Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Hangi diziydi unuttum ama bir dizi vardı böyle bitince hemen arkasından bir sonraki bölümün fragmanı veriliyordu. Muhteşem yüzyılda da yapsalar ya onu Böyle bitince hemen diğer bölümün fragmanını versinler Off Off yazık valideye kesin inme inecek balta herif dan diye söyleyiverdi.

Hmm demek ki bir sonraki bölümde hürrem evlatlarının peşinden gidecek fakat Şehzadeler annelerine karşı gelip abileriyle kalmak isticek. Mustafa da şehzadeleri yanına çektiği için mutlu olacak. Valide sultan hastalanacak. Nigar görevden alınıp, tecavüz edilmiş daye hatun görevine tekrar getirilecek.

Bakın bunları bir kenara not alın ahan da buraya yazıyom

Bu akşam da sizinle birlikte izlemek büyük keyifti kızlar. Hepinize iyi geceler haftaya görüşmek üzere

her güzel şey gibi bu haftaki bölüm de bitti,şimdi koca hafta bekle bakalım

öpüldünüz

Son düzenleme:

bence nigar olayını öğrenemeyecekelr yaaaa

ama dayeyi saraya geri alabilirler durumundan ötürü nigara yardımcı olacak bebek mevzusunda

daha nigarın hürreme görevleri var yawww nigardan başka kim varki gül ağada bu sezon gidecekmiş

YGA ve LD devri dizisinde veriyorlar fargmani hemen :)

muhtesemde bekle 2,3 gün zaman gecerse

Ayy ne saçma reklamlar var ya Duvarın önüne geçip poz verenler, bir grup abaza adamın hatunla foto çektirmesi pehh

Biliyorum bittiğini ama yine de şu sonu izlemeden kalkamıyorum

eskiden muhteşem yüzyılnda veriyolardı ne güzel
lale devrinde suan öyle
puff koca bir hafta daha
görüşmek üzere kızlarrr

Ayy ne saçma reklamlar var ya Duvarın önüne geçip poz verenler, bir grup abaza adamın hatunla foto çektirmesi pehh

Biliyorum bittiğini ama yine de şu sonu izlemeden kalkamıyorum

aynen cnm ya çok saçma bir reklam adamlar o kadar abaza ki sanki hiç hayatlarında kadın görmemişler

bence bi açıklama ile durumu kurtarırlar nasıl olacak bilemiyorum ama belki matrakçı için konuşmaya gittiydim vırt zırt falan toparlamaya çalışırlar.
hemen bilinmez ya yoksa nigarında pargalının da kelle gider.
daye tecavüze uğramadı bence en son yüzüne darbe almıştı dövüldü yani ondan hail haraptı.
başk başkaaa hatice sultan annesine gelip çok mutlu olduğunu söyler belki.

ayyy bana noluyosa onların yediği haltı kapatmaya çalışıyorum bide

ayrıca ibrahimin valideye cevabı hazır... daye hatunun başına gelenleri haber alınca koştum nigarın evine diyecek. ya da aynısını nigar söyleyecek. hatice de anneciğine muhteşem bir gece geçirdiğini söyleyince kurtuldu işte kellesi.

süperrrr
evet kesinlikle böyle olacak çok mantıklı bu şekilde daha iyi kurtarırlar .

dayeye üzüldüm ya tecavüz etmişler belli
o çiyan suratlı gülşah tuzak kurmasın dayeye

ne kadan sevimsiz değilmi
ibraam; 'sultağnım acaba siziiiii...................'

yani bencede

size bi soru şimdi bu dizide mahiden daha kötüsü varmı haset ve sevimsiz

bu bölümdede anladık ki süleyman hürrem ne yaprsa yapsın (arkasında delıl bırakmıyor ) kendı elınle öldurmeye dahı kıyamıor mal hurrosum sultanım bısye ıstıromusnuz dedıgınde sadece sarılmanızı ıstıorum nıye dıorsun odana yerlesmek evlatlarımla bas basa hep beraber kahvaltı yapmak ıstıorum desene

Daye Hatun: Büyük geçmiş olsun Daye Hatun. Saraydan ayrılmana üzülüyordum zaten ama bu nasıl bir şey yahu... Nigar sana destek olur her zaman ama onun da başı dertte maalesef. Daha kendisinin bile haberi yok. Allah korumuş yine de, başına daha kötü şeyler gelmeden kurtulmuşsun Daye Hatun. Tekrar geçmiş olsun.

Nigar Kalfa: Nigar, işler arap saçına döndü. Bir şey söyleyeceğim ama sakin ol, önce bir bardak su vereyim al... Valide sultan her şeyi öğrendi Nigar. İfşa oldun bacım. Ne yapacağını düşün şimdiden diye uyarayım dedim ama, çok feci bir konu, içimi sıkıntı bastı he... Paşayla ilişkinizin bitmesine de üzüldüm ne yalan söyleyeyim. Yasak da olsa, yanlış da olsa üzüldüm işte... Bebek meselesi ne olacak o da ayrı bir muamma...

Mahidevran Sultan: Mahi, yeni haznedar Nigar olunca çok kötü oldu değil mi? Oh iyi oldu sana. Validemiz gördü senin pas tutmuş kalbini. Şehzademizi Hürrem zehirlemeye kalktı, bu doğru. Ama valide sultanımız senin nasıl biri olduğunu öğrendiği için Hürrem'e inanmayı tercih etti. Bu yetmezmiş gibi haznedar Gülşah olsun dedin. Koskoca Ayşe Hafsa Sultan o, yer mi bunları? Haydi bakalım yandan Mahicim.

İbrahim Paşa: Paşam, iç hesaplaşmanız güzeldi. Hatice Sultan'a güzel bir dönüş yaptınız ama en azından Nigar'a böyle yapmasaydınız. Çok kötü bir haberim de var bu arada, valide sultan ilişkinizi öğrendi... Bir de o tahtı oraya koydurmanız hiç iyi olmadı ama şimdi konumuz bu değil. Önümüzdeki günlerde ne olacak onu bekleyeceğiz...

Hürroş: Hürroş, hünkarımızın seni denediğini daha o şişeyi verirken anlamıştık biz. Dediği gibi, nasıl kıysın o sana be Hürroş... Şehzadeler için endişeleniyorum yahu. Bu Mustafa bir şeyler çevirecek gibi. Yakında Daye Hatun geri gelebilir bu arada, içimde öyle bir his var. Konudan konuya atlıyorum ama gündem çok yoğun be Hürroş. Bir şey de diyemiyorum, her şey çok belirsiz...Bakalım bekliyoruz canımcım.

geçen yazdım yine yazıyorum kafalarına göre her bölüm farklı işlemez kaideler bu ne ya biz bi bölüm izleyip diğerlerini unutuyozmu yaaa nie saçmalıyolar...

Gülşah, Hürrem diye başka cariyeyi bıcaklayıp öldürmek istemedimi?

peki o iki gıcık cariye Hürremi yakmadımı?

eeee niye hemen Daye kendini savununca ceza idam oluyor sonrada hizmetlerine karşılık af edilmiş bak bak bak...neden bu çifte standart ?

ben anladımki bu senaristler kafalarına göre takılıyo işte adaleti takan yok..................

şu dizide en çok mahiye üzülüyorum,canım benim ay,kıyamazlar,asilzadem,yazııkkkk :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…