mahi canisi torununa bile acımıyor ya.kıza kızıyorlar ya bir de.ne bilsin o zaman halvete sokmayın
yapmayın kızlar canlı yayın:)))
eurostar'dan seyrediyorum. sizinkinden 20 dakika öncesinden gidiyor. sonra hiç keyfi kalmıyor:))herşeyi sizden öğrenmiş oluyorum:)))
diyeceksiniz ki ee bakma o zman buraya:)) ama merak ediyorum işte:)))
O hain idam edildi,noranın hamıle olduğunu hurremın yuzunu yakan pıs carıye anladı şimdi mahi çıldırdı bebeği oldurcek caniama sumbul anladı mustafya soylemeye gıttı
hurrem suleyman aşkı foreverrrrrçok mutlular tey tey hatçede adam tuttu ibraamı takıp ettırcek ınş yakalarrrrr valıde de hurremı zıyarete geldi bir iyiler aman allahım haha valide mahinin yüzünü görünce hurremi sevmeye başladı galıba hurrem teşekkur ettı evlatlarımı korudunuz dıye bende sıze gelcektım fılan dedı valıde de guldu senle boyle konuştuğumuz gunlerıde gordum ya artık dha nolsn gıbı bışeyler dedı mustafada ıbraam paşanın ve mahının gazına gelıp malkoçoğlunu ıdam edın dedı
Malkoçoğlummm kıyamammmmm aç susuz kaldın oralarda
arkadaslar anlatın anlatın merak ettım noldu?:)))
valla cnm harbı super yazmıssın benım esım trt bırde sakarya fıratı ızledı ıcın ben ızleyemıyorum yaaa offfffff onemlı yerlerı yaz cnm burdan takıp edeyım barııı:))))ıyı sevındım valıdeyle hurrem ıı olmus su salak mahıdevranı hıc sevmıyorum zaten
Aynen canım bendee..pargalıyı takıp eden adam pargalıyı meyhanede gordu hatçeye söyledi şincikkkk ama elena vardı ya o biara yanaştı aslnda ibrahim istemedi ama adam öyle anladı söyledi şimdi hatçeyeee..mustafada norayı kurtardı çemkırdı mahiye evladımı öldüremezsinz dediii..izin vermedi..esas gülşah faresi duydu nigarla dayeyi konuşurkendayenin ''çatalcada bi çiftliğim var oraya git zamannda hurrem sultan verdı tapusunu ustume yaptı git oraya yerleş'' dediğini duydu ve şimdide odayı karıştırıp tapuyu buldu gıdıyo valıdeye söylicek sizi bu çiftliğe sattı dicek yaaa amaan öff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?