Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

artı şunuda ekleyelim mahinin oğlu mıstık küçükken pargalının sarayını isyandan dolayı saran yeniçeriler taraafından öldürülecekken hürrem korudu istese bırakıp giderdi......aman yaa mahici değiliz diyorsunuz ama mahinin yaptıklarını saymakla geçiyor yazılarınız

reyize ne kaaa çok çamur atılmış ohhh olsn her şeyi parmağındda döndermiş bi sözüyle devleti yönetmiş

amannnn meyveli ağacı taşlarlar bu da o hesap. ayrıca osmanlıyı hürroş yıkmamış sadece yardımcı omuş

toparlasaydı kendiini devlet baba engel mi olduk ohhh olsun diyorum başka bi şey demiyorum hazır gelmişkenn anti hürremcilerri çatlatam dedim

2 haftadır yoktuum özlediniz mi beni

Zebosssss nerdesin sen bakalımmmm anti hürremcilerr haaaa babaabbba

nokta.

zeboşum merak ettik seni,ömürde seni soruyordu geçenlerde

Bence ne kadar yalnis yapmis olsada hürrem efsunun bebegini öldürterek, efsun yinede konusmamaliydi !!! ne diye sen mustafaya hurremde uzak dur dersin be hatun !! deli midir ne dir sinir oldumm....
kaideler boyle diyolar ya ona da gicik kapiyorum... cunku kizi mustafaya yolluyolar koynuna girsin diye... e nasil gebe kalmasin yazik oldu yani ..

Kimse mahiye melek demiyo ki peki hürrem melek mi sizce??

hürrem melek olmayabilir ama hürrosumu bu hale getirenler utansin

hürrem nasil almis elinden herseyi,süleyman mahiyi gercekden sevseydi gözü hicbirseyi görmezdi,sülüman hürreme asik oldu ask bu ask
hürrem dogmamis bebege kiydiysa bunlari fazlasiyla mahide yapmak istedi ama hersey kendi kafasinda patladi becereksiz mahi

hürreme yapılanlar ne çabuk unutuldu hayret yani hem bebeğe hürrem bişey yapmadıki neden onun üzerine kaldı

Zebuşummm nirdesin dadlum gıymatlum yaaa.geçmiş olsun bebeğim :26:
heyyyy hürrem'e yapılanlar unutuldu hemencikkk noluyoooo
validenin sayesinde gitti bebek, hem zaten mahi halletçektiki edirnede sağ bırakcak mıydı sanki o bebeği yanında fatma cariyeyi göndercektiii ayyy sanki öldürmüyodu bebeğiii
mahi canisinden bahsediyoruzzz
muhteşem hürrem muhteşem aşkkkkkk nasılda zehri döktü süleyman ayy nasılda özlemiş hürremini yirim

Ne Hürrem ama!
Ayrı bir kutu açmazsam olmazdı!
Meryem Uzerli! Meryem Uzerli!
Ve bir kere daha Meryem Uzerli!
Vay vay vay, Hürrem'e bak hesabı.
2011 Ayaklı Gazete Televizyon Yıldızları Ödülleri tam başlarken salonda bir dalgalanma oldu, bir kadın geldi ve bizim masada tam karşıma oturdu. Artık salonun kalbi bizim masada atıyordu.
Adeta Tarkan efekti.
Ancak Tarkan değil; Hürrem Sultan, yani Meryem Uzerli'ydi karşımdaki.

BÜYÜLENDİM!
Bakakaldım diyorum. Şoka girdim diyorum. Resmen kadın halimle büyülendim.
Gözümü diktim, bakıyorum.
Bakıyorum ki size de anlatayım, değil mi ama.
Bir kere kafadan söyleyeyim; öyle kilolu değil, balık etli. Fıstık gibi, lokum gibi.
Suratı bir acayip; sanki gerçek değil, oyuncak bebek gibi.
Gözleri kocaman, yaramaz kız çocukları gibi.
Bakışları masum, tatlı, 'pardon anlayamadım' der gibi. Gizemli, hani Marilyn Monroe gibi.
Enerjisi öyle yüksek ki, arkanızda dursa o enerji sizi dürter, dönüp bakarsınız. Konuşmayı pek seviyor, tatlı dilli. Hatta komik.
Bayıldım ben bu kadına. Seviyordum daha çok sevdim, hemen Top 5'imde bir numaraya yerleştirdim.
Siz de sevin, tamam mı?

