Mustafa da kızı gebe bırakırken düşünmüyor, sonra da Hürrem'e gidip benden bir gecede iki can aldınız diyebiliyor. Yapılacak olan belli, sancağa çıkmadan çocuk sahibi olursan o çocuk yok ediliyor. Burada olan daha çok Efsun'a oldu.
benim anlamadığım efsunun ölümü ve bebeğin alınmasıyla ilgili hürremin ne parmağı var? sonuçta efsun edirneye gönderilecekken daye görüp valide sultana bildirip o da biticek bu iş diye emir verdi mahidevrana.hürremle ne alaka çözemedim??
anladım teşekkür ederim canım.ben o kısmı atlamışım sanırım.ne bileyim yine de kötü ya hem birisinin canından ediyorsun hem de bebek masum yani..o zaman ki şartlarda şehzadelerin çocuklarının olmaması mantıklı tabii ama hemen gidip yetiştirmek mi lazımdı valideye neticede o da bir anne..valideye hürremciğimiz söyledi bacım..efsunun hamile olduğunu ve efsunun kaçmak üzere olduğunu çokta iyi yaptı ağzına sağlıkkkk
anladım teşekkür ederim canım.ben o kısmı atlamışım sanırım.ne bileyim yine de kötü ya hem birisinin canından ediyorsun hem de bebek masum yani..o zaman ki şartlarda şehzadelerin çocuklarının olmaması mantıklı tabii ama hemen gidip yetiştirmek mi lazımdı valideye neticede o da bir anne..
Benim yazdıklarımda herhangi bir alınma ve parlama yok,parlasaydım farklı şeyler yazardım ki kurgulanmış bi dizideki karakterler yüzünden sinirlerimi bozacak değilim aklım var yani,
Parlayıp da kendini kaptıran siz olmalısınız ki sürekli Hürrem karakterini savunma eğilimindesiniz,neyse beni ilgilendirmez istediğiniz kadar savunun yani,
Kendini kaptırma alınma olsaydı yazdıklarım çoğu dizi fanatiği gibi yılan Mahi,şeytan Hürrem bebek katili sultan vs. olurdu sanırım,
Ayrıca tuttuğum tarafı-ki bir taraf tutmuyorum- över,tutmadığım tarafı da yerden yere vururdum bazı arkadaşların burda yaptığı gibi,
Yazımı tekrar okusaydınız izlediğim kadarıyla olayları objektif bir şekilde yorumlamaya çalıştığımı anlardınız,
Tabi artık bu konuda zorlandığımı da yazmıştım çünkü olaylar tek olarak bir zalim bir de mazlum etrafında toplanmıyo,
Dün acıdığımız Mahiye ya da Hürreme başka gün kızıyoruz,dün Valideye küfürler ederken bugün Hürreme sahip çıktı diye tebrik edebiliyoruz,
Yani olaylar ve kurgular çok farklı gelişebiliyo,ve insan kime hak vereceğine şaşırıyo ve tarafsız olmakta zorlanıyo,
Bu da o zamanın şartlarının kurallarının öyle olduğunu kabul etmekten başka çaremiz olmadığını gösteriyo bize,
Yani sonuç olarak sizin sandığınız gibi bir Dizi yüzünden ben ne parlarım,ne alınırım,ne de bazılarının yaptığı gibi kalp kırarım.
Anladınız umarım,size iyi seyirler...
Canım şu üç günlük dünyada,hayat bu kadar kısa iken karıncayı bile incitmek istemeyen ben,kaldı ki tanımadığım bir insanı,heleki bir diziye yaptığım yorum yüzünden kırmak incitmek istemem..Nasıl siz fikirlerinizi yazmakta özgür iseniz bende fikirlerimi yazmakta özgür olduğumu düşünüyorum...Şunuda söylemeliyim ki,yazdığınız gibi benim birşeyler sandığım yok sizde anladınız umarım,sizede iyi seyirler...
[video=youtube;sKHGkNRo3sl]http://www.youtube.com/watch?v=sKHGkNRo3sl[/video]
En iyi dönem dizisi ödülü yine Muhteşem Yüzyıl'aVe en iyi kadın oyuncu ödülü bu yılda Meryem'e vuhuu
Eki Görüntüle 397511 Eki Görüntüle 397512 Eki Görüntüle 397513 Eki Görüntüle 397514 Eki Görüntüle 397515 Eki Görüntüle 397518 Eki Görüntüle 397519
En iyi dönem dizisi ödülü yine Muhteşem Yüzyıl'aVe en iyi kadın oyuncu ödülü bu yılda Meryem'e vuhuu
Eki Görüntüle 397511 Eki Görüntüle 397512 Eki Görüntüle 397513 Eki Görüntüle 397514 Eki Görüntüle 397515 Eki Görüntüle 397518 Eki Görüntüle 397519
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?