kızlar farkettiniz mi hepimizin içinde potansiyel bi seri katil var:104: dikkatinizi dürterim katil değül seri katil:99:
çiyan gülşah, yılan mahi, kara fatma, uyuz ibram, çemkirik hatcee v.s..........
uff listeye bak
sinsi hürremide listeye al zeboşum
hımm şey kem kümbu benim listem olmaz almam ablacım
kem kümm haaaareyizinizi almıyon listeyeee haaaaa jr hürremide unutmayalım
hı evet kem küm:18: ablaa senin listenin başında reyiz var bellijr hürremi bende sevmiyom ama sahibinin hatrı var naparsın
o hürremin oğlu selimin gerçek ölüm sebebi:18: aynı durum iki kere yaşanmaz bence yoksa saraydaki bütün hamamları kapatırlar millet bitlenir
Deme ya
Vallahi bildiğimden tasarlamadımdı o Mahi cinayetini ben
Demek Selimgil ondan mı ölmüşmüş :26:
Deme ya
Vallahi bildiğimden tasarlamadımdı o Mahi cinayetini ben
Demek Selimgil ondan mı ölmüşmüş :26:
fıstık seniiiiireyizzz hit zaten listemde pek sevdiğim yok zaten daye hariç biliyonn has kadınum benşm o jr fena yaaa anası kılıklı resmen büyümüşte küçülmüş haspam
Megim selim efendi hamamda sefa ederkene düşüp ölüyor kadınlara karşı aşırı zafiyeti varmış zateniçkici kadın düşkünü bir şehzade işte
baş fıstıkbiliyorum reyizin listende olduğunu daye zaten has kadınımız topikçe sevdiğimiz biri
jr hürremde çok gıcık yaa aynı halası
kendisi kıbrıs'ı fethetmiş, 14.892.000 km2 olarak devraldığı imparatorluk topraklarını, 15.162.000 km2 olarak genişletip bırakmıştırsırf hurrem'ın dıye eleştırılmesıne sınır oluyorum da hanımabla cok ıyı bı devlet adamı olmadığı aşıkar ama hangısı carıyelere duşkun değil ki hemen hemen hepsının sayısız çocukları var bı dolu eş ve cariye
Hit zatiiiii hüremde listemdehas kadın yaaaa tam osmanlı kadını derler ya aynı ondan zeboşum gümbür gümbür geliyor her yerden heeeeee valllla hatçeyle aynı jr da
Selim aga hürremden değilde mahidende olsaydı gene aynı olurdu belki safişimtarihte hep içkici sarı selim diye geçiyor ya ondan hepside aynı haltı yiyorlar zaten
evet ya dayeyi çok beğeniyorum. hükümet gibi kadınçok beğeniyorum,çok asil bi havası var
baston elinde yürüyünce diyorm ank ablam çıktı
hatcede mıy mıy gıcık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?