Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
yapmayın kızlar canlı yayın:)))

eurostar'dan seyrediyorum. sizinkinden 20 dakika öncesinden gidiyor. sonra hiç keyfi kalmıyor:))herşeyi sizden öğrenmiş oluyorum:)))

diyeceksiniz ki ee bakma o zman buraya:)) ama merak ediyorum işte:)))

mahi canisi torununa bile acımıyor ya.kıza kızıyorlar ya bir de.ne bilsin o zaman halvete sokmayın

ooooooooooo valideyle hürroşun arasından su sızmıyor ayy mahi cadısı efsunun bebeğini aldırtıyor

mahi canisi torununa bile acımıyor ya.kıza kızıyorlar ya bir de.ne bilsin o zaman halvete sokmayın

O çocuk doğarsa kurallara uymamak ve padişah hayattayken kendi soyunu genişletip hünkara karşı gelmekten şehzadenin canı gider....
Keşke bunlar olmasa da böyle şeyler yaşanmasa

birak yapsinlar ben izleyemiyorum euroda yok bende

allahım canlı canlı kürtaj nasıl olur ya hayal edemiyorum.ben jinekolojik muayeneye bile dayanamayan biri olarak kafayı yedim o aletleri görünce

O hain idam edildi,noranın hamıle olduğunu hurremın yuzunu yakan pıs carıye anladı şimdi mahi çıldırdı bebeği oldurcek cani ama sumbul anladı mustafya soylemeye gıttı
hurrem suleyman aşkı foreverrrrr çok mutlular tey tey hatçede adam tuttu ibraamı takıp ettırcek ınş yakalarrrrr valıde de hurremı zıyarete geldi bir iyiler aman allahım haha valide mahinin yüzünü görünce hurremi sevmeye başladı galıba hurrem teşekkur ettı evlatlarımı korudunuz dıye bende sıze gelcektım fılan dedı valıde de guldu senle boyle konuştuğumuz gunlerıde gordum ya artık dha nolsn gıbı bışeyler dedı mustafada ıbraam paşanın ve mahının gazına gelıp malkoçoğlunu ıdam edın dedı
Malkoçoğlummm kıyamammmmm aç susuz kaldın oralarda

valla cnm harbı super yazmıssın benım esım trt bırde sakarya fıratı ızledı ıcın ben ızleyemıyorum yaaa offfffff onemlı yerlerı yaz cnm burdan takıp edeyım barııı:))))ıyı sevındım valıdeyle hurrem ıı olmus su salak mahıdevranı hıc sevmıyorum zaten

hatçe senin tuttuğun adam da bu kadar olur anca.kız yanına gelip birşey söyledi diye neydi o hareket apar topar gitti.insan bi beler takip eder.ne güldüm ya

Aynen canım bendee..pargalıyı takıp eden adam pargalıyı meyhanede gordu hatçeye söyledi şincikkkk ama elena vardı ya o biara yanaştı aslnda ibrahim istemedi ama adam öyle anladı söyledi şimdi hatçeyeee..mustafada norayı kurtardı çemkırdı mahiye evladımı öldüremezsinz dediii..izin vermedi..esas gülşah faresi duydu nigarla dayeyi konuşurken dayenin ''çatalcada bi çiftliğim var oraya git zamannda hurrem sultan verdı tapusunu ustume yaptı git oraya yerleş'' dediğini duydu ve şimdide odayı karıştırıp tapuyu buldu gıdıyo valıdeye söylicek sizi bu çiftliğe sattı dicek yaaa amaan öff

izleyemiyenlere söylüyorum.gülşah dayeninçiftliğinin tapusunu buldu.valideye yetiştirmeye gitti

su gülsahida bi bölüm göstermeseler olmazmi gözlerimiz bayram eder

Hayır olamazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz malkoçoğlunu götürüyolar beyaz giydirmişler bide hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mustafada hala anasının doldurduklarını düşünüyo gaza geliyo yok kellesini al alem görsün sen padişah olucaksın sakın acıma öldürtt korksunlarr bılmemleeee off olamaz yaaa ay bişey olsun ölmesin hayır yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…