Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

evet cogu insan dizidekileri gercek saniyor , zaten birakin tarihi dizileri normal dizileri bile gercek algilaiyp ölen karakterlere giyabi cenaze namazi bile kiliyorlar

dizi hürrem karakteri üzerinde gelistigi icin hürrem iyi kadin mahidevran kötü kadin sülayman da paylasilamayan adam olmus. ortalama bir türk dizisinin kalpak kavuk giymis hali diyelim.#
Diger yandan da tarihe bakarsak mahidevran da baska bir kadinin üzerine gelmis mesala bir fülena hatun var hic adi sani anilmiyor kadinin, gencliginde sultan süleymanin ilk esi ki kendisinden birde oglu olmus sehzade mahmut fakat sultan süleyman arnaavut güzeli mahidevrana gönlünü kaptirince helede ondan bir sehzade olunca fülaleyide ogluna unutmus, evet resmen unutmus.

sehzade mahmut 8 yasinda ölmüs zaten, fülale hatunda azlini istemis saraydan ayrilmis.

sultan süleymanin evlatlarina verdigi deger annelerine bagliymis , annesini seviyor ilgisi baki ise evlatta gözde , anne gözden düstümü evlatta düsüyor ne aci...
hos günümüzde de böyle babalar var.

velhasilkelam sultan süleyman iyi bir padisah kötü bir es babaymis tarihe bakinca...

asıl kafasızlık sülümandaymış. yapmasaymış.... bu ne hürrem kinidir, ne bitmek bilmeyen öfkedir

elinizden gese kadını mezarından çıkarıp parçalayacaksınız sankim osmanlıyı hürrem yıktı. toparlasaymış devleti aliyeniz kendisini

bi osmanlı hayranlığıdır gidiyor

yok annem, ben mezarına gittim ya..bişeycik yapmazdım,
gerçi türbe kapalıydı tadilat dolayısıyla

ben yıllar önce sultanahmetteki hürrem sultan hamamına gitmiştim kanuni hürrem ölmeden iki sene önce yaptırmış mimar sinana o zaman halı müzesine çevirmişlerdi ben böyle görkemli bir hamam görmedim ağzım açık kalmıştı kendi kendime adam gerçek aşık mış demiştim böyle bir aşığında önünde saygıyla eğilirim

ya diziye göre şu an Hürrem sempatik...Aşık...ama Mahidevran akılsız diziye göre yorum yapmak gerekirse öyle, aklını kullanamıyor,insan haliyle bir hayranlık duyuyor Hürrem'e karşı....

gerçekte Hürremin gözü kara,Osmanlıyı çökertmek istediğinden bahsediliyor,olabilir bu Hürrem olmazdı da belki başka biri olurdu,o olmazdı Mahi olurdu,belki Mustafa babasını tahtan indirip kendi çıkmak isterdi,bir sürü entrika dönerdi .hürrem kullanmış aklını düşüncelerini hayata geçirmiş hayatın kuralı bu,kafasına koyduğunu kim yaparsa o kazanır...

ayrıca size soruyorum Hürrem düşmanları, Hürrem'in amacı nedir?

Valide Sultan, İbrahim ve Nigar arasındaki ilişkiyi öğrenir. Vaziyeti derhal Sultan Süleyman'la paylaşmaya karar verir. Valide Sultan, Nigar'a karşı duyduğu hiddeti gizleyemez.

Hürrem şehzadelerinin canını kurtarmak için yola koyulur. Gördüğü manzara karşısında dehşete düşen Hürrem, Şehzade Mustafa ile tartışmaya başlar. Ancak av köşkünün beklenmedik bir konuğu daha vardır.

Sultan Süleyman Valide Sultan'ın çağrısıyla saraya döner. Valide Sultan oğlunun yanına kadar gelir. Ancak yaşananları anlatmaya yüreği elvermez. Valide Sultan kendini bir anda ölüm kalım savaşı içinde bulur.

Valide Sultan'ın rahatsızlığı bütün sarayı yasa boğar. Mahidevran ve Hürrem ise gördükleri vaziyet karşısında beklenti içine girmekte gecikmez. Daye, Valide Sultan'ı ziyaret etmek ister. Daye'nin hareme gelişi ortalığın karışmasına neden olur.

Valide Sultan'ın Nigar'la ilişkisini öğrendiğini duyan İbrahim ne yapacağını şaşırır. İbrahim Nigar'ı payitahttan uzaklaştırmak ister. Nigar çaresiz İbrahim'in isteğini kabul eder. Ancak Daye'nin bazı endişeleri vardır.

[video=youtube_share;Gj-t80kw9XA]http://youtu.be/Gj-t80kw9XA[/video]

:18::18::18::18::18::18: Çok heyecanlııııııııı,,, Hürroş bu olayı öğrenince napcek acep ?

Meryem uzerli bir dergiye verdiği röportajda hürremin aşkı güzel ancak aşk için başkalarının arkdasından iş çevirmek, kötülük yapmak, insanların canını yakıp kuyusunu kazmayı normal göremem, hürrem gibiler psikoloğa gitsinler demiş....

Tek işi sinsilik, kuyu kazmak olan bir kadının reis olarak görülmesi, ileride çevremizde ne kadar çok hürrem olacağını gösteriyor sanırsam...
Bir sürü hürremcik olacak yazık valla....

orası kesin şimdiden başlamıştır bazı hatunlar ,validene mi inanıyorsun yoksa banamı gözümün nuruuuuu

ben oyumu verdim kızlarrrrr sizde verinnn hürroşumuzu birinci yapalımmmmm o zaten gönlümüzün birinciside

Hürrem'in yaptıklarını normal ve örnek davranış olarak görmüyor kimse,
o zamanın koşullarında hayatta kalmak için onları yapmalıymış diyoruz
sadece ama herkes kendi anlamak istediği gibi anlıyor

mahi gibi yuvamdır, aldatsa-dövüp sövse de gocamdır diyip ağlamaktansa hürrem olurum daha iyi:82:

ohh sefam olsun reyize helal olsun

haydi oylar reyizeee meryem uzerli sahneyeee hemde kk gücüylee

ayy seçim arabaları gibi oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…