Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
salak hatçe ya doğru düzgün birşey de öğrenemedin.saçma sapan şeylere zırlıyosun yine

daye gülşahın tapuyu aldığını anladı ifadesini alıcak şimdi inş bitane daha çarpar şöyle bi osmanlı tokadı

bu ara pargalıya kanım ısınmaya başladııııı

zeka küpüm dayeee anladı sıçan gülşahın aldığını gitsin önden anlatsın valideye

Ha hatçe sen anca bu kadar düşünebilirsin..Gülşahın hakkından anca hürrem gelir.

safimu canım bak twitterdan bak ne yazmış bali bey

Yanıtla Retweetle Favorilere ekle · Aç
Hadi hayirlisi olsun,emegi gecen herkese tesekkur ediyorum... Malkocoglu karakterini yaratan Meral Okay'a Allah'tan rahmet diliyorum...

Konuşmaları duyan gülağa hemen hürremine yetiştirecek bu durumu
hürrem de mustafanın aleyhine durum bulmuş bekler mi ya mahiyi fitleyip korkutacak ya hünkara ağzında iyi niyetle kaçıracak elbet
mahi de oğlunun başı derde girmesin diye bebeğin alınmasını isteyecek
tabi melek hürremin karşısında cani mahi olacak değil mi??

inanmıyorum gitmiş gerçekten yıkıldım şuan puu yolladılar malkoçoğlumu ya of ulen

Mahi hata yaptıysa bunun intikamını mustafa ve doğmamış bir bebekten çıkarmaya keyif alan asil hürrem vay beeee....
Hani hürrem saraya ilk geldiğinde hünkarı kölem yapıcam demişti de valide duymuştu, ceza vermişti hürreme tü kaka valideydi ya...
aynısını efsun yaptı diye şimdi geber efsun oldu ne vicdan ne insanlık....

Gülşah şuan valideye söyledi çatalcadaki çiftliği..tapuyu da gösterdi..dayede odaya girdi..
amaaaaaaaaaaaa nigar tapuyu validenin zamanında dayeye verdiği beykozdaki konağın tapusuyla değiştirmiş
hahayttttt şuan yiyo zılgıtı gülşah hizmetinden de kovdu fare surat
valıdeyle daye şuan duygusal dakıkalar yaşıyoo..valıde benı kımlerın elıne bıraktın daye dedı oda ben sızı hıç bırakmadım sultanım dedi kavuştular
hürremimin şen kahkahalarını da duydum bu bölüm çok mesut oldum amma malkoçoğlu canımı sıktı
efsunda gidiyo edirne sarayına..mustafa yolluyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…