Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

hatçedeee egosounu tazeliyor tabiiiiii sık boğaz ederse ibramda kaçar elbetttt işve etcek naz etçekki kocaya kaçmasın yani

TÜYO :

Şehzade Selim ve Mustafa çok iyi anlaşacak bu süre zafında ise Bayezid - Mihrimah ve Mehmed çok yakın olacaklar . Süleyman evlatları ile Av köşküne gitmek isteyecek . Hürrem Sultan sarayda kalacak . Mahidevran ise Haremin yetkisinin ondan alınıp Valide Sultan'ın emiri ile Haseki Hürrem'e verildiğinden habersiz yeni planlar yapmaktadır ..

Son düzenleme:
ayyyyyyyyy çıldırdım yaaa bu mahidevran nasıl bı kadın şeytannn yılannn nasıl üzüldü valide uyandı artık bu saray bıze dar gelir ne guzel ben yonetcektım dıyo ya nankörrrrr şimdide nasıl sevindi sinsi sinsi gülüyooo ayyy tıslicakk nerdeyse yılann ama bu kararı valide hasta yatağından red edicek kesinn bişi olucakkk bu böyle gitmezzz reis hürrem

slm kızçelerrrrrrrr
mahi daha sülümana sahip çıkamadı koca hareme sahip çıkıcak şaşarım

salına salına sinsice yürüyüşünü sevsinler mahiii

süleyman hürreme ne dedi lütfen çabuk söyleyin banaaa

sus dedi valıden hastayken bunları konuşmayalım dedı ne dicek balık gibi bakıyo adam
hurrem çok tatlı ya kıyafetın rengıne hasta oldum
valideye gülüşe bakın yerım yaaa
mahi cadısı yok valıde sultan oldu ya odasında hanımefendı havalar 1500 ayy yesınlerrr sinirrr keyfe bakınnnnnnn valıdesıne inme indi ama uçuyo mutluluktann nankörrrr
ayrıca soyluyorum kızlar mahi öyle bişey yapcak ki bence süleyman pişman olucak ya da valıde istemicekkk
şu sümüklü fatmada mustafaya kancayı taktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…