Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
ayyyyyy inş. mahiye geçmez bu güç...valide onay vermesin yaaa artı valide gözleri ilemi konuşuyor

sonra gülşah kimden dayak yemiş...bence yalandır gülşah günahı kadar sevmez hürremi mahiden öldürüseye dövdüde gülşahı yinede ona gitti....hürreme fenalık yapılcakken gülşahın gözlerinde mahiden çok oluyor şeytan....

karışık işlerrrrrrr yine muhteşem

abooovvv çok yahşii bir bölüm bizi bekliyyy.2ç fragmana bile gerek yok çok mannak bir bnölüm

Gülşah ile Mahidevran Hürremin Efsunla oynadığı oyunun aynısını yapıyor bence. Yani araları bozulmuş gibi görünüp Hürremin sırlarını öğrenmeye çalışıyorlar.Nigar hamile olduğunu söylüyor paşaya sanırım. Fakat padişahın öğrendiği şey ibrahim ve nigarın yasak ilişkisi değil, Nigarın valideye saygısızlık yaptığı olacak. Belki bu yüzden ceza alabilir. Haremin yönetimi mahidevrana verildiği gösteriliyor fakat valide vekaleti hürreme verecek bence. Gelecek bölüm tahminlerim bunlar. Fragman yine karışık böylesi daha güzel bölümü heyecanla bekliyorum

fragman muhteşemmortalık karışıyorr

kızlar senaristler kkyı okuyo neden derseniz daha geçen bölümde artık sıçan gülşahın dayak yemesini istemiştik yemişşşşş

çok teşekkürler lakin tatmin olmadım sürünsün iyicee

bomba bi bölüm geliyor

hahaha olabilir bebeğimmm
isteklerimiz belli
hürroş'un devri başlasın yetti gariiii zulümm

pargalı nigarı ortadan kaldırabilir kendini kurtarmak ay ölmesin nigar aptal aşıkkkk

Bence mahidavran haremi yönetemiycek ortalık iyice karışıncada sülüman mahiden alıp hürremi devredecek haremi.

haticeyi hiç sevmiyorum uyuşuk itici nigar biraz kadınlık dersi verseymiş keşke ibrahim nerdesin demekten başka bişey bilmiyo

Eger dizi tarihi saptirmazsa haremin yonetimi direk hurreme gecicek mahidevranda avucunu yaliycak

vay vay vay çok hecanlıymış gelecek bölüm şu mahi cadısınada bakın harem yönetecekmiş miş miş..ha ha ha

kızlar çok hoşsunuz valla

Ben Mahi'nin,
hamamdayken, takunyasının kurnaya takılmasına, düşmesine ve bu sebeple ölmesine karar verdim

(Kurna: Hamam ve banyolarda musluk altında bulunan, içinde su biriktirilen, yuvarlak, mermer, taş veya plastik tekne)

Son düzenleme:

o hürremin oğlu selimin gerçek ölüm sebebi:18: aynı durum iki kere yaşanmaz bence yoksa saraydaki bütün hamamları kapatırlar millet bitlenir

Evet senaristler bunuda okuyun bunuda

kızlar farkettiniz mi hepimizin içinde potansiyel bi seri katil var:104: dikkatinizi dürterim katil değül seri katil:99:

çiyan gülşah, yılan mahi, kara fatma, uyuz ibram, çemkirik hatcee v.s..........

uff listeye bak

böyle esrarengiz şaşırtmacalı fragmanları seviyorum.
mahiye geçmez harem yönetimi. daha kendi hizmetindeki gülşahı yönetemiyor kaldı ki harem yönetecek pehh..
herkes izin verse valide müsade etmez bu işe...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…