geçen yazdım yine yazıyorum kafalarına göre her bölüm farklı işlemez kaideler bu ne ya biz bi bölüm izleyip diğerlerini unutuyozmu yaaa nie saçmalıyolar...
Gülşah, Hürrem diye başka cariyeyi bıcaklayıp öldürmek istemedimi?
peki o iki gıcık cariye Hürremi yakmadımı?
eeee niye hemen Daye kendini savununca ceza idam oluyor sonrada hizmetlerine karşılık af edilmiş bak bak bak...neden bu çifte standart ?
ben anladımki bu senaristler kafalarına göre takılıyo işte adaleti takan yok..................
hürrem mehmete hamileyken mahi tatlıya zehir koydurtmuştu. o zehiri koyan kızı da gülşah asmıştı. bir de bu var benim aklıma gelen. daha hatırlayamadığım birsürü vaka var gülşahla ilgili. nedir halen bu çifte standart ben de anlamadım.
kizlarrrrr MALKOCOGLU ILE AYBIKE diziden ayrildilarmi simdi??????
Dayeme kıyan haydutlarr geberin emiiiiii hükümet gibin kadına yapılırmı bu hiççç
Sülooo hürroş cadısına zehiri verip iç dediya içti sonrada yatakta yaıyordu kocamdan ne laflar duydum varyaasüloya verdi veriştirdi kulaklarını çınlattı sülonun
Dayeme kıyan haydutlarr geberin emiiiiii hükümet gibin kadına yapılırmı bu hiççç
Sülooo hürroş cadısına zehiri verip iç dediya içti sonrada yatakta yaıyordu kocamdan ne laflar duydum varyaasüloya verdi veriştirdi kulaklarını çınlattı sülonun
Neler dedi
süleymanı mı kıskanıyor ahahhhaa
Bej senin gibi adama varyaaaa didi gerisini demeyimmmmm
Yokkkk beeee nesiniii kıskancakkkk sülonunnn gerçeklerriiii görmyor diyeee saydırdııııı ahahahahhaa
Kadının ağzının içine bakıyomuş işte
Cilvesiyleeeee kandırmışsüloyu diyorrrr
Kanmasaymış o da
Aşkın gözü kör derleryaaaa tamda sülümanı anlatıyorrrr zatiiiiiiiii
Bu dizinin sayesinde kanuninin bu yüzünüde öğrenmiş olduk
Daha neler öğrencez bakalımmm
ibraam nigar meselesinden tereyağından kıl çeker gibi sıyrılır.valide de gıymatlı hatçesi üzülmesin diye kapatır.ammma olan nigara olur fekat nolur hiç kestiremiyorum.mustafa kardeşlerini çok sever.bişey olacağını sanmıyorum.sırf hürremi tedirgin etmek için böyle yapıyor.fragman çıkana kadar beklemek zor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?