Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

hürrem mehmete hamileyken mahi tatlıya zehir koydurtmuştu. o zehiri koyan kızı da gülşah asmıştı. bir de bu var benim aklıma gelen. daha hatırlayamadığım birsürü vaka var gülşahla ilgili. nedir halen bu çifte standart ben de anlamadım.

evet çok haklısın hürreme neler yapmışlar ne kadar kötülermiş

Zehiri içtikten sonra sabah aralarında ki dialog muhteşem ötesiydiiii...
Bu hürrem çok fena varya çok fettan belki de biliyordu zehir olmadığnı yada zehirse bile süleymanın elinden ölmek sevdiğnin kanıtı olcağı için yine vazgeçmedi kurnazlıktan...
Valla süleyman gibi biri olsa hayatmda ben de içerdim şahsen
Hürremin yolundan gitmek lazım

Bu arada ibrahim sonunu getiriyooo!!
Havalanmalar kendini padişah sanmalar

Dayeme kıyan haydutlarr geberin emiiiiii hükümet gibin kadına yapılırmı bu hiççç

Sülooo hürroş cadısına zehiri verip iç dediya içti sonrada yatakta yaıyordu kocamdan ne laflar duydum varyaa süloya verdi veriştirdi kulaklarını çınlattı sülonun

Neler dedi

süleymanı mı kıskanıyor ahahhhaa

Ben dün kaçırdım. Çıktık yürüyüş yoluna gezdik filan akrabalarla En son izlediğim yerde Daye hatuna ölüm diyorlardı. Sinir oldum gülşah hürremi yakan cariyeler ortalarda cirit atsın Daye'ye hemen ceza verilsin. Ama asıl herkes sürekli bir suç işliyor onun şeyi bunun şeyi diye üstünde durulmuyor. Olan masumlara oluyor . İbrahim'le Hatice barıştıysa çok sevindim. Hatice iyi kız laa

Acaba Nigar'a yine matrakçı mı sahip çıkacak ki? İbo paşa ona emanet ederken sanki al senin olsun der gibiydi. sonunda çünkü o işi bu gece halledeceğim falan dedi... Herşey ortaya çıkınca burada bir arkadaşın yazdığı gibi işte matrakçı için gitmiştim ben nigara der, sonra nigarın hamişliği ortaya çıkınca matrakçı benden der felan gibi yazdı kafam...
her halükarda olan nigara oldu.. yazık çok üzüldüm o ağlarken...
ula pargalı... nedüğü belirsizsin, şimdi kimi sevdiğin de belirsiz.. dönek pargalı ibrahim paşa

ibraam nigar meselesinden tereyağından kıl çeker gibi sıyrılır.valide de gıymatlı hatçesi üzülmesin diye kapatır.ammma olan nigara olur fekat nolur hiç kestiremiyorum.mustafa kardeşlerini çok sever.bişey olacağını sanmıyorum.sırf hürremi tedirgin etmek için böyle yapıyor.fragman çıkana kadar beklemek zor valla

Daha neler öğrencez bakalımmm

Akşam ne saçmaladılar ya saray katilden ya da cinayete teşebbüs eden insanlardan geçilmiyo şehzadeleri padişahları zehirlemeye öldürmeye çalışıyolar daye bi kendini savundu diye ceza çok komik oldu

Nigarin bakislari hurremlesmeye baslamisti akli sira yavas yavas haticeden koparacakti iboyu. Yuva yikanin yuvasi olmaz dememisler bosa...

Iyi oldu kendi dusen aglamaz onun yuzunden yandi daye hatunun basida zaten!!!

Hic kimseye bisi olmaz olan bebelere oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…