Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

Öyle de o kıyafetlerle ii hoş da, bikini ile falan düşünemiyorum

Son düzenleme:
validenin haftaya öleceğini tahmin ediyorum bakışları normal değil ,kocasını da gördü son anda...ama şu olay açığa çıksa bari
ondan başka olayı bilen kalmadı pargalı dört ayağı üzerine düşecek yoksa...
gerçekten validenin gençliğini oynayan oyuncu çok güzel ve gerçeğinin aynısı :)
kanuniyi de benzetmişler ,pargalıyı oynayan kendisi diye tahmin ediyorum makyajla felan küçük bir çocuk haline gelmiş ,saç bıyık yok

daye neyseki iyileşti çok akıllı kadın yahu nigarı gene kurtardı ....favorimsin daye hatun,bir numarasın

hürremin hali çok komikti bir şeylerin kokusunu aldı ama öğrenemedi ya delirdi resmen bir öğrense zaten pargalı biter

hatice ayrı alem bir gece pargalı yakınlık gösterdi diye şüpheleri gitti

mahidevran da gün geçtikçe kuruyor yahu

hürrem muhteşem ya muhteşem hatunnnnn

Öyle de o kıyafetlerle ii hoş da, bikini ile falan düşünemiyorum

ne var canım seksi bi mayokiniyle süper olur elin koca totolu kim kardashianı gıyıyo da süper oluyo

Kızlar bence mihrimahı da tam benzetcekler çünkü gençlikleri süper bulmuşlar ınanılmaz başarılı

vuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu güzellikk güzellikk taş

Valide Sultanın Gençliğini Canlandıran Oyuncu 'Evrim Alasya' Daha Önceden 'Gönülçelen' Dizisinde Oynamış
gerçekten çok benzetmişler..normalde hiç aklıma gelmemişti ama

benım annemde benzıyo valıdeye hee

ama şimdi benim gibi kuru tahtalar alınmasın sonra?? mahi tipiyle uzaklaştırmadı sülümanı. karşı çıktı, dikbaşlılık yaptı, üstünlük tasladı, sofrasına zehir koydu, yaptı da yaptı..

hürrem de güzelliğiyle cezbetmedi ki zaten pek çok tarihçi söyler bunu. çok da güzel değilmiş hürrem yalnız çok zekiymiş. bir kadında zeka olsun, en önemlisi zekasını nerede kullanacağını bilsin, bir tutam da cilve kattık mı tüm hünkarlar diz çöker önünde :)

bende bi kuru tahtayım ama hiç alınmadım. ben aşk garusuyum. reyiz gibi irkeğimin aklını alırım

ee şirinimde. yani iş bi afet-i devran olmak değil; bunu kullanabilmekte

%100 teraziyim var mı ötesi gerçek hürroşta terazi bence

Çehre: 'Görünce Şoke Oldum' (Video)

Muhteşem Yüzyıl’ın önceki gün yayınlanan bölümüne Nebahat Çehre’nin gençliğini canlandıran Evrim Alasya damga vurdu.

Valide Sultan’ı oynayan Nebahat Çehre’ye birebir benzerliği dikkat çeken Alasya twitter’ın da en çok konuşulanları arasına girdi.
“Görünce şoke oldum” diyen Nebahat Çehre Vatan’a şunları söyledi: “Evrim Alasya’yı dizinin Nigar Kalfa’sı Filiz Ahmet buldu, onun arkadaşı. Evrim daha önce Gönülçelen dizisinde oynamış. Filiz ona ‘Nebahat Çehre’nin gençliğini sana oynatacağız’ demiş. Evrim’e bakınca gençliğimi gördüm. Rol için çok da çalışmış. Dizideki mimiklerimi, bakışlarımı da almış, çok başarılıydı. İlk gördüğümde tepkim ‘Bana çok benziyor’ oldu. Settekiler ise ‘İnanamıyorum’ demişler. Şoför arkadaş bile Evrim’i görünce ‘Biraz önce Nebahat Hanım’ı bıraktım, bu nasıl olur’diye şaşırmış.”

Anasununnn kızı işteeeee teraziyiz varmı ötesiiiiii :13::13:

tatlım ben de alınmadım ama bi düşündüm mahinin gerçekteki adı ne bilmiyorum. o okuyorsa bu yazılanları üzülüyordur diye düşünüyorum. mahidevran neler yapmış geçmişte bilemeyiz ama oyuncunun çok üstüne gidiliyor gibime geldi..

bu arada ben de akrep burcuyum düşünün işte :))

bende akrep gız
yaaa aynısının tıpkısı yaa gerçi nebahat çehre o yaşta okadar taşş oda öyle olabılır mı bılemicim

Anasununnn kızı işteeeee teraziyiz varmı ötesiiiiii :13::13:
sana çekmişim işte
nur fettah gerçek adı canım aşkı memnuda çok beğenirdm, ne zarif kadın derdim

burda rolünü sevmiyorum.oyuncuyla bi problemim yok

bende akrep gız
yaaa aynısının tıpkısı yaa gerçi nebahat çehre o yaşta okadar taşş oda öyle olabılır mı bılemicim

benimde yükselenim akrep

[video=youtube;92-0-MYf1Oc]http://www.youtube.com/watch?v=92-0-MYf1Oc&feature=g-all-u[/video]

Kızlar koşunnn fragman çıkmışşşşşşşşş
Ayyy kızlar mahiciğe bırakıcaklarmış yönetimii peh peh pehh nasıl yönetcek acaba güccük mıstık bile dinlemiyoken onu.nasıl seviniyo sinsi sinsi ama.valide sultan hurrem yönetsin diyebilir giderayak öyle bişey bekliyorum ben.e gördü mahinin akılsız olduğunu tabi.kadın kuçuk akıllı bırıne bırakcak değil ya koskocaaa haremi en çok şaşırdığım şeyyy gülşahın hurrem'e gidip artık sızın yanınızdayım demesii şok yılan şey sahibi bırakınca kımın kapısına gıtcegını şaşırdı tabı ama nıgarın gebe olduğunu duyuyo hurrem'e yetıştırcek sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…