fragmanı bi türlü izleyemedim ya hiç mi denk gelmez :) yarın olsa da bi an önce izlesek hürremi :)
fragmanı bi türlü izleyemedim ya hiç mi denk gelmez :) yarın olsa da bi an önce izlesek hürremi :)
xxxxxxxburadan izleyebilirsin cnm.
Bence Bu Bölümde;
1) Gülşah ve Mahidevran, Hürremin Efsunla oynadığı oyunun aynısını yapıyor.Yani araları bozulmuş gibi görünüp Hürremin sırlarını öğrenmeye çalışacaklar.
2) Nigar hamile olduğunu paşaya söyleyecek. Kanuninin Nigar hakkında öğrendiği şey ise Nigarın hamile olduğu değil, valideyle tartışmış olması olacak.
3) Haremin yönetimi Kanuninin isteği üzerine Mahidevrana verilecek. MAhidevran Gül agayı saraydan kovacak.
4) Bölüm boyunca yatan valide dizinin sonunda gözlerini açacak. Gülfeme Haremi hürremin yönetmesini söyleyecek.
5) Ve maalesef haftaya kalacak bazı olayların çözümü...
ikinci fragman yayınlanmadı
beklediğimizle kaldık
Sizin haberiniz yokmuuuu yarin son bolumm hani senaristi vefat etti ya yeni senaristtede sykinti yasanmis kisacasi anlayacaginiz muhtesem yuzyil muhtesem bitemiyor biliyorum uzucu bende uzuldum tek kacirmayacagim dizi buydu severek izliyorum kizlar sakaydi bende bi senaryo yazip yureginizi agziniza getirebilmisimdir insllh :))))))
neler olacak acabaaaaaa
Cidden asil bir havası var hatununkulaklarını çınlatıyom zaten şekercimmmm hatçe de öyle üzülüyorduk ona ilk baştan ama soğuk çıktı odaaaaa
Akşama dahaa çoookkk var yaa
merakla bekliyorum :18:
bence valide kabul etmicek mahi cadısının haremi yönetmesini
tek söylediği ibrahimm needen geciktinsanki ibram memur :86:
Karar verdim ben yönetcem haremi buradanmesaj atacam şunu bunu yapın diye
İbram devleti aliyede memur yaaaaa mesaiye kalıyor zeboşum aşne fişne mesaisi yani
hükümet gibi kadınsın valla abla, yönet yakışırtopikçe seni iktidara taşırız:82: gülşahla fatmayı yolmamıza izin ver yeter
memurmuş. reyiz onu açığa alsın görcezlaf aramızda aldatmakta haklı.öyle resmi evlilik mi olur
insan kocaasına cilve yapacak, çemkircek,yeri gelcek iki teppük atacakhaksız mıym ablaa
Yolunnn kızzz izin varrrrrr hele gülşahı iyi yolunibram napsın koskoca hünkarın refikasıyla evli işi zor onunda
Cilve edecekkkkk şırnaşacak tabisideeeehaklısnnnnn zeboşummmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?