Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

Atatürk'ün Türk çocuklarına ve tüm dunya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisanımız kutlu olsun...Atamızın huzurundayız her daim

yeni fragman çıkmış kızlaaarrr...

nigar hamileeee

mıstık hürremin şehzadelerini hedef alıyor artık..

ibrahimide bir iktidar deliliği sarmış ki sormayın gitsin:51
:

Kücücük cocuk onlar Mustafa biraz kendi aklini kulan artik, annen senin sonun olucak
Ah nigar ah Daye hatun sana söyledi olan sana olucak diye

Son düzenleme:
anaa pargalıya ne olliii anlamadım????

nigarı terkmi etti???

hatceye şehvetli öpücük kondurmuş...

mıstık öldürecekmi kardeşini???

gül ağlı hürrem sahnesi zehiri içtikten sonraki parça bence .....sonuna yine aksiyon olsun diye koymuşlar zehir kısmını

Pargalıııı hayırdır gene kabarmışsın şişmişsin sülüman bu sefer heykeli değil seni keser alim allah coşmuş yaaa
mahi cadısı gene iş başında doldurmuş mustafayı oda şişmiş şişmiş hürrem'in çocuklarına saldırcak pis

şişmiş ki ne şişmiş bacımm..

yüzükleride takmış ayaklı kuyumcu mübarek..şunun kellesi bi gideydi iyi olurdu amma..

mahiye artık gülüyorum zaten..çok komik bir hal aldı iyiden iyiye

bu bölüm çok heyecanlı...
olan efsuna ve bebğine oldu...sonu ölümdü edirneye gitse bile,
pargalı resmen kaşınıyor yahu delirtecek süleymanı ,
günah çıkartmak içinde haticenin dudaklarına yapışmış pehh
nigar bu gidişle doğuracak yumuk gözlü kızı
mustafa kıyıpta kardeşlerinin canını almaz ama ona annesi ve hürrem kıyacak ,

pargalı o hale süleymanın planı olarakta gelmiş olabilir gibime geliyor..

hani düşmanları şaşırtma için olabilirmiki:26:

aboooo bu Pargalinin elindeki yüzükler bana nedense su "efendimiz" dedikleri kisiyi hatirlatti.... yoksa o, o mu ???

Tarihi bilemem ama şu dizideki adaletsizliği anlayamadım bir türlü....

Hürrem Süleymana hasta olduğunda çocuklarının canının nasıl tehlikeye girdiğini Hatice sultanın sarayına kaçırdıklarını anlatttımı anlatti... Süleyman naptı hiççççç... peki mustafayı zehirlemek istediği söylenince niye ortalık ayağa kalkıyo daha düne kadar Hürreme yapılmayan kalmadı dayak yedi zehirlendi evlendirilmek istendi cariyeler yakmaya çalıştı da bişicikler olmadı sarayda.....koskoca sultanı öldürmek isteyen cariyeler sarayda hür dolanıyoda niye Hürreme böle davranılıyo bu süleyman niye bu kadını bu kadar ezdiriyo .....

darlandım yaaa offf....

pargalı o hale süleymanın planı olarakta gelmiş olabilir gibime geliyor..

hani düşmanları şaşırtma için olabilirmiki:26:

aynen canım benımde aklıma geldi ama eğer öyleyse bile bu sahneler gerçek olacak pargalı kendı adına elçilere yazı yazdıracak filan.. kurtulsak biran önce gıcıktan..

Mustafa haddini çok aşıyor bence...

kesınlıkle

aynen yahu hurrem'in çocuklarının hiç değeri yokmuş gibi davranıyo suleyman..
mustafadan ozur dılettiğinde de en değerli kişi mustafa demişti hürrem'e.. asıl önemli olan hurrem'in şehzadelerini yok sayması

Fragmanları daha anlaşılmaz yaptılar. Dizi hakkında merak uyandırıyor. Şuan fragmanlardan tahmin yapamıyorum çünkü bir ordan bir burdan alıp yapıştırıyorlar Mahidevran gittikçe zayıflıyor mu bana mı öyle geliyor Karakter olarak zayıflıyor belki o ekrana yansıyor olabilir

Ah mıstık Ah zaten yaşayacağın şurada topu topu kaç yıl gez eğlen coş ne uyuyorsun sen anana bilmem ki

Hürrem ölmeyecek biliyoruz sonuçta demek ki zehir değil şişedeki. Sülüman sadece ders vermek için yapıyor olmalı.

Ben taa başından beri söylüyorum. Şu nigara ibonun ikinizini versinler. Hem bakınca ibrahimin aynısını görcek hem bekar adam yani daha mantıklı bence

[video=youtube;Pn9YdI6DN2o]http://www.youtube.com/watch?v=Pn9YdI6DN2o&feature=player_embedded[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…