Ay ay ay ne güzel anlatmış öyle,oyuncak bebek gibi

hürreme yapılanlar ne çabuk unutuldu hayret yani hem bebeğe hürrem bişey yapmadıki neden onun üzerine kaldı

İnanılmaz gerçekten sırf hürrem yaptı diye bir bebeğin göz göre göre öldürülmesini de normal ve sıradan karşılıyorsunuz ya pes....
Hani sadece diziydi, dizi gibi yaklaşmak lazımdı???
Ne çamur atması hatun çamurun ta kendisi, Mahiden ne farkı kaldı???
Hürrem mustafayı kurtarmışmış, mahi de mehmeti boğulmaktan kurtardı...
Hürremin insan sevgisi sarayda yangın çıktığında 5 yaşındaki mustafayı süleymanın yanında sen çıkardın de mi yangını çocuklarıma kastettin diye çimcirmesinden belliydi...
Azıcık, zerre kadar insani duygular taşısaydı, kendi evladının acısıyla tehdit edilmiş biri olarak o bebeğin öldürüleceğini bile bile gidip valideye yetiştirmezdi....

Sırf hürrem şirin sempatik diye yaptığı ne varsa mübah...
Hürrem süleymanla halvet oldu diye arkdaşını zehirledi, kızın yüzü yandı resmen bunu aşktan yaptı
ama mahi hürremi dövdü, sinsiliğinden, pisliğinden yaptı...
Hürrem mustafayı zehirletti (efsunun aşkı sayesinde kurtuludu ama) mahi çocuklarının ölümünü göreceksin dedi ve en pis mahluk oldu...
Ki bu söze en başta mustafa karşı çıktı kardeşlerim diye...
İşinize geldiği gibi yorumlayıp, işinize geldiği gibi görüyorsunuz....
Leo meselesi örneğin, nasıl balibey ve aybige sadece sevdikleri için neredeyse ölüyordularsa, hürremin de leo ile münasebeti (ozamanların durumuyla değerlendirin deniyor madem o dönemler bunun karşılığı ölüm olurmuş aşikar) ortaya çıktığında kendinden önce evlatları ölürdü... Beğenmediği pargalının sayesinde kurtuldu....
Yok aşktı yok bilmem neydi geçin bunları...
Kadının gücüymüş, padişah arkasında olmasın bakın nasıl mahinin bin beter durumuna düşmüyor mu?
kadının gücü değil adamın bağlılığından başka şey değil bu??
Kadın bir bebeğin ve bir kadının ölümüne bile isteye sebep oldu...
Ama tabi herkes hak etti bunu, kadına çok çektirdiler değil mi?
Kadın oğlu cihangir hastalıkla boğuşur acı çekerken, bir yandan da aybige-balibey olayını alevlendirme çalışmalarına devam ederken, diğer yandan da mustafayı zehirletme çabalarına hız vermekten geri kalmıyordu....
Asil, insanlı kabidesi, sevgi kumkuması, aşkından başka derdi olmayan hürrrroooşşş...
efsun yaşasa ve rüzgar ondan yana dönse, farzedin ki mustafa padişah olsa, hürreme çektirirse bu da ona hak olmuş oluyor değil mi???
Bakışaçınıza, sırf hürreme dönük yufka yüreğinize sağlık...
Azıcık objektiflik değil mi???

Son düzenleme:
kızlar güzel şeyler ben hürremi çok seviyorum ona hiç kızmıyorum o aşık kalbiyle haraket ediyor
M devranda aklını kullansaydı validesine güvenmeseydi şimdş neoldu validenin gözünden düştü

kiz bu ne hisim bu ne sinir sakin ol

biz hürremciler ve mahiciler güzel sakayla karisik konusuyoruz sende katil sakin sakin

mahinin durumuna düsemez hürremime deliler gibi asik olan sülüman var

mahiyi napsin odun gibi bisey hürrosumsa civil civilmi güzel güzelmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…