burada sülümanın mahiye yaklaşmadığı kadar var yani kuru tahta gibi birşey
ama hürroş öylemi maşallah lokum lokumm:125:
sülüman hürroşa doyamıyo her yanına gittiğinde farklı tatlarla gidiy kadın gülüsü fıstıklısı bademlisi
ama mahi hep aynısın bildiğin tahta kurusu işte :120::120::120::120:
Hakikaten ya gına geldi o laftan, Harem deki kalfalar sen kimsin diyor, şehzade anaları diyor. Herkes birbirini ezikliyor.
Öyle de o kıyafetlerle ii hoş da, bikini ile falan düşünemiyorum
sülüman hürroşa doyamıyo her yanına gittiğinde farklı tatlarla gidiy kadın gülüsü fıstıklısı bademlisi
Öyle de o kıyafetlerle ii hoş da, bikini ile falan düşünemiyorum
Valide Sultanın Gençliğini Canlandıran Oyuncu 'Evrim Alasya' Daha Önceden 'Gönülçelen' Dizisinde Oynamış
gerçekten çok benzetmişler..normalde hiç aklıma gelmemişti ama
Eki Görüntüle 406031
benım annemde benzıyo valıdeye hee
ama şimdi benim gibi kuru tahtalar alınmasın sonra?? mahi tipiyle uzaklaştırmadı sülümanı. karşı çıktı, dikbaşlılık yaptı, üstünlük tasladı, sofrasına zehir koydu, yaptı da yaptı..
hürrem de güzelliğiyle cezbetmedi ki zaten pek çok tarihçi söyler bunu. çok da güzel değilmiş hürrem yalnız çok zekiymiş. bir kadında zeka olsun, en önemlisi zekasını nerede kullanacağını bilsin, bir tutam da cilve kattık mı tüm hünkarlar diz çöker önünde :)
bende bi kuru tahtayım ama hiç alınmadım. ben aşk garusuyum. reyiz gibi irkeğimin aklını alırım
ee şirinimde. yani iş bi afet-i devran olmak değil; bunu kullanabilmekte
%100 teraziyim var mı ötesigerçek hürroşta terazi bence
bende bi kuru tahtayım ama hiç alınmadım. ben aşk garusuyum. reyiz gibi irkeğimin aklını alırım
ee şirinimde. yani iş bi afet-i devran olmak değil; bunu kullanabilmekte
%100 teraziyim var mı ötesigerçek hürroşta terazi bence
tatlım ben de alınmadım ama bi düşündüm mahinin gerçekteki adı ne bilmiyorum. o okuyorsa bu yazılanları üzülüyordur diye düşünüyorum. mahidevran neler yapmış geçmişte bilemeyiz ama oyuncunun çok üstüne gidiliyor gibime geldi..
bu arada ben de akrep burcuyum düşünün işte :))
sana çekmişim işteAnasununnn kızı işteeeeeteraziyiz varmı ötesiiiiii :13::13:
nur fettah gerçek adı canımtatlım ben de alınmadım ama bi düşündüm mahinin gerçekteki adı ne bilmiyorum. o okuyorsa bu yazılanları üzülüyordur diye düşünüyorum. mahidevran neler yapmış geçmişte bilemeyiz ama oyuncunun çok üstüne gidiliyor gibime geldi..
bu arada ben de akrep burcuyum düşünün işte :))
bende akrep gız
yaaa aynısının tıpkısı yaa gerçi nebahat çehre o yaşta okadar taşş oda öyle olabılır mı bılemicim
[video=youtube;92-0-MYf1Oc]http://www.youtube.com/watch?v=92-0-MYf1Oc&feature=g-all-u[/video]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?