Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Ulen tek amacı mustafanın güçlenmemesi olan hürrem sırf aşk için yardımcı olmuş ayağına yatmıyor mu delleniyorum yaaa...
Uyuz nolacak ebleh suratlı şey... böööğğğyyykkk.....

Mustafa sanaMahidevran sende totona bakarak...hadi canım hadi

ayy ölmediiii olleeyy ben gidiyodum valla kalpten ... şehzadeee adamın dibisin
mutlu oldumm

oh be mustafa süpersin de tam bi çocuksun.şimdi buraya kadar getirip de kılıç kalkınca vazgeçmen komik yani.karalı ol biraz rezil etme kendini.

valla süper anlattın pis cadaloz gulşah...iyi norann kurtulması ıı olmus mustıde mahıye ıyı yapmıs anlasın anasının huyunu:)))ıyyyyyyyyyyy şu ğülşaha gıcıkkk oluyorum :)

ayy bende canım bende womenlove a katılıyorum gulşah ölsünde lokma dağıtalım :)
oh beeeeeee kurtuldu malkoçoğlummmm yaşasın sen gel bana ben hanedandan da değilim bize karşı çıkanda olmaz

oh be mustafa süpersin de tam bi çocuksun.şimdi buraya kadar getirip de kılıç kalkınca vazgeçmen komik yani.karalı ol biraz rezil etme kendini.

Size de yaranılmıyor, işinize gelmiyor iyilik yani hürremden huy var hepinizde cadılar sizi.....

noldu ne dedıde durdurdu???????ayrıntılııııı:))

''Durunn! Ağalar durdurun bu infazı ! Malkoçoğlunun canını bağışlıyorum..Malkoçoğlu bu zamana dek bıze hanedana hızmet etmiş buyuk ve şerefli bi askerdir..Hata yapmış olsada bunun karşılığı ölüm değildir..'' dedi gitti

Hatice aferim sana ama matrakçıya ne diyorsun öyle,ibrahim pasa yı takip ettirdiğini öğrenecek:26:

ohhh be sakarya fırat bıttı sonunda hemen muhteşemı actım bakıyorum :)))sımdı mahının surat ne ole ya cadı karı...

aşk adamı süloooooooooo

hürrem başkan ile olan aşklarından dolayı aşka saygısı var tabiiii aslanım
ya malkoçoğlu mührünü verdi...gidiyo memleketine..diziden mi ayrılıyo yoksa
aybige de gidiyo..
kavuşurlar artıkın
zeka küpü hürrem dediydi
''ıkınızde memleketınıze gıtceksınız ve kavuşcaksınız''

Ibrahim Pasa gec anladi bi Sultanla evli olmak nedemekmis keske bunu zamaninda anlasaydi simdi nigarla mutlu olurdu
Su Fatma hatun uyut eti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…