Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
yuhh be dokuz canlııı derken yoksa son bakışımıı

dizi biter ben gider hepinizi öper

yalnız validenin bakışı bakış değil. haftaya çok fırtınalı bir bölüm bekliyor bizi..

iyi akşamlar kızlar
önümüzdeki hafta benim yerimede bol bol sohbet edin ben izleyemicem muhtemelen

Haremi Hürrem yönetsin dicek vasiyet olarak sultan sülümana sonra da ölcek bence Valide

Değişik bi bölümdü aslında hiçbir olay sonuçlanmadı nigarın durum havada kaldı, daye gelemedi saraya, valide bütün bölm yattı, bir tek gülşah ve fatma birbirine girdi işte herhalde haftaya toparlarlar bütün bunları. Haftaya görüşmek üzere kendinize iyi bakın sanatçııı arkadaşlarımmm benimmm Ay pardon bu başka dizideki replikti

keske sultan suleyman'in babasini halit ergenc seslendirmeseymis..baska seslendirecek birini bulamamislar mi? tamam baba ogul birbirine cok benzeyebilir ama ses cok baska birsey bu kadar benzemez

kızlar o nasıl bi benzemedir ya o kadar benzerlerini nasıl buldu bunlar yaaa ,acaba makyaj falan mı var

Valide Sultan: Geçmiş olsun validem. Gözlerinizi açmanıza çok sevindim ama inşallah korkutmazsınız bizi.:18:

Hürroş: Hürroş, Daye Hatun'u saraya geri döndürmek için hünkarımızla konuşmak güzel fikirdi. O da kabul etti zaten. Mahi'ye verdiğin ayara gelmek istiyorum, çatlarım yoksa. Bence az da olsa işe yaradı. Gülşah'ı kovdu sonunda. Gerçi akıllanmaz o bilirsin, yine bir sürü saçma sapan hareketler yapar. Olsun ama Hürroş, bu da bir şeydir.

Nigar Kalfa: Nigar, Daye Hatun haklı. Paşa'ya güven olmaz. Bak ben söylüyorum bunu. Paşamızla ilişkiniz ortaya çıkacak, o da gayet sakin, 'olan oldu, bundan sonrasına bakalım' diyecek? İbrahim Paşa he mi? Ondaki o g.. korkusu ile en iyi ihtimalle sağlam bir fırça atar diyordum. Paşa gayet sakin... anaa... Bunlar hayra alamet değil gibi Nigar. İnşallah yanılan ben olurum... Neyse ki Daye Hatun'un lafını dinledin. Dur bakalım.

İbrahim Paşa: İdris Ağa'yı ortadan kaldıracağınızı hemen anlamıştım ben. İyi oldu, konuşmaması lazımdı. Nigar ile ilgili önemli bir şey var. Ama ben söyleyemem. Tövbe söyleyemem. Ama Çin işi Japon işi, bunu yapan iki kişi. Bilmem anlatabiliyor muyum?

Hatice Sultan: Seni izlerken, biz kadınların en ufacık sevgi kırıntısıyla nasıl havalara uçtuğumuzu görüyorum Hatice. Paşamız seninle güzel bir gece geçirdi, tüm şüphelerini sildin attın. Neyse yahu şimdi validemiz söz konusu. Gözlerini açtı ama, kendine gelecek mi onu bilemiyoruz. Geçmiş olsun Hatice. Aman diyeyim sakin olmaya çalış.

Mahidevran Sultan: Mahi, yanındakinin (ismini bile söylemek istemiyorum) ne mal olduğunu sonunda gördün. Bazen beni şaşırtabiliyorsun yahu. Demek ki hepten ümidi kesmemek lazım senden. Senin başına ne geldiyse, % 70'i bunun yüzünden geldi. Bir eşkıyalığı kalmıştı, onu da gördük. Hadi senin Hürrem'e olan hıncından dolayı bir sürü halt karıştırmasını bir derece anlıyorum. Ama hırsızlığı da var bunun. Ahlak denen şeyin zerresi yok. Sarayda niye tutuyorsun bunu hala? Eski saraya falan da gönderme. Evlendirsinler, haydi yallah. Gerçi adama yazık. Her şey beklenir bundan Mahi. Uyurken seni bile keser maazallah. :18:

Daye Hatun: İlla ki doğurmakla anne olunmayacağının canlı kanlı bir kanıtısın sen Daye Hatun. Bu nasıl bir koruma duygusudur, hayranlıkla izliyorum. Nigar nereye gitti Daye Hatun? Çatlıyorum burada. Paşa'ya güvenmiyorum senin gibi. Hadi diyelim biz yanıldık, paşa ortalık sakinleşince dediği gibi geri çağırdı Nigar'ı. O zamana kadar doğum yapmış olur Nigar zaten. Elinde çocukla gelip, 'paşa hazretleri, bu sizin çocuğunuz' derse, İbrahim Paşa 'hanimiş benim oğlum/kızım' mı diyecek? Dakikasında çizer kızcağızı valla. Bu sefer affetmez gibi geliyor bana. Ay dur, müjdemi isterim. Saraya geri dönüyorsun Daye Hatun. Hadi bakalım...

güzel bölümdü =).
dizide herkes birbirine sen kimsin be adam diyor.
birgün biri tutup sülümana sen kimsin be adam diyecek kafası kopacak
bir o kaldı sen kimsin denilmedik .

güzel bölümdü =).
dizide herkes birbirine sen kimsin be adam diyor.
birgün biri tutup sülümana sen kimsin be adam diyecek kafası kopacak
bir o kaldı sen kimsin denilmedik .

