Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Kızlar bilmiyorum açılır mı video ama şahane ötesi bi sahne sülümann hürrem aşkı yaşasınnn
xxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Aaaaaa Hürrem, tam falcının dediği gibi alev saçan canavar mıydı? bukalemun mu neydi ?tam öyle..
nasıl inkar, kıyamet..Mustafayı zehirletme emrini veren o değildi sanki
inandırdı bi de koca kapı gibi cihan padişahını,tüüü sakalına senin sülüman..
korkulur bundan bacılarım, korkulur...
Allah, düşürme Ya rabbiii..

bence ibrahim matrakcı için gittiğni söyleyecek nıgara barısmalıarı ıcın gıttıydım fılan dıycek. hatıce de dıycekkı yok kocam ogece benle beraberdı dogru söluyo ibrahım dıycek nıgar hamıleymıs matrakcıdan dıycekler olay kapanıp ortalık sakınlıycek telesa yer yok

ben de daye için gittiğini söyleyeceklerini yazmıştım birkaç sayfa önce :) haticenin o geceyi teyidi de ortak fikrimiz bakalım neler olacak çok merak ediyorum

bence hiç biri olmayacak,valide kimseye bişey sormayacak takibe devam et diyecek,aynı gün dayeyi duyacak ve fenalaşacak yatağa düşecek konu kapanacak..nigarın bebeği validesiz çözüme kavuşacak...

nigarın hamileliği ortaya çıkınca, ben taşıyıcı anneyim,cocuk dayenin diyecek

dayede hadi be ordan nigar,ben istesem 10 tane dogururum sanami kalmisim dicek dermisim

bence ortaya cikmicak nigarla pargali güzel kiviricaklar gibi geliyor

Kocamda saydırdı sülümana hayy ben senin dedii..... dedide dediiiiii

Falcı yanlış hatrlamıyorsam canıavarrr demiştiiii ahanda hürrem bölee olmuştu gacıcımmm sülonun sakalına tüüüüü desen yarabbi şükürrr diyor artıkkkkk

Oyyyyyyyyyyyyyy :13::13::13::13:

kizlar fragmani izledinizmi ?

nigarda pargalida ayvayi yedi iyimi :18: hersey ortaya cikmis yada yaniltmaca var

kızlar şimdi fragmanı ızledim ve şok oldum nigarın herşeyi ortaya çıkıyor kanuni bunun hesabını vericek ibrahim diyor hatice nasıl olur ibrahim bunu nasıl yapar dıyor nigar kıymayın bebegime diyor ne çok şey diyomuş bunlarda boyle iştee :)

yaaaaa canım sen izledin mi bizede söle bizde bakalımmmmmmm

hürrem cocuklarimi öldürcekler diyor

nigar günahsiz can tasiyorum kiymayin diyor süleymanda bu ihanetin bedelini ödiceksin diyor pargaliya

valide nigari tokatliyor :18: mustafa niyeti bozmus gibi ama orasi yaniltmaca sanki :26:

bende izledim ama bence bunlar rüyaaaaa sanmam yaa pargalının sonu bukadar çabukmu gelecek??????????dizi biter yawww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…