Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
pargalının da sonu çok yakın. ne büyüklenmeydi o öyle. bu yüce imparatorluğu benn yönetiyorum falan demeler.. aferin defterdara aldı getirdi mektubu verdi süleymanın eline :)

hı evet kem küm:18: ablaa senin listenin başında reyiz var belli jr hürremi bende sevmiyom ama sahibinin hatrı var naparsın

fıstık seniiiii reyizzz hit zaten listemde pek sevdiğim yok zaten daye hariç biliyonn has kadınum benşm o jr fena yaaa anası kılıklı resmen büyümüşte küçülmüş haspam

o hürremin oğlu selimin gerçek ölüm sebebi:18: aynı durum iki kere yaşanmaz bence yoksa saraydaki bütün hamamları kapatırlar millet bitlenir

Deme ya
Vallahi bildiğimden tasarlamadımdı o Mahi cinayetini ben
Demek Selimgil ondan mı ölmüşmüş :26:

amanınnnn :18::18::18:
yine neler oluyo yaaa sülüman yaptığın işmi senin şimdi
çirkef mahinin ekmeğine yağı sürdün üstüne bal ekledin valla
ama valideden umutluyum o izin vermicek bu işe
wayy sinsi gülşah vayyy yine o küçük beyninden neler geçiyo senin
hürreme yardım edecekmiş sarı çiyan
hürrenin senin yardımına ihtiyacı varmışgibi
neyse çarşamba büyük gün ve 2. fragman ümit verici olucak
harem mahiye kalmıcak kalmamalıı

Deme ya

bir tarih tartışma programında izlemiştim tarihçiler öyle söylüyor selimin kadınlara sapkınlık derecesinde ilgisinin olduğunu köle pazarında alınmadık kadın kalmadığını hamamda cariyelerle eğlenirken düşüp kafayı patlatmiş koskoca kanuninin oğluna bak babası at sırtında viyanayı zorlamış selim köle pazarını kurutmuş ama mahinin saraydan beş parasız atılmasından sonra mahiye maaş bağlamiş ben baya dizinin son bölümlerini olacakları anlattım içimdeki ilber ortaylı yı hortlattım

Deme ya

Megim selim efendi hamamda sefa ederkene düşüp ölüyor kadınlara karşı aşırı zafiyeti varmış zaten içkici kadın düşkünü bir şehzade işte

fıstık seniiiii reyizzz hit zaten listemde pek sevdiğim yok zaten daye hariç biliyonn has kadınum benşm o jr fena yaaa anası kılıklı resmen büyümüşte küçülmüş haspam

baş fıstık biliyorum reyizin listende olduğunu daye zaten has kadınımız topikçe sevdiğimiz biri

jr hürremde çok gıcık yaa aynı halası

Megim selim efendi hamamda sefa ederkene düşüp ölüyor kadınlara karşı aşırı zafiyeti varmış zaten içkici kadın düşkünü bir şehzade işte

kendisi kıbrıs'ı fethetmiş, 14.892.000 km2 olarak devraldığı imparatorluk topraklarını, 15.162.000 km2 olarak genişletip bırakmıştır sırf hurrem'ın dıye eleştırılmesıne sınır oluyorum da hanımabla cok ıyı bı devlet adamı olmadığı aşıkar ama hangısı carıyelere duşkun değil ki hemen hemen hepsının sayısız çocukları var bı dolu eş ve cariye

kızlar aybigeyle malkoçoğluna noldu hiç göstermedi önceki bölümünde göstermişmiydi unuttum tam izleyemiyorum 2 haftadır

Son düzenleme:
dizi izliyoruz ama ölmüş insanların ardından da konuşup duruyoruz Allah iyiliğimizi versinama bir dizi de bu kadar güzel yapılır mı yaa di mi?

baş fıstık biliyorum reyizin listende olduğunu daye zaten has kadınımız topikçe sevdiğimiz biri

jr hürremde çok gıcık yaa aynı halası

Hit zatiiiii hüremde listemde has kadın yaaaa tam osmanlı kadını derler ya aynı ondan zeboşum gümbür gümbür geliyor her yerden heeeeee valllla hatçeyle aynı jr da

Selim aga hürremden değilde mahidende olsaydı gene aynı olurdu belki safişim tarihte hep içkici sarı selim diye geçiyor ya ondan hepside aynı haltı yiyorlar zaten

evet ya dayeyi çok beğeniyorum. hükümet gibi kadın çok beğeniyorum,çok asil bi havası var

baston elinde yürüyünce diyorm ank ablam çıktı

hatcede mıy mıy gıcık şey

Kızlar yarını iple çekiyorum
Bence hürrem söyleyecek süleymana nigarın hamile olduğnu

evet ya dayeyi çok beğeniyorum. hükümet gibi kadın çok beğeniyorum,çok asil bi havası var

baston elinde yürüyünce diyorm ank ablam çıktı

hatcede mıy mıy gıcık şey

Cidden asil bir havası var hatunun kulaklarını çınlatıyom zaten şekercimmmm hatçe de öyle üzülüyorduk ona ilk baştan ama soğuk çıktı odaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…