Hakikaten ya gına geldi o laftan, Harem deki kalfalar sen kimsin diyor, şehzade anaları diyor. Herkes birbirini ezikliyor.

Günaydınlarrrrr yorumcu arkadaşalarım

Daye kadın gösterdi yine analığını nigoşa bu nasıl bir sahiplenme yahu bu kadını sarıp sarmalamak geçiyor içimden :13::13:

Güzel bir bölümdü yine,validenin sülonun ibonun benzerleride çok iyiydi hele validenin bu kadar benzerlik müthişti

2 bölümdr filan jr hürremçok sessiz bali bey gidince kızcağız bunalım takılıyor artık

Gülşaha bak sen neler çeviriyor öyle boyuna posuna bakmadan hemde,mahi hemen totosuna vur şutla gitsin yoksa sanada zarar verecek bu çıyan gülşah

Sülocuk çok üzgün tabi annesi hayatını kurtarmıştı o günleri yad etti bir anda,kolay değil tabi ana bu

Hürroş idrisin peşinde hatçeyle ne konuştuklarını duymak için çatladı resmen öğrenemeden idris addalara gitti bile.

Sen hala mustiyle uğraş olurmu o senin evlatlarına kıymaz ama sen kıydın bile

Yazmıcakdım ama duramadım sabah sabah D: Benzetmeler manyak otesı guzeldır hele pargalı ne kadr benzıyor valıdede hatıce eh ıste o kucuck cıllı suratlı hatıce bırden anası gdo lu bıseymı kattıda ıcırdı kız bırden serpıldı ne suluman zaten benzemıordu Gelelım hatıce pargalı nıgar bermuda ucgenıneoyleydı demı unutum ne ucgenı oldugunu ucgen ıste nıgar hatun son anda dayeyı dınledınde kurtuldun ölmekden ıyı oldu sozunu dınlemesı hatıceye ne demelı vallaha aksam esımle ızlerken o bıle bunaldı zavalım bu nebıcım hatun dıyor adam ızlıcegıne pısman oldu kedı mısalı sut verırsen ıyı vermez ısen mıyık mıyık ay canıma yetı dıor kucam odunmu odun hatun az cılvelı ol adam yanasırmı ıyıkı bı dunyaya sultan dogmusun sahsen esımın yanınd aolsaydın sneı sobaya atıp yakıcakdı dım ha sultanım :) Valıdemızınde helvasını yemeye az kaldı hadı olde barı soyle bol antep fıstıklı olsun valıdem ama az yagda ve az sekrlı olsun bu aralar rejımdeyımde maglum yaz gelıyor... O kucanızı gurdugunuz ruya nasıldı ustunzudekı sabhlıkmı gecelıkmı cozemedım emme gzueldı ınsallah uyanırda artık haremı hurros yonetıcek dersınzıde su fare surat mahıde artık ne oldunu hangı konumda oldunu analr bu arada fark etınızmı bu mahı gıt gıde zayıflıyor acıyorum ben buna acap kıme hasretlık cekrkı yuz kocman vucut cop gıbı aman yarabımmm hamıle olanlar ızlıyenler mahı ve gulsah cıkınca kapatın gozunuzu cucuklarınız tekme atarda benzer maz allah sız suluman ıle hurrosa bakın

yine adına layık bir bölüm izledik muhteşemdi
sarı çiyan gülşah iyioldu sana dinsizin hakkından imansız gelir
ahh nigar neişler açtın başına validenin senin yüzünden ölüm döşeğine düşeceği kimin aklına gelirdi
hürremim valla seni takdir ediyorum esaslı kadınsın validenin sana okadar çektirmesine rağmen yinede üzüldün haline
mahi devran cadısıda sana söyleyecek hiçbirşey bulamıyorum zaten çirkef garuu
ama benzetmelere bittim benya zaten önceki bölümlerde pargalıyı hep benzettim ama valideyide gördükten sonra ağzım açık kaldı
hatta iyice inceledim acaba valideye süper ötesi bir makyajmı yapıldı diye ama yok

burada sülümanın mahiye yaklaşmadığı kadar var yani kuru tahta gibi birşey
ama hürroş öylemi maşallah lokum lokumm :125:
sülüman hürroşa doyamıyo her yanına gittiğinde farklı tatlarla gidiy kadın gülüsü fıstıklısı bademlisi
ama mahi hep aynısın bildiğin tahta kurusu işte :120::120::120::120:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…