Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Bence Bu Bölümde;

1) Gülşah ve Mahidevran, Hürremin Efsunla oynadığı oyunun aynısını yapıyor.Yani araları bozulmuş gibi görünüp Hürremin sırlarını öğrenmeye çalışacaklar.
2) Nigar hamile olduğunu paşaya söyleyecek. Kanuninin Nigar hakkında öğrendiği şey ise Nigarın hamile olduğu değil, valideyle tartışmış olması olacak.
3) Haremin yönetimi Kanuninin isteği üzerine Mahidevrana verilecek. MAhidevran Gül agayı saraydan kovacak.
4) Bölüm boyunca yatan valide dizinin sonunda gözlerini açacak. Gülfeme Haremi hürremin yönetmesini söyleyecek.
5) Ve maalesef haftaya kalacak bazı olayların çözümü...

fragmanı bi türlü izleyemedim ya hiç mi denk gelmez :) yarın olsa da bi an önce izlesek hürremi :)

Bende hergün yazıyordum fragmanını ne zaman çıkcak diye.
Face te muhteşem yüzyılın sitesini bğendim
Anında oraya yayınlıyorlar artık rahatm

ayyy bencede. ama o ne yaa nigarın karnı hemende büyümüş bi kaç hafta sonra ibrahim ölür bence

Sizin haberiniz yokmuuuu yarin son bolumm hani senaristi vefat etti ya yeni senaristtede sykinti yasanmis kisacasi anlayacaginiz muhtesem yuzyil muhtesem bitemiyor biliyorum uzucu bende uzuldum tek kacirmayacagim dizi buydu severek izliyorum kizlar sakaydi bende bi senaryo yazip yureginizi agziniza getirebilmisimdir insllh :))))))

ben belki inanabilirdim ama yazım hataların yüzünden yazını zor okudum canım...yazının sonunda da şaka demişsin bişey anlamadan şaka olduğunu anladım

neden 2. fragman yayınlamadılarki
iyice merak ettiriyolara adamı
neyse akşam izleyip görücez ne oluyo ne bitiyo
mahi cadısına harem kalmıcakk

Akşama dahaa çoookkk var yaa
merakla bekliyorum :18:
bence valide kabul etmicek mahi cadısının haremi yönetmesini

Karar verdim ben yönetcem haremi buradan mesaj atacam şunu bunu yapın diye

tek söylediği ibrahimm needen geciktin sanki ibram memur :86:

İbram devleti aliyede memur yaaaaa mesaiye kalıyor zeboşum aşne fişne mesaisi yani

Karar verdim ben yönetcem haremi buradan mesaj atacam şunu bunu yapın diye

İbram devleti aliyede memur yaaaaa mesaiye kalıyor zeboşum aşne fişne mesaisi yani

hükümet gibi kadınsın valla abla, yönet yakışır topikçe seni iktidara taşırız:82: gülşahla fatmayı yolmamıza izin ver yeter

memurmuş. reyiz onu açığa alsın görcez laf aramızda aldatmakta haklı.öyle resmi evlilik mi olur

insan kocaasına cilve yapacak, çemkircek,yeri gelcek iki teppük atacakhaksız mıym ablaa

Yolunnn kızzz izin varrrrrr hele gülşahı iyi yolun ibram napsın koskoca hünkarın refikasıyla evli işi zor onunda

Cilve edecekkkkk şırnaşacak tabisideeee haklısnnnnn zeboşummmmmm

Yolunnn kızzz izin varrrrrr hele gülşahı iyi yolun ibram napsın koskoca hünkarın refikasıyla evli işi zor onunda

Cilve edecekkkkk şırnaşacak tabisideeee haklısnnnnn zeboşummmmmm

hatcede hep yüzüne vuruyo herifinin ama.. yok sultanım, devleti aliye benim. ee böyle dersen adam tabi sıkılır

halbuki desen sultan olsamda;evvela senin sultanınım, kadınınım.... yükseltse adamın egosunu böyle mi olurdu

ayy çok numerocu gördüm kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…