Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
vallahi yorum yapmadan edemicem yoksa çatlarım....

çok pardonda bu dizi olmadan öncede Hürrem olan bir çok kadın vardı şimdi mi artacak ayol kadınların doğasında var tek olma arzusu kim ikinci plana atılmak ister kim anneciğini en çok seven sözünden çıkmayan eş ister ama o annesi annenin yeri ayrıdır demesin şimdi kimse.. tabi öle ama iş kayınvalidenin eve hükmetmeye başlaması ve erkeğin onu dinlemesi aşamasında hangi kadın tamam kocacım der ...

ben hiç anlıyamıyorum diziye nasıl dizi olarak bakılmaz sürekli bir karıştırma var o dönemde ne olduğunu bilemediğimize göre nasıl günah almaktan korkmuyo insanlar......

Bölümün fotoğraflarına bakınca Mustafa ve Mehmet arasında herhangi kötü bir durum olmayacak sadece Mustafa Hürremi Huzursuz etme derdinde. Çok merak ettiğimiz Şeyh hazretleri sonunda Pargalı ile karşı karşıya gelecek sanırım. Validenin Pargalıyı karşısına alıp almayacağını bilmiyorum fakat Nigarın sonu pek iyi gözükmüyor.

Tarihte okuduğumuz kadarıyla Pargalının böyle bir olayı yok! Demek ki bu olay duyulmucak.
Ben çok heyecanlı bir bölüm olmayacağını düşünüyorum...

Herkese iyi seyirler

bencede bu bölüm belli hürrem çocukları için yırtınırken gidecek bakacak kılıç sahnesinde yakalayacak ve sülümanı görecek bence orada.....

sonra valide nigarı haklayacak onuda çağırttırıp sülümana gidecek tam söyleyecekken bayılacak ve bölelikle valide sezon sonuna kadar ölüm döşeğinde kalacak...
idristen durumu öğrenecek hürrem yada tüyo alacak........ve pargalının tahtını görüyor hürroş süloya yetiştirecek

Kadını ölmekten beter et sonra kalk iki şiir oku olay bitsin Yok yaaaa olaya bak

Ben bu bölüm en çok pargalının nigarın hamile olduğunu öğrenince vereceği tepkiyi merak ediyorum

Mahinin kaşlarını göz şekline göre süper almışlar! Kalem mi acaba

hee bu arada bu dayeye ne oldu ya fragmanlarda hiç yok onu da merak ettim şimdi:18:

ah erkek milleti nigar baktı iyileştirdi ibrahimin yaptığına bak hani yumuk gözlü bebeğimiz olsun diyordu kadına ümit verdi boş yere tabiii işi bitti iyileşti artık

ben bırdayımmm
osmanlı tokadının hasını yedi nigar

bu akşam açılışı nigar ın yediği tokatla yapmış bulunmaktayız
hadi bakalım iyi seyirler kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…