Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Mustafa fitnenin oğlu vicdansızzzzzz vazgeççç çabuk olmaz de durun de bağırrr ay vallahi gidiyo

Son düzenleme:
ne bu yaa bi deyukardan izliyorlar herkes toplanmış falan.bunun dönüşü yok bence.aybike de biraz yalvarsaydı uğraşsaydı ya

koskoca bali bey sidikli aybige uğruna ölecekmi şincikk pöfff hayırrrr mıstık rüya görüyorrr

Balibeyin Mihrimah la karşılıklı sahnesi var diye biliyorum
Ayrıca herkes mahiye laf ediyor da asıl süleyman cihan sultanı olarak benim vereceğim karar ölüm olurdu diyen...
peh mahinin adı çıkmış işte...

Adalete bak. Bali Bey idam edilsin. Defalarca reddettiği, onu kaçma konusunda baştan çıkaran Aybige Hatun sırf Validenin soyundan diye affedilsin.

ibrahim paşada hatice sultana aşık olduğunda o da nişanlıydı ama sultan ne yaptı affettii mustafaya örnek olmalıydı bence

safimu sen ne zaman geldin zebuş nerede acepp

burdaydım dadlum gelmiştim zati zabuş yok ama ya bu akşam nerdeki acep
mahi uyuzu doldurdu yaa laflara bakk öldürtt korksunlar sendeenn zinhar acımaaa bilmemlee..tutturmuş padişah sen olucaksın..padişahlar kovalasın seni..
mustafa durun dıye bağırcak bunun başka yolu yok olemez malkoçoğlum izin vermiyorum zinharr

Hürremin hislerine güvenecek olursak bali bey kurtulacak:18::18:Asıl Daye hatun nasıl kurtulacak:18::18:

valla süper anlattın pis cadaloz gulşah...iyi norann kurtulması ıı olmus mustıde mahıye ıyı yapmıs anlasın anasının huyunu:)))ıyyyyyyyyyyy şu ğülşaha gıcıkkk oluyorum :)

ay çok sinirlendim yaa, hiç sevmiyorum şu kızı, yaktı güzelim çocuğun başını yaa.. sülük gibi yapışıyordu heryerde şimdi de yapışsa ya hadi.. pencereden izliyor, bi de ağlıyor güya, ben ondan daha fazla duygulandım yeminle..
hürremin kızı çıkarsın bunun acısını ondan

öldürmüyor çünkiii vicdanlı adaletli olmalı padişahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…