarşamba olsa yaa...

tarihten esinlenilmiştir deyince ben tarihten ilham alındığını düşünüyorum ama birebir aynısı olmasını beklemiyorum
siz de beklentinizi tekrardan gözden geçirseniz iyi olur
beğenmiyorsanız izlemezsiniz olur biter bu kadar açık
yersiz eleştiri eleştiri değildir

sen yorum yap burdakilere sonrada bana yorum yapmayin olur baska
kurgu deniliyor kurgu senaristleri iyi dinleyelim

hayırdır ? dizinin yapımcısıymış gibi ne bu laflarınız ? size ne istediğimi yazarım ya ! hakaretimide ederim sanane!!

hakaret etmek okadar kolay degil

Yazık ya Efsun her türlü ziyan olacak
Mustafa ölecek aşksız kalacak, bebek var diye belki öldürülecek, Hürrem'e uyarsa kötü, uymasa gene kötü, yukarı tükürse bıyık aşağı tükürse sakal D

fragman süper,pargalı yakalanmaması lazım ama dur bakalım,yada yakalanacak hatunum siz benden uzaklaştınız ilgisiz kaldınız diyecek haticede affedecek süleymana gitmeyecek bu mevzu diye düşünüyorum.beyhan kocası öldürülünce bir daha görüşmedi ailesiyle ama hatice ailesiyle birlikte olmaya devam etmiş demekki pargalıyla karı koca ilişkileri belkide bitmişti şartlar gereğpi birliktelerdi belkide..
bende hemen yazıverdim bak

Oh oh iyi demek ki sülüman başucunda konuşulan ve düşünülenlerin hepsini biliyormuş,bu süper
Güle güle Mahiii

pargalı nasıl çocuk yapıçak beee..yine mi paravan evlilik yaptıracak kadına...

valla çok olmaya başladılar, mahiyi iyice kötü belletmeye çalışıyorlar..
hiç olmuyor hiiç..

fecii bir bölüm geliyor mıy mıy hatice gözünü mü açtı ne? nigarın yumuk gözlü kızı olmadan pargalıyı yakalayacak mı bakalım?

bali bey gerçekten ölüyor mu? fragman aldatmacası olduğunu düşünüyorum böyle olsun istiyorum,

kanuni demek her şeyi duymuş...mahidevranın devri gelmeden bitecek,olan mustafayla,efsuna olacak,

meral okaya üzüldüm Allah rahmet eylesin Türfiyedeki nadir değerlerdendi.

zaten izlemiyorum öyle tarih bozması saçma bir yapıtla zaman kaybedeceğime açıp tarihimize dair kitap okurum daha iyi

benim eleştirimin yerlisine yersizine sen karar veremezsin ayrıca

...........................................................................................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…